9.12.10

My father on drugs

Πήπολ, γου ινσπάιαρ μη! Σήμερα την έμπνευση μου την αντλώ που το ποστ της Μάνας. Πιάννω ποδά για να συνεχίσω τα ανέκδοτα του φάδερ.


Π: Εγω Φ: ο Φάδερ

15χρονη Ποστμπάμπυλον τζιαι ο φάδερ μες το αυτοκίνητο, το ράδιο παίζει:
Ο λευκός θάνατος μαστίζει το νησι μας: βρέθηκαν 12 φυτά μαριχουάνας στην Πάφο.

Φ: Ππέεεεε, εννα μας πελλάνουν τέλεια τούτοι σιόρ! Άσχετοι! Άκου λευκός θάνατος η Μαριχουάνα!
Π: Γιατί; Αφού εν ναρκωτικό, εννε παπά;
Φ: Πελλάρες μάνα μου, μεν ακούεις τους άσχετους, μανιχά να φοητσιάζουν τον κόσμον για να νομίζει ότι ζει στο γκέττο. Η μαριχουάνα εν σαν ένα ποτήρι κρασί, εν κάμνει να πίνεις ούλλη μέρα. Ιντα, το αλκοόλ εν πολλά σιειρόττερο για την υγεία!
Π:…
Φ: Σε πολλές χώρες εν μέρος του πολιτισμού, ιτς α πάρτ οφ κάλτσιαρ. Άκου λευκός θάνατος!!!
Π: Δηλάδη το κακόν εν τo χασισι παπά;
Φ: Οι, το ίδιον πράμαν ενει. Το χασίσι κάμνουν το που τους ανθούς του φυτού της μαριχουάνας, της κανναουρκάς που βλαστά παντου. Εν πουτζείνην που φκαίνουν τζιαι οι σπόροι που βάλλει η θκεια σου μες τες φλαούνες. Εμείς που είμαστεν μιτσιοι εγόραζαμεν τους καβουρδισμένους για σνάκ, εν είχαμεν τσιπς τζιαι γλιφιντζουρκα σαν εσάς. Εμείς νεαροί που είμαστεν τζιαι επηένναμεν στο Λίβανο(…)
Π: ε καλό ποιόν εν τo κακόν, η κοκαΐνη;;;
Φ: Η κοκαΐνη, στην καθαρην της μορφή εν εθιστική ουσία, αλλά αν με ρωτάς εν εθίζει σωματικά, μόνο ψυχολογικά. Γίνεται που τα φύλλα της κόκας (...) Εσιει τζιαι ευεργετικές ιδιότητες για τζείνον που ξέρει μέτρον. Αφού στο παρελθόν ήταν εγκεκριμένο φάρμακο. Το κακόν εν ότι κατι μαλάκες πουλουν την νοθευμένη τζιαι παθαίνει ζημιάν ο κόσμος.

Είπεν μου τζιαι άλλα ο φάδερ για τα ναρκωτικά, αλλά σε άλλο ποστ τζείνα. Εν έγινα ναρκομάνης, ουτε είχα ποττε περιέργια να τα δοκιμάσω ούλλα. Βασικά εν εδοκίμασα κανένα χημικό ναρκωτικό, γιατί απλά εν έθελα να το ρισκάρω.

Το μόνο λάθος που έκαμα ήταν να αρκέψω το κάπνισμαν.

Σημ. Ο φαδερ εν ένας –πλεον 70αρης - σοβαρος κύριος με την φαλάκραν του τζιαι τα γυαλλιά του. Ούτε καπνίζει (τσιγάρα τουλάχιστον οι, για αλλά ενι ξέρω :-D ) ούτε πίνει, εχτός που μπυρουες με το φάιν. Ακόμα δουλευκει σαν τον μαυρον. Στον ελευθερον του χρόνο ζωγραφίζει τζιαι ψάλλει σε μιαν εκκλήσια στα περίχωρα της Λευκωσιας. ¨Εσιει αδυναμία στην βυζαντινή μουσική, παίζει κιθάρα τζιαι πιθκιαυλιν τζιαι κάμνει συλλογην σπαγγέττι γουέστερν, κλασικς του κινηματογράφου τζιαι βιβλια μουσείων τέχνης.

