18.11.10

Aνοικτή επιστολή

Αγαπητό τσιράκκιν της λογίστριας,


Να σε υπενθυμίσω ότι εννεν που την πουγκα σου ποννα πληρωθούν οι ζημιές του φοιτητή που εττουμπαρα τζιαι ούτε η μικρή βούλα του δικού μας (που ανακάλυψα την επομένη όταν εξημέρωσε) εννα πιερωθει που την πουγκα σου. Να σε υπενθυμίσω δε φίλτατη ότι ούτε καν η Αίρεση εταιρία δεν θα τα πκιερωσει αλλά η ασφάλεια γιαυτόν να μεν ξινίζεις τα μούτρα σου.

Να σου π’ω τζιαι ότι εν αθθυμουμαι να σε έδυσα σιέρκα ποθκια τζιαι να έστειλα αίτηση στην Αίρεση εταιρία για δουλεία εκ μέρους σου, ούτε αθθυμούμαι να σε ανάγκασα να πκιάεις δουλεία δαμέ. Περεταίρω, εν αθθυμούμαι να σε επίεσα να μέν ισπουδάσεις τζιαι τωρά να πρέπει να κάμνεις μόνο γραμματειακή δουλειά τζιαι να κλαίεσαι. Eνι φταίω αμμέν σου αρέσκει η δουλεία σου. Ούτε μένα μου αρέσκει, αλλά μιλώ τους ουλλους καλά δαμέσα. Να σου πω τζιαι ότι έσιει αστυνομικό στη ΓιουΕσέι πον κάμνει τόσον αμπγιους οβ –μίνιμαλ- πάουερ όσον κάμνεις εσύ.

Τζιαι αφού σήμερα εν η μέρα που σου μαθαίνω πράματα να σου πω τζιαι ότι οι ισπανοί ξέρουν γιατι λαλούν ότι donde está la hoya no se mete la polla (=εν βάλλουμεν την πουλλουν μας μες την μαείρισσα που τρωμε, ατε έκαμα σου τα κουτσιά καθαρισμένα ) γι αυτόν δεν φταίω ούτε εγω που ο -πλεον πρώην σου- συνάδελφος έβαλεν στο φατσοβίβλιον ταπελλουαν με καρδιουλλαν „ιν ε ριλεσιονσιπ“ τζιαι εγύρισεν σου. Γιαυτόν σταμάτα να γρυλλομαθκιάζεις τζιαι να πιτάς δηλητήρια, σκεφτου τζιαι λλίον το περιβάλλον.
Τζιαι σταμάτα να κάμνεις μίλλες αμμαν συνάουνται παραπανω λεφτά για το δώρο του αλλού παρά για το δικό σου. Δαμέ να προσθέσω οτι αν ήταν η αζούλα πούζα εισιεν να εισαι ΤΟΟΟΟΟΟπκιάε ποτζείΟΟΟΟΣΗΗΗΗΗΗ. Χάρου τζαι λλιον ποννα πκιαει ο άλλος δώρον σιόρ τζιαι μεν το κάμνεις θέμαν σαν τρώμεν, γίνεσαι ρεζίλιν!

Τζιαι ετο τζιαι ξανακούσω σε να ξιτιμάζεις τους ξένους της Κρυοχώρας ότι "εν κουλλουφοι τζιαι μουλλάες τζιαι να φύουν" μπροστά μου εννα σε πω φασίστριαν τζιαι ξέρεις ότι κάτι παθαίνεται εσείς οι Κρυοχωρίτες με την συγκεκριμένη λεξούαν. ..

Με τούτα που κάμνεις εσυ χάννεις. Όπως έχασες εχτές την αναρή με το εψημαν που ετζιέρασα τους άλλους στα πλαίσια της καμπάνιας Αι λάβ Σαιπρους φορ ντάμις 2010.

Ατε, τούτα, τζιαι εν τζιαι πολλά σου.

Γιορς τρουλι,

Ποστμπαμπυλον.

Ε μα πόσον να σιωπώ ντηαρ ανάγνωστερ, εννα κρεπάρω!

UPDATE
Μόλις ήρτεν το Ροιτερς του γραφείου, η Ιταλίδα, να μου επι αλλόνα λόγο που εσιεις νευρα πουλλουιν μου... Έβαλες την λογίστρια να πεί του μάστρου ότι εννα φύεις -κορπούιν για να σου δώκει παραππάνω λίρες τζιαι τζείνος απλώς είπεν καλάν καλό που τον Γεννάρη τζιαι μετά να γυρέψουμεν άλλην...
Τα κόΡπα για τους κοΕΡπατζιες!
Πάλε εν ιφταίω εγώ... ρηλαξ.

18 comments:

  1. κομπλεξάρες μάνα μου. καλά έκαμες τζαι εν του ετζέρασες αναρή. η αναρή εν για καλά πλάσματα.

    ReplyDelete
  2. Φιλενάδα σου στέλλω την αγάπη μου... Μην ασχολείσαι με κρυόκολους ανθρώπους... τελικά όποιος δεν είναι καλά στην προσωπική του ζωή τα φκάλει πάνω στους άλλους και στη δουλειά του... συμπάθα την... αγνόα την...

