11.2.11

Ruby Ruby Ruby Ruuuby

Τα ρεζιλλίκια του Μπερλουσκόνι εν γνωστά σε ούλλους. Εν γνωστόν τζιαι ότι μέσα στο «χαρέμι» του Σίλβιο εν τζιαι η μαροκινή χορεύτρια Ρουμπι, που είσιεν την τύχη να γνωρίσει τες χάρες του καβαλιέρε που μιτσιά.


Κατηγορείται λοιπόν ο μάστρε-Σίλβιο για πληρωμένο σεξ με ανήλικη αλλά τζιαι για κατάχρηση εξουσίας, επειδή όταν η Ruby εσυλλήφθηκε για κλοπή, ο Μπερλουσκόνι ετηλεφώνησε στην αστυνομία του Μιλάνο τζιαι είπεν τους «Ξαπολάτε την Ruby τωρά αμέσως, εν η αρφότεχνη του Xόσνι Μουμπάρακ!!»

Και σκέφτομαι και λέω ντήαρ ανάγνωστερ, εν αμαρτία να κάμεις μιαν μικρήν χάρην ενός φίλου;

Α;

Α;




12 comments:

  1. φτωχός τζαι τούτος ο Μουμπάρακ. κότζαμ μου αρφότεκνη τζαι θα τον αφήκει στους πέντες δρόμους.

    ReplyDelete
  2. Χα χα χα... Ατε να δούμε αν πιάσει!!

    ReplyDelete
  3. Δηλαδή εν που τα αλήθκεια θείος της?!

    ReplyDelete
  4. Rania
    oi fisika:-) kolpa tou Berlusconi:-D afou h Ruby en Marokinh, oi Aigyptia:-D

    ReplyDelete
  5. "Εν μας κάμνεις, εν τζαι είσαι η Ruby κε Μουμπάρακ ... "
    απάντησε ο Μπερλουσκόνι

    ReplyDelete
  6. Εν λλίον υποκριτικό πάντως το θέμα. 1. Η πορνεία στην Ιταλία εν νόμιμη, 2. η Ruby και οι εργοδότες της είπαν του Μπερλουσκόνι ότι ήταν ενήλικη και 3. οι Ιταλοί εξέραν ότι ο Μπερλουσκόνι εν πουτανιάρης πριν τον ψηφίσουν. Εν κόλπα της αντιπολίτευσης για να χτυπήσουν τον Μπερλουσκόνι, αφού εν αξιωθήκαν να το κάμουν με άλλους τρόπους. Και τωρά, η νεαρή πόρνη έκαμεν τα παλλούτζια της χρυσά και έγινε και διάσημη. O tempora, o morres.

    ReplyDelete
  7. Koulla
    eipen tou "file na se voithisw, alla to vizin sou en llion ppemenon" :-D

    Defiance
    vevaia, alla to oti o Berlusconi en karagiozis en gnwston. O skopos (ths antipoliteushs) agiazei ta mesa an me rwtas.

    Oso gia thn porneia, symfwnw, to thema en h hlikia ths Ruby (asxeta an ta ethelen o kolos ths)

    ReplyDelete
  8. ΑκκανούρηςFebruary 11, 2011 at 2:17 PM

    Συμφωνώ με defiance. Kάτι σαν αλ καπόνε με τη φοροδιαφυγή. Όμως η αποπλάνηση ανηλίκου ( τουλάχιστον στην Κύπρο) είναι αδίκημα αυστηρής ποινικής ευθύνης και δεν είναι υπεράσπιση εφαίνετουν πιο μεγάλη, άλλα μου είπε κτλ. Αλλά ήντα μωρόν α; Νομίζω ο καβαλίερε πρέπει να εσκεφτηκε ας αξίωσει ο κύριος να την κουτουπώσω jαι ας με κάτσουν μέσα ολάν!!!

    ReplyDelete
  9. Χαχαχα! Η λεζάντα εν παίζεται!

    ReplyDelete
  10. Μπορεί ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα, ναι, post μου. Αλλά τούτοι εν πετυχαίνουν καν τον στόχο τους. Κάθε ροζ σκάνδαλο που φκαίνει για τον Μπερλουσκόνι, ψηλώνει η δημοτικότητα τουλάχιστον 5% αντί να πέφτει. Κάτι που λαλεί πολλά για τους Ιταλούς. Έννεν ΗΠΑ για να πέσει ο πρόεδρος μετά που ροζ σκάνδαλο (π.χ. Τατσίνσκι). Εν έχουν κόλλημα οι Ιταλοί να θέλουν τον πρόεδρο τους ευνουχισμένο. Οι Ιταλοί θέλουν τον πρόεδρο τους λλίο γεναικά και λλίο μαφιόζο. Κάθε φορά πριν τες εκλογές στην Ιταλία φκαίνει και ένα ροζ σκάνδαλο με τον Μπερλουσκόνι και αντί να τον χτυπήσει, εξασφαλίζει του κυριαρχία. Έννα αρκέψω να πιστεύκω ότι εν ο ίδιος που τα φκάλλει στη φόρα.

    ReplyDelete
  11. έσιει δίκαιο ο Defiance. Ήταν πάντα η απορία μου, γιατί ενώ όσοι Ιταλοί ξέρω ξητιμάζουν τον Μπερλουσκόνι, ο μασκαράς φκένει πρόεδρος. Τελικά, εκατάληξα στο ότι οι Ιταλοί θέλουν να έχουν γκομενιάρη πρόεδρο, με τα ροζ του τα σκανδαλουθκια, για ποσκόλιο τουλάχιστον. Όπως είπεν ένας φίλος Ιταλός, ο Μπερλουσκόνι συμπεριφέρεται όπως ΘΑ εσυμπεριφερετουν ο μέσος Ιταλός αν ήταν πρόεδρος. (να φάει λεφτά, να γκομενιάζει, κοκ)

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!