20.6.10

Mάλτιτασκινγκ - γιουτά σου ;



Στο λύκειο, θυμούμαι μια φορά οτι ο Φιλόλογος είπεν του παπά μου οτι στο μάθημα χάσκω ή μιλώ με τη διπλανή μου αλλά όλως παραδόξως άμαν με ρωτήσει ξερώ να απαντήσω.
Έναν το κρατούμενο.
Που τα εφηβικά μου χρόνια, άμαν σκευτουμαι κάτι, μπορεί ο άλλος να μου φωνάζει εν θα ακουσω τιποτε. Οι παλιοι καλοί μου φιλοι ξέρουν το τζιαι διασκεδάζουν με την μερική μου αχαπαροσύνη.
Ακριβώς ετσι εν τζιαι ο παπάς μου, τζιαι μάλλον εν που τζεινον που το εκλήρονόμησα (γιου καν ολγουειζ μπλέιμ δε τζινς).
 Ο Σιαολίν πάντα ετζίζετουν άμαν μου εμίλαν τζιαι εν άκουα. Έπερνεν το οτι τάχα εν τον υπολογίζω, οτι εν με κόφτει ινναμπο σιει να μου πει. Δις ις νοτ δε κέις γιουαρ ονερ. Ενδιαφέρει με, αλλά τζειντην ωρα είμαι αλλού. Χαμένη στες σκέψεις μου. Μπορεί να σκέφτουμαι που πράματα μπανάλ, οπως „άραγε να κάμω μαρμελάδα φράουλα φέτος;“ εως τζιαι πράματα όπως το Παλεστινιακό, το Κυπριακό ή την κατάσταση των μεταναστών στη Κρυοχώρα. Μέχρι τζιαι καφκάν έκαμεν μου ο Σιαολίν για τουντον λόγο.
 Προχτες, κάτι εθκιέβαζα τζιαι μέτα ειπα μιαν κουβέντα του Σιαολίν. Τζιαι λαλεί μου, «καλάν, αφου μολις τωρά σου το είπα!“ „Ουπς“ λαλώ του „σόρυ, εθκιέβαζα“.
„Παντως“, λαλεί μου, „που λαλούν οτι οι γενετζιες μπορουν το μάλτιτάσκινγκ. Εσυ εν το μπορείς καθόλου! Εγώ μπορώ το!“

Βεβαίως στη δουλεια μπορω να κάμνω θκυοτρία πράματα την ίδιαν ωραν, αλλά άμαν μεταφράζω, για θκιεβάζω είμαι απων. Δε λάιτσ αρ ον μπατ δερσ νομπαντι χοουμ.

Αλλά οταν μου το είπεν ο Σιαολίν εθιχτικα, πορολο που εσιει δίκαιο. Γιατί κύριε να είμαι εγω παρκάτου;  Αφού στο λύκειον εμπόρουν, είπε το τζιαι ο φιλόλογος! Τζιαι αρκεψα που λαλείς να το γκουγκολάρω το θέμα.
Τζιαι εδωκα πας σε κάτι έρευνες (Μάνα ακουεις; το στοιχείο σου).

Ακουεις τζιαι συ, το μάλτιτασκινγ ειναι απο αντιπαραγωγικό εως ανθυγειινό.
 Δε δαμέ:

 Άτε πάλε. Πάλε εφκηκα κούππα άπαννη.
Απού γυρέυκει βρίσκει! 

Eσένα ντίαρ ανάγνωστερ,  γιουτά σου το μάλτιτάσκιγκ;

13 comments:

  1. νομίζω έσιει σχέση και με το τι δουλειές κάμνεις
    λελείς να έσιει τζιαι με την ηλικία

    εγώ το κάμνω. αλλά τυχχαίννει να μεν ακούω τζιόλας

    ReplyDelete
  2. αχαχα! απαιχτη. αλλά άμαν κάμεις μωρό να δεις που θα γίνεις τόσο μαλτιτάσκινγ σαν το θερμομίξερ. τόσο, που θα σκάσει ο Σαολίν τζαι εν θα σου ξαναπεί τίποτε

    ReplyDelete
  3. Τωρά τελευταία εν τα πολλοβρίσκω με το άθλημα. Τζαι γυρίζει μου πάρα πολλά άμα μιλώ στο τηλέφωνο στο γραφείο και έρχεται κάποιος τζαι ρωτά με κάτι και έχει απαίτηση σαν είμαι στο τηλέφωνο να του/της απαντήσω κιόλας. Χαλόου, εν άκουσα την ερώτηση σου, επειδή μιλώ;

    ReplyDelete
  4. γιουτά μου γιουτά μου. προ κόρων εποχή είχα οκτώ δοκτοράτα στο άθλημα. τωρά επέσαν οι επιδόσεις μου, αλλά νομίζω άμαν δεν κάμνεις, σκέφτεσαι, ασχολήσαι με πολλά πράγματα δεν την βγάζεις. δεν σου αρκεί το 24ωρο να τα κάμνεις ένα ένα.

