14.11.11

οριθον-τάλ

Νομίζω πρέπει να το έπαθα την Παρασκευή. Όπως εφκήκα έξω βραστη στην κρυάδα, στην πραγματική κρυάδα, σαννα εσφίχτηκα για να βράσω τζιαι ένιωσα  κάτι στον ώμον μου. 
Εφτασα στο μπάρ, τζιαι επειδή είχαν περάσει οι 3 μήνες που χρειάζουνται για ξιχάσω το αφου-σε-πίνει-τι-το-πίνεις ήπια 4 πότα τζιαι έκαμα κκεφιν. Εξυπνησα την επομένη με πονοτζιέφαλο τζιαι ενα πιάσιμο πουτζεινα τα δυνάμενα «χαχαχα –μεν με κάμνεις να γελώ ΑΟΥ».
Μπορώ μόνο να είμαι ππέσωντας. Αλλά τουλάχιστον θωρώ έργα. Σε κάποια φάση θα μαειρέψω. Σκέφτουμαι με ποιόν τρόπον να πουλήσω του Σιάολου πιζέλιν με τον κειμάν που το επεθύμησα αλλά εν του αρέσκει. Νομίζω δηλαδή. Κάμνω μες τον νου μου το σχέδιον πως θα μαειρέψω δίχως να ταράξω πολλά.
Στο οριζόντιον εκατάλαβα οτι θέλω λλίην ομορκιάν. Μιαν ωραίαν φωτογραφία, εναν ωράιο πίνακα, εναν χορόν, κάτι. Αλλά θέλω να την κάμω μόνη μου. Αλώπως εννα φκάλω καμιάν φωτογραφίαν σαν πηέννω σιγά σιγά στικαπμάηας στο μασάζ που μου έγραψεν η γιατρός μου στα πλάισια του φεστιβάλ οι-εν-σου-διω μάσσολ-ριλάξαντ-που-να-φακκάς-χαμέ.

Αυτά. Πέρκει να ενόμισες ότι είχα τίποτες ουσιώδης να πώ.sigh

31 comments:

  1. Περαστικά κόρη!!!

    Να βάλλεις τον Σιαλίν να μαειρέψει τίποτε εν παίζει σαν σενάριο;;;

    Θα σου ευχηθώ τζαι εσένα "χρυσένια"! :)

    ReplyDelete
  2. περαστικά..Αι φιλ γιου μαν!

    ReplyDelete
  3. α! να γιάνεις γρήγορα εύχομαι! χρυσένια:))

    ReplyDelete
  4. Να σου πέψω έναν έμπλαστρον τζιαι έναν κινέζικον παπαόλιμμα πόμπα με ευκαλύπτους τζιαι μέντες που κάμνει θάμματα!!! Έγλεπε κόρη! Τζιαι δε το θετικά: εν έπαθε ψηξην καμιά μουτσουνούα χαριτωμένη τζιαι να πρέπει να τζιοιμάσε με ανοικτά μάθκια! (είδα το να συμβαίννει!, έννεν αστείον καθόλου!!!)

    ReplyDelete
  5. Πρασ
    θένξ. Το μαειρεμα εν επειδη θέλω όι επειδή πρέπει.Ελυσα να ππέφτω...Γιου φιλ με εννε;

    Ράνια θένξ μαν! τζιαι συ

    μάγισσα
    εμπλαστρον εν εξανακαμα, ενδιαφέρει με! το άλλον εν τάγκερμπαλμ;
    για το τελευταίον εζάωσα (κυριολεχτικά χεχεχε) τι εννοείς με μμάθκια αννοιχτά;

    ReplyDelete
  6. περαστικά!!! εν σπαστικό πράγματι :/

    πιζέλι με κεϊμά???

    ReplyDelete
  7. ouf
    fenks. Nao kori, opos to pizeli to all time fave alla me keima.

    ReplyDelete
  8. Περαστικά!
    Αρέσκει μου το πιζέλι, αρέσκει μου τζιαι ο κεϊμάς, ποττέ εν εσκέφτηκα να τα φάω μαζί! Πώς τα κάμνεις??

    ReplyDelete
  9. το ίδιο με Joy Tears, ποττέ εν εσκέφτηκα να τα φάω μαζί :-)))
    ακούετε πολλά ωραίο...

    ReplyDelete
  10. Perastika!! mbizeli me kima????? parakalo tin sintagi please!!! :P

    ReplyDelete
  11. Ναι Ποστ, την συνταγη τζι επηγων!
    Για την ψυξη νομιζω τριφτου λλιην ζιβανα ή καθαρο οινοπνευμα (σε κομπρεσα εν πιο αποτελεσματικο), αν δεν εσχεις, καμνει τζαι το Βιξ! Αν παλαι εν θελεις να μυριζεις, πιε Diclac καμια θκυο μερες. Φαε τζαι μπανανες - φελουν γιατι εχουν μαγνησιο.
    Περαστικα!

