23.6.11

Αν ήμουν ο Μαραντόνα

Ο μεγάλος μου μουσικός έρωτας, ο Manu Chao εννα έσιει 2 συναυλίες στην Κρυοχώρα την ερχόμενην εφτομάν τζιαι ενι μπορώ να πάω σε καμια. Τζιαι οι 2 εν μακρυα, τζιαι οι 2 εν καθημερινην τζιαι στην αίρεσην εξέκινησεν η αντίστροφη μέτρηση για την φαντασμαγορικήν μου έξοδον τζιαι ενιμπορω να φύω. Τζιαι να σκεφτείς οτι έσιει τρισίμισι χρόνια που τον καρτερώ να'ρτει!
Λιώννει η ψυσιή μου τζιαι κλάιουμαι που εννα τον χάσω.
Είδα τον ήδη 2 φορές λάιβ τον πούρεκκον μου, αλλά εν κανούν. Την πρώτην φοράν το 2001, τζιαι την δευτερην το 2007. Ηταν τζιαι οι 2 συναυλίες σούπερ τέλειες ποτζείνες που φευκεις πιασμένος που τον χορόν τζιαι βραχνός που τες τσιριλλιές.
Ήταν μαζίν μου σε κάθε διακοπές, σε ρόουντ τρίπς σε κάμπινγκ.  Τζιαι ο καλός μου, βάλει κατι σούπερ κοινωνικές τιμές στες συναυλίες του, που 15 ως 30 ευρά τζιαι τραγουδα 3 ώρες ο λεβέντης μου.
Μάνου μου, αν ήμουν ο Μαραντόνα είσιεν να είμαι πρώτη στην σειράν στην συναυλία σου!

UPDATE Ελυπήθηκεν με ο Σιαολιν τζιαι εννα μου κάμει σουβλάκια με μιλλούες για να με γλυκάνει. Δις μαστ μπι λαβ. Ντήαρ μόσλεμς, αη φήλ σόρυ φορ γιου.18 comments:

 1. μπράβο για τες τιμές παντως. σοβαρα.

  ReplyDelete
 2. Ποιάν έξοδο που την αίρεση ΡΑ;
  Θέλω τζι εγώ να πάω σε μια συναυλία του, εννοείται εν έτυχε, εν είμαι τεράστια φαν, αλλά νομίζω έννα έθελα πολλά να πάω!

  ReplyDelete
 3. να πάεις! εν πειράζει που εν μακρυά..εν πειράζει που είναι καθημερινή! να πάεις..σκέφτου το..εννά το μετανιώνεις μετά!

  ReplyDelete
 4. Αγαπούμεν Manu Chao!
  Πέψε κανέναν σουβλούιν τζαι ποδά

  ReplyDelete
 5. Αδελφή ψυχή Ποστ. όσο τζαι να σε συμπαθώ δεν σου βρίσκω κανένα δικαιολογητικό που δεν θας πας στον Manu. Επειδή κακίες δεν κρατώ όμως Δευτέρα σου αποστέλλω επιτέλους τις συνταγές.

  ReplyDelete
 6. Παρ'όλο που υποψιάζομαι ότι θα ακουστεί ηλίθια η ερώτησή μου, μα, γιατί "αν ήσουν ο Μαραντόνα" ειδικά;

  ReplyDelete
 7. ΑκκανούρηςJune 24, 2011 at 9:15 AM

  Ο σιωνιστής-ισραηλίτης που μας επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ερωτήθηκε από εμένα κατά την επίσκεψη μας σε εστιατόριο κατά πόσο είχε οποιουσδήποτε θρησκευτικούς περιορισμούς στην κατανάλωση φαγητού. Ιδού η απάντηση:

  "My dude, I dont fucking care what sound it makes in the farm, whether it quirks, squeeks or barks, ill just eat it". Το σουβλούιν ήταν μέλιν.

  Ισραήλ-Μουσουλμανιστάν= 1-0

  Είχα μια λάντ λέιντυ (δασκάλα του πιάνου) στη Λόνδρα που όταν άκουγα Μανού, έκανε παράπονο ότι έπαιζα συνέχεια folk music. Wtf! Τότε εγώ γύρισα τον ενισχυτή του μπάσου προς το πάτωμά μου (που ήταν το ταβάνι της) και άρχισα να παίζω,κουτσουρεμένα δηλαδή, το Hunt των Sepultura. Μετά από λίγο την άκουσα να βγαίνει έξω από το σπίτι και να μιλά στο τηλέφωνο και να κλαίει. Γοερά. Τι όμορφα χρόνια...

