2.2.11

φυλλάδια VS likes

Α ρε πατέρα, που τζιαιρός που ετυπώννετε φυλλάδια της ΕΟΚΑ, α ρε θκειά που τα έχωννες μες τα βρουλλιά σου...

Πλέον το να ξεκινίσεις μιαν επανάσταση εν "create an cause".

Για να καλέσεις σε διαδήλωσην εν "create an event".

To να το μοιραστείς με ούλλους εν "invite".

Nα πάεις στην διαδήλωσην εν "attending" τζιαι να στηρίξεις χώρις να σηκωθείς που την καρέκλαν σου γιέτ να είσαι κουλ εν "like"...

Ιντα τζιαιρούς εφτάσαμεν...


Η εικόνα που δαμέ. Εν μπορέις να πείς ο Μουάμμαρ - σούπερσταρ - Αλ Καντάφι εν πολλά πετύχημένος! Οι πως ο Χόσνι πάει πίσω...

17 comments:

  1. Δεν έχεις και άδικο αλλά δες αυτό το video..

    http://www.youtube.com/watch?v=c_YMMcvP8Tk

    ReplyDelete
  2. Rania

    efxaristw gia to video, polla endiaferon, tziai polla kalos o mitsis.

    ReplyDelete
  3. @ rania's vid: yeh yeh yeh... allow me not to be convinced :S I wish i were.

    ReplyDelete
  4. από την άλλη χωρίς τα κινητά και το twitter και το facebook επανάσταση γιοκ. ο τέμπορα ο μορες

    ReplyDelete
  5. Το πρόβλημα ένι πως εν πιο δύσκολο πλέον να ξέρεις ποιος ξεκινά την επανάσταση και αν οι αριθμοί των ατόμων που την στηρίζουν εν πραγματικοί. Ένας χάκερ μπορεί να σου βάλει ένα εκατομμύριο υπογραφές στήριξης. Μια κυβερνητική υπηρεσία;

    ReplyDelete
  6. Απλά εν φοϊτσιάρικη η ιδέα του πόση δύναμη έχει κάποιος που το ίντερνετ. Τι συνέπειες μπορεί να έχει τούτη η αλλαγή στην ισορροπία (ισχύος) που υπήρχε;

    ReplyDelete
  7. Πρίν ανακαλύψουμε τα φυλλάδια, έφκεννεν τελλάλης τζι εβούραν με τον άππαρον να συνάξει κόσμο. Αν το σκεφτείς, έν έσιει πολλά χρόνια. (500 )

    ReplyDelete
  8. Ναι αλλά κάθε γενιά has to go with the times και τα μέσα που έχει διαθέσιμα. Και σήμερα αν το σκεφτείς είναι πιο εύκολο να μάθεις τι γίνετε γύρω σου αφού έχεις στην διάθεση σου uncensored (όπως τα blogs)μέσα για να ενημερωθείς.

    ReplyDelete
  9. ΑκκανούρηςFebruary 2, 2011 at 4:55 PM

    Είναι δίκοπο μαχαίρι. Η τεχνολογία επιτρέπει και την επίβλεψη της ιδεολογικής τοποθέτησης του χρήστη. Παραδείγματα πολλά. δεν είναι επί του παρόντος.

    Συνεπώς μια αποτυχημένη συλλογική αντίδραση προσφέρει στην αρχή επιτήρησης την ευκαιρία να διαπιστώσει ποιοί έλαβαν πρόσκληση και σε ποιούς την προώθησαν.

    Η τροποποίηση του άρθρου 17 του συντάγματος ( με το άρθρο 2 του Ν 51(Ι) 2010) στην Κύπρο επιτρέπει την εξασφάλιση διαταγμάτων άρσης του απορρήτου αλληλογραφίας. ( η ηλεκτρονική επικοινωνία θεωρείται αλληλογραφία)Και αυτό δεν είναι ιδιαιτέρως δύσκολο.

    Συνεπώς αν σκέφτεται κάποιος από μας να κάνει επανάσταση, αυτοί ίσως το ξέρουν ήδη... Μπρρρρ!!!

    ReplyDelete
  10. ΑκκανούρηςFebruary 2, 2011 at 5:05 PM

    Α!!! FYI blogs και πελλάρες... Ουδείς κρυβώμενος υπό του πέπλου των ηλεκτρονίων, μπιτς, μπάιτς και λοιπών όρων. Η υπηρεσία καταπολέμισης ηλεκτρονικού εγκλήματος γνωρίζει, συλλέγει και καραδωκεί. Δεν υποθέτει πλέον. Μια επίσκεψη στους χώρους τους θα σας πείσει.

    Προς Ράνια: Uncencored Blogs; Ήταν καιρός και πέρασε. Η λογοκρισία είναι επιστήμη πλέον. Οι συμμετέχοντες στα μπλογκ αυτολογοκρίνονται και εταιρολογοκρίνουν. Και διαμορφώνεται στο τέλος μια κοινή συνισταμένη άποψη. Καθοδηγούμενη. Με επιδερμικές αποκλίσεις. Αν πω εγώ κάτι που θα δυσαρεστήσει κάποιον θα με μαυροπινακίσει. Άρα επιλέγω να μην το πω.

    ReplyDelete
  11. ακκανούρη

    ντέμιτ... τζιαι είχα κάτι θέματα υπ'όψιν μου να μεν πω...

    συμφωνώ μαζί σου με τα ανσένσορτ μπλόγκς

    ReplyDelete
  12. mana:
    exoun internet pou ta simera! enosan tous pale, eutyxos!

    defiance:
    true

    ReplyDelete
  13. Mishare:
    tragiko, h apla sygxrono? this is the question!

    ReplyDelete
  14. Κοιτα σίουρα οι τζιαιροί αλλάσσουν τζιαι μπορεί να πει κάποιος ότι απλά εν δέχουμαι τούτην την αλλαγή που έφερεν η τεχνολογία τζιαι θεωρώ το τραγικό.
    Αλλά εν πάει άλλον :/ Εν τραγικό να μεν υπάρχει προσωπική(=face2face) επικοινωνία, ή ακόμα τζιαι λεκτική τζιαι να μιλούμε που ένα keyboard. Ναι έτσι εν ο κόσμος σήμερα αλλά ο άνθρωπος έννεν για τούτα. Χωρίς facebook ο κόσμος θα έφκαινε έξω στους δρόμους αν ήταν να ρτει η Rihanna στα κατεχόμενα(είτε έχουν δίκαιον είτε όχι, απλά παράδειγμα φέρνω) τζιαι όι να πατήσουν Like που την καρέκλαν τους. Για να καλέσεις σε πάρτυ εν θα έκαμνες event αλλα θα εκαλούσες τον καθένα προσωπικά. Φυσικά εν πιο εύκολο το event
    αλλά εν μου κολλά η φάση...:/

    ReplyDelete
  15. e vasika oti itan na po ipen ta o misharos!!

    ReplyDelete
  16. Ακκανούρη υπάρχουν και μερικοί που τα λένε και δεν τους νοιάζει. Πάντως εν πιο εύκολο να έβρεις uncensored blogs παρά uncensored εφημερίδες ή δελτία ειδήσεων.

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!