Κάνενα που μας τα κοπελλούθκια εν εφκήκεν που τον δρόμον του ιν δε κλασικ σενς.

Αυτά.

12 comments:

  1. SHE
    sweet post, kori post. :)

    ReplyDelete
  2. ευχαριστώ ευχαριστώ που αποτελώ έμπνευση. το ίδιο λαλεί τζαι ο husband αλλά ας μεν επεκταθώ :)

    ακριβώς αυτό θέλω να κάμνω με τις κόρες. να μιλούμε, να ανοίγουμε κουβέντες, να με μαθαίνουν πράγματα και να τους μαθαίνω. να τις εκπλήσσω να με εκπλήσσουν. να προκαλούμε.

    αλλά τα γέρημα πρέπει να περιμένω λίγα χρόνια είναι ακόμα μικρές για αυτό.

    ReplyDelete
  3. cool o dad! αλλά για καλού κακού μην τα αρχίσεις τα 'καθαρά'!

    ReplyDelete
  4. Εν δυνατός ο seniorbabylon :D

    ReplyDelete
  5. Άψογος! Ακους τζαι εσού λευκός θάνατος η μαριχουάνα, αφού πρώτα που ούλλα εν πράσινη τα μαυρογέριμα.

    ReplyDelete
  6. 1. eperimena na sou pei touto pou lalei o def

    2. tha stathw sto "χημικά" με bold - an kai o giatros eipe mou na eimai ksaplwmeni

    ReplyDelete
  7. She
    thx dude

    Mana
    eides ti mas kamneis?:-D

    Rania
    eperasa thn hlikia nomizw!

    Invictus
    prepei na htan polla hippys ton tziairon tou

    Def
    good point!

    Sike
    kateva katw pou th ximika twra, eggyos geneka! tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  8. Post αν όπως λέεις ο παπάς σου ήταν πολλά χίππης στον τζαιρό του πάει να πει ότι τζαι η μάδερ σου ήταν πολύ προκρεσσιβ για τζείνο τον καιρό για να ταιρκάσουν, κ όχι τόσο πολυ χριστιανό-τζιχάντ όπως την περιγράφεις :) οκ τα αντίθετα έλκονται αλλά τόσο πολλά;;;; κάτι δεν σου λέει η μαδερ σου μι θινκς ;)

    ReplyDelete
  9. ha haaa, vlepw epilegeis na paikseis pellon :P

    ReplyDelete
  10. Φυσικά εν εφκήκατε που το δρόμο σας. Φαντάστηκες να ήταν κανένας καταπιεστικός τύραννος και άσχετος και να μεν κόφκει κουβέντα με τα κοπελλούθκια του; Seniorbabylon rules. Έτο εφκήκεν του το νάμι θενξ του Ινβικτ :)

    ReplyDelete
  11. Κι εμένα τα ίδια μου έλεγε η μάνα μου... Κι ως τωρά με πρήζει για το κάπνισμα και το αλκοόλ "που είναι πολύ χειρότερα". Αλλά φαντάζομαι είναι δύσκολο να συνδυάσεις τη μη πατρναλιστική συμβουλή με την ελευθερία. Αλλά αυτό είναι το μυστικό. Όπως και η ειλικρίνεια και το να είσαι ο εαυτός σου.
    Π.χ. εγώ θυμάμαι ότι ήξερα ανέκαθεν πώς γίνονται τα μωρά. Δεν θυμάμαι ούτε εκπαιδευτικές εκπομπές ούτε νουθεσίες ούτε πελαργούς ούτε βιβλία. Ούτε πίστευα ποτέ ότι άμα φιλήσεις στο στόμα μένεις έγκυος και τέτοια παλαβά. Κάτι σωστό πρέπει να εκάμαν οι γονείς μου, αλλά εγώ δεν το θυμάμαι.

    ReplyDelete
  12. Ωραίος!!!
    θέλεις να πεις ότι ο παπάς σου εμίλησε σου ψύχραιμα για τα ναρκωτικά, χωρίς να σε φοητσιάζει, τζιαι εσύ....εν επήρες τον κακό δρόμο;!
    Ακουσες για χασίσια τζιαι εν...εκατάληξες άστεγη,εγκληματίας,ναρκωμανής,παλιάνθρωπος;! τςτςτς

    ξανά respect στον φάδερ!

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!