30.3.11

Ordnung

Η λογίστρια μας, μια κρυοχωρίτισσα με μαλλίν 80ς είναι η πιο κρυοχωρίτισσα που ξέρω.




Η ίδια εν χρησιμοποιά το πάρκινγκ του γραφείου, αλλά άμμαν κάποιος  ξένος παρκάρει στο δικόν μας, η κάποιος δικός μας σε ξένον (παρόλον που έσιει 15 άλλα πάρκινγκ όφκερα, τζιαι εν μιλώ για πάρκινγκ για ΑΜΕΑ ) πκιάννουν την τα ίχλιχλι της τζιαι παραπονιέται συνέχεια, πολλές φόρες κάμνει τους σιέσιμον ή βάλλει τους κολλούες.
Kόρη μου! γιατί εν επήες να γίνεις τροχονόμος να τελιώννουμεν;


Άμαν κατεβούμεν για τσιγάρον, έσιει μιαν συγκέκριμμένη σείρα που πρέπει να σταθούμεν μες το ασανσέρ, δηλαδή τζείνοι που κατεβαίνουν πρώτοι να μπάινουν μπροστά. Άπαξ τζιαι εστάθης στα λάθος 20cm² του ανσασέρ κατίσιη σου. Φέαρ ινάφ, αλλά άμμαν είμαστεν 3 άτομα ινταμποννα πάθεις αν σταθώ εγώ πίσω; Α; Α;



Το εξωτερίκον μας τασάκιν έσει μέσα άμμον τζιαι έναν μεταλλικό κοσσιηνον για να φκάλλεις τα ποτσίγαρα χωρίς να φέυκει ο άμμος. ‘Απαξ τζιαι κάποιος έσβησεν το τσιγάρον του έξω που το κοσσιηνούιν, πιάννουν την τα ίχλιχλι τζιαι λαλεί το ούλλη μέρα.
Εχτές μόλις άρκεψεν να μάσιεται είπα της με πολλά σοβάρον ύφος «έσιεις δίκαον! Ο κόσμος εν καταλάβει οτι με το να βάλει το ποτσίγαρον στο λάθος τετραγωνικόν εκατοστόμετρον του τασακίου μπόρει να βλάψει σόβαρα άλλον πλάσμαν, τζιαι ακόμα τζιαι να το σκοτώσει!"

Νομίζω εν εκατάλαβεν την είρωνίαν.



Τούτη η συγκεκριμμένη, 47 χρονών γεναίκα, έβαλεν τα με την μαθητευόμενην που εν 19 χρονών. Ούλλη μέρα μουρμούρα, παραπονιέται, γενικά, έβαλεν την πόσταν. Εχτές η μαθητευόμενη εν ηρτεν δουλειάν, ήταν άρρωστη τζιαι έστειλεν χαρτίν του γιατρού. Η λογίστρια εθεώρησεν σωστόν να πεί του μάστρου (σαν ετρώαμεν, τζιαι είσιεν άλλο 7 υπαλλήλους μπροστά) ότι η μαθητευόμενη τάχατες εν άρρωστη, αλλα εν ψέματα της, σίουρα εν έθελεν να έρτει δουλειά, τζιαι εκατηγόραν την.
Κόρη μου! Είσαι 47 χρονών, έσιεις ανάγκη να κατηγοράς την μιτσιαν 19 χρονών μπροστά που ούλλους, τζιαι ειδικά μπροστά που τον μάστρον;;; τζιαι σαν εν άρωστη;;



Γκαντντάμσπάστιξ!

18 comments:

  1. Είναι πουτούτους τους ανθρώπους που απλά θέλεις να τους πεις το εξής απλό: Get a life! Ακούγεται πολλά ψυχαναγκαστική πάντως!! Βάλε της τίποτε μέσ αστο στιγάρο να χαλάρώσει ;) χε χε χε...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Αν σταθείς στο λάδος τζι έσιει πρόβλημαν, πέτης να σταθεί τζίνη στο ξύδος :D

    ReplyDelete
  4. χαχαχαχαχαχαχαχα ινβιχτους
    εν συχχυσμένο σήμερα το μωρό, εν θωρείς τζιαι κάτι τόνους που θκιανεύκουνται τζει δα; ΧΑΧΑΧΑ

    κάποιος είδεν τον κυνόδοντα τζι εν του άρεσε;
    βρίσκω πολλά κόσμιες τες επιλογές σου :)

    ReplyDelete
  5. Invicte
    men me valeis na ta diorthosw oulla tziai enna men teliwsw:-)
    alla kalo to ksydos! hahahahahahah

    helen
    laleis na ths tiliksw kamian? :-)

    Sike
    ekatalaves me a? en emporoun na tzoimithw epses:-)

    ReplyDelete
  6. she

    na stekese panta xepitides piso tis kai pou pano tis. kai na tis lalis oti mesa sto hair style tis eshi folies tou strouthou.

