13.7.15

Τσιηψ λουβί με το κολοκούι με ειδικό πετσετάκι

Εφερα σου θκυό δώρα που την όμορφη σαρδηνία ανάγνωστερ, να μεν λαλέις ότι εν σε σκεφτουμαι! (ξέρεις ότι είσαι στες σκέψεις μου, τζι'ας χάννουμαι)


Ακου τσιηψ με γεύση καρμπονάρα! όι κολόκασι με το κρέας!

Τωρά ακολουθεί κάτι για τα πρητζιά σου ανάγνωστερ, τζιαι κάτι που θα σε κάμει να νιώσεις βαθκιά Μεσογειακός: θα σου κάμω εξτεντ την -ίσως νάκκον προβληματισμένη- ΅"κυπριακή ππλας κάτι" ταυτότητα σου, γιατί θα δείς ότι οι μάνα σου εν ενωμένη με τες μανάες της Μεσογείου με το ανμπρεηκαπολ μποντ οβ δε πετσετάκι κκαλτσιαρ:

Ναι, καλά εκατάλαβες με τα ιταλικά σου φίλε ανάγνωστερ. Εν για πουκάτω που το τηλέφωνο.
Εννα το αήκω να κάμει το εφφέ του.

13 comments:

  1. αχ τι ωραία που εν η Σαρδηνία. έγινα φίλη με ένα γάρο τζιαμέ. πραγματικό γάρο. κάθε μέρα επήαιννα τζιαι ετάιζα τον. είσιε τζιάλλους γάρους αλλά έδερνεν τους να τους θκιώξει. έθελε με αποκλειστικά δική του, το γαούρι:)

    Έπικ το πετσετάκι Ποστ.
    Αλλά ρε, έχω μια απορία.
    Τωρά που οι τηλεοράσεις εγίναν φλατ....
    τωρά που τα τηλέφωνα εγίναν ασύρματα....
    ....εν πρέπει να οργανωθούμε σε ένα σύλλογο, κατιτίς, να διατηρησουμε την τέγνη του sotto telefono;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ εν σμιλρετινη θήκη για κινητά. Να μας πει η Σαηκ που ξέρει.

      Delete
  2. ντουτ στην κύπρο κυκλοφορούν τσιπς φατζιή

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μεν μασιεσαι!?!

      Delete
  3. Εμέναν στενόν μου πρόσωπον έπιασεν αλτσάιμερ, εν εις τα πρώτα στάδια, τζ̆αι το μόνον που την χαλαρώννει είναι να κάμνει cache vattou που λαλούμεν à la française. Cache vattou εν έναν πετσεττάκιν με χάντρες κρεμμαστές που σ̆σ̮επάζεις το στόμαν της βαττούς. Κάμνει 5-6 την εφτομάδαν τζ̆αι δεν ξέρει τί να τα κάμει. Ευτυχώς που το αλτσάιμερ έσ̆ει τζ̆αι τα καλά του, τζ̆αι ξηχάννει πους σου έδωκεν τζ̆αι έτσι η κατανάλωση συνεχίζεται αμείωτη έχει τρία τέσσερα χρόνια. Εγώ βαττούν έν έχω, αλλά έχω πεντέξι cache vattou. Αν θέλεις ν΄αλλάξουμεν. Να μου στείλεις έναν σόττο τελέφωνο τζ̆αι να σου στείλω δκῠο cache vattou :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νίκη από ΘεσσαλονίκηJuly 14, 2015 at 2:54 PM

      Καλημέρα
      τι είναι η βαττού?

      Delete
    2. Βάττα είναι η κούζα του νερού, δηλαδή η στάμνα. Βαττού είναι το υποκοριστικόν του βάττα, μικρή στάμνα δηλαδή (του ενός λίτρου ας πούμε, μάξιμουμ δύο) κοντή και με πιο μεγάλο στόμα. Το υποκοριστικό της κούζας είναι το κουζίν, αλλά παραδόξως το κουζίν δεν είναι βαττού. Μες του κουζίν μπορούσες να βάλεις και άλλα υγρά ή υλικά και δεν είχε την χαρακτηριστική φόρμα της βαττούς.

      Delete
  4. Άρεσε μου το cache vattou που λαλεί ο Ασέρας, ακούεται πολλά ιντερνάσιοναλ μαζίμε το σόττο τελέφωνο- το οποίο με κάμνει να σκέφτουμαι το όνομα Σώτος και κάθε Σωτήρη που άκουσα να υπάρχει, έβερ.
    Εν ενθαρρυντικό το ότι έχουν κι άλλοι τούτα τα πανέμορφα, εκτός που εμάς.
    Εντωμεταξύ για τα σιπς είχαν κάμει διαγωνισμό κάποτε να ψηφίσει ο κόσμος την επόμενη γεύση τσιπς, είχα κάμει νομίζω κι εγ΄ένα ποστ τότες. Ήβρα το χιλάριους.

    ReplyDelete
  5. Σιγά καλέ, δαμέ έσιει γεύση τσιπς ρίγανη τζαι γαρίδας(ΓΙΑΞ), καρμπονάρα εννα μεν είσιεν? Ωραία η Σαρδηνία, εν αλήθκεια οτι έν γεμάτη πρόβατα?

    ReplyDelete
  6. Εν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε βλέπω να ξαναγράφεις! διαβάζω σε χρόνια χωρίς να αφήσω ποττέ σχόλιο. αλλά που τη χαρά μου που επανήλθες ήθελα να σε καλωσορίσω τζι εγώ κάπως. Τζαι για να πω κ κάτι σχετικό, τα τσιπς φατζιής εν πολλά ιν!

    ReplyDelete
  7. Τί έγινες κόρη; Έφαεν σε τζ̆αι σέναν το Φέιζπουκ; Οξά εξαπόλυσες τες οθονούες;

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!