10.7.11

Un, dos, tres! I wanna know what love is María!

Η πόλη που μηνίσκω κάθε χρόνον το καλοτζιαίριν προσφέρει ένα φεστιβάλ μουσικής μούχτιν. Τζιαι φέρνουν φίρμες ντόπιες τζιαι ξένες. Ως τωρά επήα στον Χουάνες τζιαι την πίνκ τζιαι φέτος, εφάλλαρα όταν άκουσα οτι έρκετουν ο μοναδικός και ανεπανάληπτος σέξυ άππαρος σιήσμιμπέημπι φάντασι φρόμ δε τάιμ αή γόζ έη τήνειτζ ντέρτμπάγκ Ρίκυ Μάρτιν! Η ώρα 8 επήαμεν, φυσικά ούτε τζιάνς να πάεις κοντά στην σκηνή, ήταν μούχτιν ζίφτιν το ιβέντ, σε μια χώραν που το μούχτιν είναι δόγμα. Αρκέστηκα σταθώ λλίον πάρατζεί τζιαι να τα θωρώ ούλλα που την οθόνη, δίπλα που ένα σταντ με Καιπιρίνια τζιαι έναν άλλον με λουκάνικα: έδω είμαστε!

Η μέρα συννεφκιασμένη αλλά με καλές θερμοκρασίες, έριψεν τζιαι λλίες σταγόνες τζιαι έφκαλεν ολόισια ήλιον για να γίνει έναν πολλά ωραίον φώς.

Όταν επήα επάιζαν οι φόρενερ, οι παππού-ροκκάες που ήταν ομολογουμένως πολλά καλοί. Στο I wanna know what love is έφκαλεν τζιαι ουράνιον τόξον, έτσι για να κλείσει το καρώ του τσίζινες. 


Τζιαι μετα... τζιαι μετάαααα εμφανίστηκεν ο Ρίκυ Μάρτιν για να μας πελλάνει με το σούσμαν του κώλου του. Τζιαι πκιόν επελλάναμεν εμείς οι γεναίτζιες. Ο Σιοάλος τζιαι οι άλλοι άντρες της παρέας είχαν εξαφανιστεί σε ένα γειτονικό μπάρ για να αξιολογήσουν το στάντ της μπακάρντι, ενώ εμείς εσούζαμεν τους κόλους μας στους ρυθμούς του σούπερ πούρεκκου Ρίκυ. Σάννα τζιαι που τον τζιαίρον που εφκήκεν που τ’αρμάριν έγινεν ακόμα πκιο σέξυ;
Εφόρεν κάτι αραχνούφαντα τρικούθκια στένα, ποτζείνα που φορούν τζιαι κάτι γόνναμπις στο λεκάφε τζιαι εν τους πάσειν. Τούτου επήενναν του πολλά. Τζιαι για αγορίνι που ζεί που το σέξαπήλ του ετραγούδαν πολλά καλά λάιβ.

Ήβρα τζιαι βιτεούιν μάνι μάνι αν θέλετε να δείτε.


Απογραφή 4 καιπιρίνιες τζιαι ένα μοχίτο με βατόμουρο. Άναλογώς καλά άντεξα, ας ώψεται το λιγδολουκάνικο τζιαι η σίκλα πατάτες τηανιτες με κέτσιαπ μαγιονέζαν που εκατέβασα βουττόντας μέ χάρην τα μανίτζια μου στη κέτσαπ πρίν να αντακώσω τα κόκτέιλς.

7 comments:

  1. pantws en polla gnwsto tounto festival tzai paei pollis kosmos. kali fasi.

    ReplyDelete
  2. είδες τα καλά της κρυόχωρας? εμείς δαμέ ούτε για δείγμα τέτοια events..

    ReplyDelete
  3. cool!!! livin la vida locaaa..

    ReplyDelete
  4. @Rania
    Όι τζιαι ούτε για δείγμαν! Ξιάννεις το φεστιβάλ της ΕΔΟΝ; Εντάξει εν εν μούχτιν αλλά εν για καλόν σκοπόν!

    ReplyDelete
  5. εμέναν πάντως άρεσκεν μου που πριν να ξέρει ο ίδιος ότι εν μες στο αρμάριν. τζαι εφόρεν που τότε τούτα τα φτανά που του παν μόνο τζίνου!
    muevete mamita!

    ReplyDelete
  6. πέρκι-να-ήταν-μες-το-αρμάρι.
    ποιος του άνοιξε;;!!

    σάι.

    σπίκιγκ οβ αρμάρκα, τελικά τζείνος ο κκιάνου πού ένη;;

    σάι #2

    ReplyDelete
  7. ΑκκανούρηςJuly 11, 2011 at 7:13 AM

    Με αφορμή το σχόλιο της Ράνιας: Στο φεστιβάλ της ΕΔΟΝ που έπαιξαν οι ίδιοι (σάμπως και έχουν κάρτα μέλους), μια από τις ατραξιόν ήταν η φαντασιούπολη ή κάπως έτσι τέλος πάντων, μια πόλη στην οποία θα κατοικούμε όταν μας λυτρώσει από τα αφεντικά το παγκόσμιο προλεταριάτο.

    Ποστ ισχύουν τα πιο κάτω;

    1. Τον Ρίκυ τον έφερε η Μέρκελ;

    2. Έχει κάρτα μέλους;

    3. Πριν να φκει πάνω έκαμαν ομιλίες 45 λεπτά τα κομματόσκυλα;

    4. Τον φίλησε η Μαύρου;

    3. οι Φόρενερ είναι έμμισθοι;

    Μπορώ να ρωτάω για ώρες. Το βέβαιο είναι ότι στις συναυλίες στην κρυοχώρα το ουράνιο τόξο είναι αληθινό. Εδώ στην πυρόνησο το ουράνιο τόξο είναι απότοκο απόφασης της κεντρικής επιτροπής με 100 ψήφους υπέρ και μηδέν εναντίον.

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!