    ReplyDelete
  5. νομίζω εν μου πολλοπερνά

    εκτός σε φάσεις που θωρώ/ακούω τηλεόραση, φάβω νύσια τζαιτ ρώω ταυτόχρονα

    μετρά?

    ReplyDelete
  6. she, καμία σχέση! όταν λέμε μαλτιτάσκιγκ εννοούμε να τα καταφέρνεις θέμας, να φέρνεις σε πέρας τες δουλειές, όι απλά να αννοίεις διάφορα μέτωπα (τις λεγόμενες φάλιες) τζιαι να μεν τα τελειώνεις γιατί ώσπου να κάμεις το ένα αθθυμάσαι το άλλο τζιαι τελικά αφήνεις τα ούλλα μεσοδότζι!

    εγώ εν θέλω με να μου περνά με να του περνώ. Έναν-έναν πράμαν πλέον.

    neerie, αν το ίδιο shέρι που βάφεις χρησιμοποιείς το να φάεις τζιόλας, μετρά.

    ReplyDelete
  7. ζψγφβησδβη

    ReplyDelete
  8. γβν ζψ βζψω

    ReplyDelete
  9. Εγώ πάντως τακτικότατα βλέπω tv, μιλώ στο τηλ ή στέλνω μηνύματα, έχω ανοιχτό το facebook, βάφω τα νύχια μου και μπορεί να ανάψω και ΄κάνα τσιγάρο.
    Δεν ξεχνάω ποτέ τη διαφημισή της always Που δείχνει μια κοπέλα σε ένα γραφείο που μιλά στο τηλ και δουλεύει στον υπολογιστή και πέφτει της η πένα κάτω από το γραφείο, προσπαθεί να την πιάσει, πάει να γείρει το γραφείο αλλά το συγκρατεί με τον ώμο της. Και η ατάκα ήταν "οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα". Από τότε έμεινεν μου!

    ReplyDelete
  10. Ντροπή μου αλλά εμένα δεν μου γιουτά... το μόνο που κάνω παράλληλα με διάφορα πράματα είναι να μιλώ στο τηλέφωνο (πχ μαγειρεύω και μιλώ στο τηλέφωνο ή οδηγώ)... Μπορεί αν είναι και θέμα ηλικίας πλέον... χε χε χε... εδώ που φτάσαμε...

    ReplyDelete
  11. Περνά μου η ίδια φάση με την νήρι, αλλά εκτός που τούτα μπορώ τζιαι να μιλώ στο κινητό τζιαι να τηανίζω αφκά παράλληλα. slang! :p

    ReplyDelete
  12. Εμέναν πάντως γιουτά μου τζιαι πολλογιουτά μου. Μπορώ να μιλώ, να παίζω παιγνίδι στο κομπιουτερ τζιαι να το παίζω τζιαι ότι ενδιαφέρει με τί μου λαλεί ο άλλος. Παρεπιπτόντος, απ'ότι ακουσα σημερα στην τηλεοραση, δεν μπορεί κάποιος να κάνει μαλτιτασκινγκ, είναι μύθος. Μπορείς ως ένα σημείο να κάνεις πράγματα που δεν μοιάζουν, αλλά όχι π.χ. να μιλάς και να διαβάζεις ταυτόχρονα...

    ReplyDelete
  13. Ritsa:
    touto me thn hlikia eskeftika to! old brain.

    She Demon:
    perkei na esheis thermomix! *envy" en sth lista twn most wanted material things.

    pasx:
    Fakka mou tziai mena polla!

    Mana:
    Nai en tha htan kalytera na eshei 36 wres h hmera, alla pale na douleukoumen 8?

    Neerie
    touton kamne to tziai gw. Xwris fai omos.

    Sike
    a mpravo, ena enan!

    Aurora:
    mpravo alla eides oti en counter productive:-D

    Helen:
    Mia ap ta idia. Nice to know Im not alone:-D

    Axaparh:
    xwris na pitsikla to ladin?

    NotNormal
    pianneis to kypellouin tou multitasking.

    Eproseksete oti oute enas antras en egrapsen.
    Hhehehehe, en epeidh en tous giouta KATHOLOU:-D

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!