  Manu Rules!!! Pork Rules!!! Ο Shίρος εν ο καλύττερος φίλος του πλασμάτου.

  ReplyDelete
 8. Σωστός ο Ακκανούρης!!!! Σωστός τζιαι ο Σιαολίν!

  ReplyDelete
 9. Evros
  μα είδες!

  Μούνλαιτ
  αναμένεται πόστ με εμβατήρια!

  Ράνια
  ν΄΄οου καν ντου... εν 400χμ μακ΄πια τζιαι εν μπορώ να πιασω άδεια

  Ινβίκτους
  should I send sand to the beach?

  Μάνα
  ευχαριστω για τες συνταγές!!! κατα τα άλλα τι να κάμω η δόλια...

  Κορίνα
  το τραγούδι που έβαλα λαλει "αν ήμουν ο μαραντόνα θα έκαμνα το τάδε" ο μαραντόνα εμφανίζεται τζιαι στο βίτεο, με τεσ σκεμπούες του, τα γυαλλούθκια του... μεν τον χάσεις!

  Ακκαννούρη
  τι εννοείς σιονιστής; εκ πεποιθήσεως οξα επήεν Ισραηλ με το κύμα σιονισμού το 60;\
  εγω προσπαθω να πείσω τους μουσουλμάνους φίλους μου οτι αποκλείεται το σουβλάκιν ναν αμαρτία! μα το σουβλάκιν αμαρτία; τσ τσ τσ!

  Κτηνό
  πότε εννα μας γράψεις καμιάν ιστορίαν που το περίπτερον;

  ReplyDelete
 10. Εγώ θα κάμω πιο ηλίθια ερώτηση που την Κορίνα. Τούτο τον Manu whatever έπρεπε να τον ξέρουμε?

  ReplyDelete
 11. Αχάπαρη συγκεντρώθου!
  me gusta la vecina - me gustas tu - me gusta su cocina - me gustas tu

  ReplyDelete
 12. A μα εν τούτος? Ε συμφωνώ καλό, εν καλός.

  ReplyDelete
 13. ΑκκανούρηςJune 24, 2011 at 11:20 AM

  Εκ πεποιθήσεως.

  Πείσε τους φίλους σου επίσης για τη σπουδαιότητα ενός παγωμένου μοχίτο στους 40 βαθμούς. Αλλά προ πάντων πείσε τους για την ομορφιά του ΕΝΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

  ReplyDelete
 14. ακκαννούρη
  για το δανειστη βεβαίως βεβαίως! Γιατι για το΄ν αλλόν εννεν τζιαι πολλά όμορφον.
  Οι δικοί μου μουσουλμάνοι πίννουν τζιαι μοχίτο τζιαι που ούλλα μόνο στο σιοιρίν εν τα βρίσκουμεν (I know, it doesnt make much sense).
  Μπερδεγουέι, ούτε η -πλέον- αμούστακη Εβραιοπούλλα του γραφείου μου τρώει σιοιρίν α! Παρόλον που σμίει κρέας με γάλαν...

  ReplyDelete
 15. Οκ, δεν μπορούσα να δω το βίντεο! Θα το δω!

  ReplyDelete
 16. ΑκκανούρηςJune 24, 2011 at 12:36 PM

  Σηκώνει ανάλυση η θεωρεία του δανείου...

  So the lady is not kosher... Μεν σε ανησυχεί. κάμε της ρολό με 80% κοτόπουλο, 10% shιρο και 10% πρόβατο. Παίξε με τις αναλογίες σιγά σιγά και φτάσε σε πιο μεγάλο ποσοστό shίρου. Υπάρχει και όρος για αυτή τη μέθοδο: ΣΑΡΚΟ-ΧΟΙΡΟΒΟΡΙΚΟΣ ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΟΣ.

  ReplyDelete
 17. Me gusta Manu Chao, me gustas tu. Me gusta le milloues, me gustas tu.

  ReplyDelete
 18. mana mou kori!!!!!!!!!!!!! en oreos o Manu Chao ontos...e perki erti stin kipro to septevri pou ena ise poda..duh...

  ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!