2.8.10

Το μπάτσιελορς που εξέφυγεν


Το Σάββατο ο Σιαολόν είσιεν ενα μπατσελορς πάρτυ το παρέα του του Φερνάντο που παντρεύκεται το ερχόμενο Σάββατο. Επείδη ο Φερνάντο παντρεύκεται δέυτερη φορά, το πάρτυ ήταν να εν απλώς καμιά δεκαρκά μαντράχαλοι να τα πίνουν που μπαρ σε μπάρ.

Ειχάμε πάει να φάμεν με κάτι φιλούς τζιαι ο Σιαολίν αποχώρησεν κατα τες δεκάμιση για πάει να εβρει τους μαντραχαλέους. Εγώ επήα με μια φίλη για εναν ποτό τζιαι ως τες δωδεκάμιση ήμουν σπίτι. Έν εν ενύστάζα, τζιαι έβαλα εναν πλυντήριο τζιαι έκατσα να σερφάρω λλίον.

Η ώρα ανάμιση πιάνει με ο Σιαολίν τηλέφωνο να μου πει οτι ήβραν την μελλουσα νύφη του Φερνάντο τζιαι τες φίλες της σε ένα μπαρ, τζείνες εκάμναν χένς, τζιαι ήταν να συνέχισουν τη νύχτα ούλλοι μάζι, και δη σε ένα κλάμπ στη γειτονιά μας τζιαι να πάω τζιαι γω. Στο κλάμπ κάθε τελευταίο Σάββατο το μήνα εσιει έναν περιβόητο γκέι πάρτυ που πάντα έθελα να πάω να κόψω κίνηση γιαυτο άπλωσα τα ρούχα τζιαι ίσιωσα.

Επαραξενεύτηκα που οι μαντραχαλέοι και δη οι παραπάνω ψευτοματσομέν Ισπανοί τζιαι ένας καλαμαράς, ο Σιαολίν, επειστήκαν να παν σε γκει πάρτυ άλλα ήταν ιδέα των κορούδων. Τα γκέι πάρτυ εν πόλλα πόπγιουλάρ στες κορούες γιατί έσιει άπεχτη μουσική τζιαι πέφτει παραπάνω χορός που τα στρέιτ ας τα πω κλάμπ.

Πάω που λαλέις ντίαρ ανάγνωστερ τζιαι βρίσκω τους πόξω, ουλλοι ψιλοπιττα, μονον ο Σιαολίν εθωρκιέτουν. Στο μετάξυ οι κορούες επήαν να βάλουν την κουμέρα να ππέσει, αφου εισιεν πιττώσει άσσημα, τζιαι να ρτουν.

Ο αρφός του Φερνάντο, ο Χαβιέρ επαραπονιέτουν ότι που με εφέρετε, τζιαι αν μου τζεισει κανένας γκευ εννα του σπάσω τα μούτρα του τζιαι ξέρω γω. Εγω είπα του να παρετήσει τες πελλάρες τζιαι αν του κολλήσουν να το πάρει σαν κοπλιμάν με θένξ μπατ νοου θένξ. Εμπήκαμεν μέσα τζιαι ο Χαβιέρ ακόμα εμουρμούραν.

Επαραγγείλαμεν τα ποτά μας τζιαι εξεκίνησεν ο χόρος που εξασαλωσεν σχετικά γλήορα. Οι κότες ακόμα άφαντες. Ο Χαβιέρ εφκήκε πάνω σε ενα βάθρο τζιαι εχόρευκε με κάτι κορούες. Στο βάθρον εφκέναν τζιαι εκατεβαίναν συνέχεια πλάσματα τζιαι ο Χαβιερ ήταν χα χα να ππέσει γιατι ήταν καλά πιωμένος.

Εγω εχόρευκα τζιαι εθωρουν γυρόν γυρόν τον κόσμον. Σε μιαν φάσην ο Χαβιέρ ανοιξεν τζιαι το πουκαμισούιν του. Θέλει τα ο κώλος του, λαλώ του Σιαολίν, άδε τον, προκαλεί. Τζιαι δωστου χορόν, ποτά τζιαι σφηνάκια. Η μουσική ήταν τέλεια, νάιντις με αι λάικ του μουβ ιτ τζιαι ποτούτα. Τζιαι όπως εσκευτουμουν ότι φένεται η ηλικία μου άμμαν τραγουδώ ούλλα τα χιτάκια των νάιντις πόξω, γυρίζω τζιαι τι να δω! Ο Χάβιερ να εν σφιχτααγγαλιασμένος τζιαι φιλιέται παθκιασμένα τζιαι να τρίφεται... μεν εναν ξανθόν αγόριν σε στυλ πήπ σιοου!