    ReplyDelete
  7. αρχίζω να υποψιάζομαι ότι όλες οι λογίστριες έχουν πολλά ψυχολογικά που διαχειρίζονται ξένα χρήματα στα οποία δεν μπορούν να βάλουν χέρι και αυτό βγαίνει στη συμπεριφορά τους!

    ReplyDelete
  8. Η πρώτη μου αντίδραση: YOU NEED TO GET A LIFE!Και να της τυλίξεις όταν το effect has worn out, πάλε τα ίδια θα ξεκινήσει. Ακούγεται από τις περιπτώσεις που δεν έχουν σωτηρία.

    ReplyDelete
  9. Άμαν έχει και μαλλί 80ς εν τέλλια καρτούν από το ΤέμενΝόι!! μπρρρρ.....
    Προφανώς έχει μετανιώσει που έχασε τα νειάτα της να είναι λογίστρια, και προσπαθεί να σώσει τη μιτσιά!όι...
    Εν αρρώστεια πάντως η τάξη η υπερβολική, κι έχουν την οι άτιμοι. Τί να κάμεις; Μια χαρά εσυμπεριφέρθηκες κι ας μεν εκατάλαβεν την ειρωνία. Αν της το ξανακάμεις 2-3 φορές μπορεί να αφήσει τουλάχιστον εσένα, στην ησυχία σου.

    φιλιάααααααααα!!!

    ReplyDelete
  10. Η γενέκα έσhει σοβαρό πρόβλημα... κλινική περίπτωση. Ίσως εν ο τρόπος της να τραβήσει προσοχή (ενιξέρει αλλόπως ότι το κάμνει ήδη με το χέαρστάιλ...)

    ReplyDelete
  11. σήμερα βαρκούμαι πολλά να δουλέψω. πέψε την ποδά να μου κάτσει καμιά φωνή να ανεβάσω ταχύτητες γιατί δεν με βλέπω καλά.

    ReplyDelete
  12. ΑκκανούρηςMarch 30, 2011 at 4:01 PM

    Να βάλετε κουτάκι εράνου στο γραφείο και να της κάμετε δώρο τον πιο μεγάλο φουσκωτό κούκλο του Κίσσινγκερ. Θα είναι λαβ ατ φέρστ σάιτ

    ReplyDelete
  13. haha... eshei mian san toutes se kathe grafeio... alla en tha htan endiaferon an erketoun potte kypro me tour group!? efantastikete to ti tha etravan o tour guide?

    ReplyDelete
  14. Mana
    na sou thn steilw na sou fkalei ton fon sou:-)

    Prixti
    katarxhn htan na ths girisei ths idias, eidika me to parkarisman:-p

    Prasinada:
    hahaha me to hairstyle ontws:-)

    Thalassa
    "wie heißt das auf deutsch-das heißt Salat" :-D tzeina htan mathimata sto Themen Neu!

    She
    hahahahah fwlies tou strouthou:-)

    ReplyDelete
  15. πρόμπλεεεεεεμς.....

    ReplyDelete
  16. εμ, σάσε τζαι το σοβαρό βάψιμο του πλασμάτου με το ποτσίαρο... ντάξει, είπαμεν εν άγρια η κοκόνα αλλά τόσον πολλά??

    ξέρω τζι εγώ μιαν έτσι λογίστρια, άμπα τζαι μαθαίνουν τους στον κλάδο τους ναν έτσι...

    ReplyDelete
  17. Παναία μου τζιαι φακκούν μου σε κάθε εγκεφαλικό κύτταρο οι λογιστές. Εν σαννα τους εκάμαν copy paste. Εχουμε τζιαι εμείς μιαν έτσι στυλ and quess what? Εν γερμανίδα. Κάτι σαν τη Μερκελ στο πιο aggressive. Εσιει φορές που νομίζω οτι αν δεν της σύρεις κόκκαλο θα σε δακκάσει

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!