    ReplyDelete
  3. Και λία της είπες!!! Από τα πρόσφατα γεγονότα στην δίκη μου δουλεία, πιστεύκω ότι έτσι άτομα εχουν τόσο κόμπλεξ κατωτερότητας που νομίζουν ότι με τούτη την συμπεριφορά θα δείξουν ότι έχουν κάποια εξουσία. Εν τέλη όμως απλά γίνουνται πίκριδες και κανένας δεν τους θελει...Είπα τα τζαι έγω τούτην την εφτομάδα τζαι νοιώθω καλύτερα!

    ReplyDelete
  4. σωστά της ξηγήθηκες! σπαστικέεεεες!

    ReplyDelete
  5. Somebody's on the bitch pill... Πε της ότι βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο. Αν δεν ηρεμήσει εν θα έβρει κανέναν να την παυτώσει και αν δεν την παυτώσει κανένας εν θα ηρεμήσει ποτέ.

    ReplyDelete
  6. τζιαι που τούτα ούλλα εμένα επροβλημάτισεν με τούτον με την αναρή που λαλεί η μάνα... άησταστεία ασπούμε! είδες κανέναν πίκρη να τρώει πουρέκκια της αναρής;

    στο θέμα μας. πε της τα έτσι μέλιν όπως τα είπες της άλλης της λετσιάς :D i liked!

    ReplyDelete
  7. Μάνα, τζιαι γω την ανάρην εν για καλούς που την έχω... για τους κακους τσιαιν κουρτουνιάν!

    Χέλεν, θένξ φιλενάς εν πρεπει να χαλώ την ζαχαρένιαν μου, αλλα σπάζουν μου την τα μούτρα πολλα... ιντα να κάμω...

    Πρασινάδα, ναι κορή εσυγχίσαν το μπιτσινες με ντισπλέι οβ οθόριτι...

    Ουφ, μα σαννα τζιαι πολλινίσκουν ραγδαία;

    Ντεφ, αρεσεν μου πολλα το pill:-)

    Σάικ, νομίζω εν θέλω να της κάμω το χαττίριν να ασχοληθω... εννα μου πεις αφιερωσα της ολόκληρο πόστ ασχολήθηκα πηλέ... αν δεν φρονιμέψει εννα της τα πω.... γκρρρρρρ Η μαστόρισσα της η λογίστρια εν αρνούιν που τότε πάντως!

    ReplyDelete
  8. Καρτερώ να της τα πεις τζαι να κάμεις ριππόρτ το ντισκάσιον.
    Πεθανίσκω για τη φάση που θα της πεις ότι εν φασίστα (ντάμμιτ, ήνταλως κλίνεται;)!

    ReplyDelete
  9. ΤΟΟΟΟΟΟπκιάε ποτζείΟΟΟΟΣΗΗΗΗΗΗ. --> έφυρες με !!! χαχαχα
    πε τα σιόρ :)
    moonlight : φασίστας (ο) {φασιστών}, φασίστρια (η) {φασιστριών}
    * Μπαμπινιώτης :P

    ReplyDelete
  10. Άρεσεν μου το σχόλιο με τους φασίστες! χαχα!! Καλό!

    ReplyDelete
  11. Χαχαχα!Ε μα πλέον!!! Γέμισε ο τόπος με κομπλεξικές σκ!#λες. Να πιουν ξύδι, η αναρή δεν είναι για τον ουρανίσκο τους.

    ReplyDelete
  12. μα πε μου, εθύμωσε σε κανένας??
    :)

    πίτα λλίον αροξόλ πάνω στην επιστολήν πριν του τη δώσεις

    ReplyDelete
  13. σόρρυ τωρά εκατάλαβα ότι εν σε κορού που απευθύνεσαι

    δώστης ούλλον το ποτσίν του αροξόλ

    ReplyDelete
  14. Ακόμα μια υπέροχη μέρα στη δουλειά; :) Με τζίνο το διδακτορικό τι γίνεται;

    ReplyDelete
  15. Moonlight, an sinexisei etsi tha lavei tsiain kourtounian:-)

    Aurosa, san yothetimenh Berolineza ksereis oti kati pathenoun me thn leksh:-)

    Appomenh, pernw stigmes epirou kallous, en thoreis?
    Me to doc proxorw arga arga, o prof ekalesen me sto Kolloquiium tou tziai epia hdh mian foran... sto theman exoumen merikes diafores alla enna ta vroumen pisteukw. Twra emeinen mono na evrw tziai lires, h kamia douleiouan wiss.mitarbeiter na doumen nampon na ginei.

    Neerie, en h poullou mes thn maeirissan pou se esigxisen me to filo, eimai siourh:-D

    ReplyDelete
  16. Post,
    Θωρώ θωρώ. Ζηλεύκω σου πιλέ!:)
    καλή τύχη με τις λίρες! Στο ινστιτούτο μου είμαστε τουλάχιστον 10 χωρίς λίρες...τζιαι γυρεύκουμεν ούλλοι για wiss.mitarbeiter θέση..
    ΑΛλά που την άλλη, ακόμα και να είσαι άνεργος πάλε εν καλύτερα που το να έχεις την λογίστρια και τα τσιράκια της:)

    ReplyDelete
  17. efirtin aus laughter mein liebchen
    she

    ReplyDelete
  18. δηλαδή όπως λέμε: 'like mother, like daughter' εν το 'like λογίστρια, like τσιράκκι'. Να της βάλεις τζαι λλίο ξύδι μες την κουρτουνιά νομίζω:)

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!