Ο άρφος του ο Φερναντο εθώρεν με ανοιχτόν το στόμα. Επαλάβωσεν. Τζιαι εμείς το ίδιο. Ο χαβίερ ον κλαουντ νάμπερ νάιν, χαβάν καραμανίτικον. Φευκει που την πίσταν ο Φερνάντο τζιαι πάει στο μπαρ τζιαι παραγγέλλει θκυο σφηνάκια τζιαι πίνει τα μονορούφιν. Τα μμάθκια του γεμάτα. Επήα κοντα του, ερωτησα τον αννέν εντάξει. Είπε μου ότι εν πολλα σιοκάρισμένος με τον αρφόν του τζιαι οτι εν το πιστευκει. Εγω είπα του να χαλαρώσει, σιγά το πράμαν, οι σεξουαλικές προτιμήσεις εν προσωπικόν του κάθε νου μπλα μπλα... Σαν του εμίλουν εφύεν τζιαι επήεν τζιαι ετράβαν τον καινούργιο γκόμενο του άρφου του να του μιλησει. Σιαολίν λαλώ του βούρα, εννα κάμει καφκαν. Εν τέλει είπεν του ότι οάρφος του εν άπειρος τζιαι να τον προσέξει. Μάνα μου ρε.

Μέτα που λλιον τα πιτσουνάκια εφύαν μαζι. Ο Φερνάντο ήταν στεναχωρημένος χάλια. Τα μμάθκια του γεμάτα. Εν εισιεν ιδέαν είπεν. Εψιλλιάστηκεν το, αλλά εν το εφαντάζετουν.

Ο νέος γκόμενος του Χαβίερ ήρτεν μετα που 2 ώρες να πει του Φερνάντο να πιάει τον αρφόν του γιατι ζητα του πράματα που εν μπορεί να του τα κάμει οτι τζι αννεν τουτα. Επιαεν τον αρφόν του τζιαι επηρεν το σπίτιν τζιαι ήρτεν πίσω να συνάξει τον κουνιάδον του που εμέθυσεν τζιαι εμίλαν του κόσμου κινέζικα.

Κατα τα άλλα ήταν η νύχτα του Φερνάντο.

20 comments:

  1. εν κρίμα ο Φερνάντο. να μαθαίνει οϊ μόνο ότι ο αρφός του εν γκέι, αλλά του κατάστραψε και τη νύχτα. χαχαχα χαχαχα.

    πλυντήριο η ώρα 12 τη νύχτα; έλεος.

    ReplyDelete
  2. μα καλά, πόσων χρονών εν ο χαβιέρ;εν γκέι τελικά;

    εμπειράζει έτσι εν τούτες οι νύχτες υποθέτω.

    ReplyDelete
  3. wow!! Καταρχάς, σε ποιά χώρα έγινε τούτο το πράμα(fernando? Javier?)?
    Καλά, αφού ο άλλος ήταν γκεί, γιατί εμουρμούραν όταν αποφασίστηκε να πάτε σε γκέι πάρτυ? Για ξεκάρφωμα? :)

    ReplyDelete
  4. err, ma diladi itan gay already? oksa en pou epittwsen ji en ethwren ombros tou pou etriftiken me ton allo?

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahah!!!

    se kalo mas ta gelia proi proi!!!

    Afta einai! Eseis gi allou kinisate... pou leei kai to tragoudi!!

    AFti einai vradia gia diafimisi tis master card!
    Priceless!!

    ReplyDelete
  6. Κυρία ΌλσενAugust 2, 2010 at 11:37 AM

    Μάναμου ρεεεε... Φαντάζομαι θα χρειαστούν τη βδομάδα, έχουν να πουν πράματα πολλά...
    Εγώ τωρά διερωτούμαι, τα "πράματα που εν εμπορούσε ο άλλος να του τα κάμει", ο Χαβιέρ έξερε τα που πριν άραγε ότι του αρέσκουν όξα ενθουσιάστηκε άξιππα τζαι εξάφνιασε τζαι τον εαυτό του; :)

    ReplyDelete
  7. έσιει τζαι σειρόττερα
    να τα έκαμνεν η μέλλουσα γυναίκα του ας πούμε τούτα

    ξέρω εν βοηθώ
    τελικά εν γκέι ο χαβιέρ?

    ReplyDelete
  8. Ουφ εγώ εσυγχίστηκα κι ενόμισα πως ήταν ο γαμπρός που εφιλιέτουν!! :)
    Έμεινα και με την απορία πού εξαφανίστηκε η νύφη..

    ReplyDelete
  9. Συνήθως οι ανθρώποι νομίζουν ότι αν αρνηθούν κάτι που νοιώθουν αρκετά έντονα, έννα γίνουν "φυσιολογικοί" στο τέλος. Πολλοί περνούν τα όρια και γίνουνται ακόμα και επιθετικοί. Τελικά, λλία ποτούθκια εχρειάζετουν για να ρίψει τες άμυνες του και να δεχτεί τζείνο που νοιώθει. Ο αρφός του εν ούλλα τα λεφτά. Εχειρίστηκεν το όσο πιο καλά εμπορούσε παρά το σοκ του. Έδειξε ότι αγαπά τον αρφόν του και έννα τον δεχτεί όπως και να'ναι. Αν και εν έπρεπε να τον αφήκει μεθυσμένο να φύει με έναν άγνωστον.

    ReplyDelete
  10. Έμεινα τζαι εγώ με την απορία! Εν γκέι τελικά ή εν εμπειριών συλλέκτης?
    Πως μπορεί να εξελιχτεί η νύχτα καμμιά φορά α?!!

    ReplyDelete
  11. Πω πω!! Είδες είδες ο Χαβιέρ! Κατά τα άλλα ο αδελφός ανησυζούσε που εν άπειρος!έφυρες μας...
    Στην Γερμανία μου είχε τύχει και μένα να πάω σε έτσι κλαπ και εκεί τσακώθηκαν δύο κολλητοί φίλοι (άντρας και γυναίκα) επειδή εκολλαν και στους δυό ένας παίδαρος. Οκτώ χρόνια ακόμα να μιλήσουν... έκτοτε κατέληξα στο συμπέρασμα πως τούτα τα κλαπς χαλούν φιλίες και οικογένειες. :p Ειδού!

    ReplyDelete
  12. dear all:-)
    pantws eni kserw an htan pou prin gay, h annen bisexual h aplws pitta. O arfos tou eipen oti to epsilliastiken alla en ekseren tipote sygkekrimeno.
    Alla twra sovara, oson pitta tziai na eisai an den goustareis en goustareis.

    Pantws enan exw na pw gia to Shaolin. He kept his calm.

    Ritsa: O Javier en kamian 25arka xronwn.

    Anonymos:
    Sthn Kryoxwra sior.

    ReplyDelete
  13. Χε χε!Κάπως έτσι έπαθα την τζιαι γω.Εκόλλησα μιας καλαμαρούς η οποία ήταν φιλοξενούμενη μιας άλλης καλαμαρούς την οποία γνώριζα για τρεις μήνες.Ώσπου η καλαμαρού είπε μου ότι η φιλοξενούμενη της ήταν λεσβία και πρώην γκόμενα της!Εζάωσε το σιασιή μου!Post Babylon,schöne Grüße aus dem Südwesten!

    ReplyDelete
  14. ΑΑαααα! Καλό!!! Μανα μου ρε όμως ο αδελφός του. Πολύ κουλ τύπος!

    ReplyDelete
  15. Πολύ ωραίο το στόρι. Γράψετε σενάριο!

    ReplyDelete
  16. Έτσι είναι, ιστορίες καθημερινής (σαβατιάτικης) γκέι τρέλας! Ξαδέρφιν έχω ένα ρικουέστ που σένα (άσχετο): στα πλαίσια των μεταφράσεων που κάμνεις για τραόυθκια, μετάφρασε μας το "Λαμπάντα" κόρη τζιαι έχω χρόνια που θέλω να καταλάβω τι λαλεί!!!

    ReplyDelete
  17. Ανώνυμε, schöne grüsse zurück - auch aus dem Südwesten! dooooing!

    Eolica: done

    ReplyDelete
  18. Πώς ήταν ο χαβιέ την επομένη; χεχεχ

    ReplyDelete
  19. Leni dying to find out.
    Alla ela pou en parees tou Shaolin tziai o Shaolin pou tnn polli th diakritikothta en rwta.

    ReplyDelete
  20. Ουυυυ η πολλή διακριτικότητα βλάφτει πε του :Ρ

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!