    ReplyDelete
  12. Ladies
    τσιγαρίζετε τον κειμά τζιαι μετά κάμνετε οτι κάμνετε για πιζέλι γιαχνί. Εγω τρώω το με ρύζι.

    ReplyDelete
  13. Grouta
    thx. Τα δικλάκ εν πολλά δυνατά στο στομάσιην, εν εδέχτικεν η γιάτρενα να μου τα δώκει...

    ReplyDelete
  14. @Ποστ
    Εννοείται νοιωθω σε!!! Εν τζαι εν λιο το συνδρομο στερησης της κουζίνας!

    ReplyDelete
  15. kolokouthkia (kai lio seleno) me keima edokimases pote?
    perastika parepiptwntws! mprorw na pw anepifylakta oti katalavainw ton pono sou :-(

    ReplyDelete
  16. Το έμπλαστρον εν πππατσούα που απελευθερώνει θερμότητα τζιαι χαλαρώνει τους πιασμένους μυς. Τζιείνον που έχω δοκιμασμένον εν το ThermaCare (αμερικανιές μάνα μου μάνα μου)- Προσοχή μεν το δοκιμάσεις για κράμπες της περιόδου γιατί μπορεί ν' αννοίξεις αιμορραγία.

    Το παπαόλιμμαν ονομάζεται qing liang you! Υποθέτω εννά έβρεις παρόμοια σε γειτονιές ασιατών μεταναστών στην Κρυόχωρα.

    Όσο για τη ψύξην προσώπου, άϊς το!! Έπαθέν το ένας παρέας μου πέρσι (εφάκκαν του το κλιματιστικόν πας τα μούτρα, τζιαι ύστερα ευκήκεν έξω στην κυπριακήν κρυάδα) τζιαι βασικά ότι έκφρασην είσιεν τζιειν' την ώρα έμεινε του για καμιάν 10ρκά μέρες η ίδια επί 24ώρου βάσεως! Ούτε να τζιοιμηθεί με κλειστά μάθκια εν εμπόρηεν!!! Τζιαι πολλύς ο πόνος, γιατί με την παραμικρήν έκφρασην εταράσσαν ούλλα!!!

    Έμπλαστρον τζιαι παπαόλιμμαν, ανεπιφύλακτα Ποστ μου!

    ReplyDelete
  17. Ποστ περαστικά σου... δαμέσα έχει ένα που το λεν icy hot και έχει το σε πάτσιες και roll-on εχει μεσα menthol! μπορει να έχει κάτι παρόμιο στην κυροχώα αλλιώς να σου πέψω care package... (με μια γαλοπούλλα τωρά που έν και Θενκσγκιβινγκ να μεν μαειρέψεις!)

    ReplyDelete
  18. ΑκκανούρηςNovember 14, 2011 at 11:26 PM

    Dilaudid. Γουέρκς λάικ ε chαρμ. Εβρυ τάιμ.

    ReplyDelete
  19. Περαστίκα. Το έμπλαστρο όποτε το δοκίμασα βράζει τόσο πολλά που εν το ανέχουμε τζαι φκάλω το. Κάμε υπομονή, θέλει τις μέρες του.

    ReplyDelete
  20. Περαστικά...
    Να το κάμεις το μπιζέλι και να τον πείσεις ότι είναι διαφορετική συνταγή από αυτήν που νομίζει! π.χ. ότι το έφτιαξες με... κουνέλι!Δοκιμασμένο! Ακόμη κι αν δεν πιάνει ούτε αυτό το κόλπο, προχώρα στον ψυχολογικό εκβιασμό! Εν χάννει!

    ReplyDelete
  21. Eθκιέβασα "να πουλήσω τον Σιάολο στο πιζέλι"

    Καλάν. Τεσπα εύχομαι να γίνεις σύντομα στέινλεστιλ που λαλεί τζιαι η Πρασινάδα κόρη

    ReplyDelete
  22. Magissa
    μεν μασιεσαι; τον γεριμον!

    Δρ. Πρίχτη
    οι εν εδοκίμασα αλλά φαντάζουμαι ενναν ωραίον φαούιν!

    Κοιμωμένον Βούιν
    ναι εκατάλαβα για ποιόν λαλέις, εν όπως τζείνον που λαλεί η μάγισσα. Εννα πάω να πιάσω!

    Ακκαννούρη
    δαμε ενα μυοχαλαρωτικόν εν μου γραφουν τζιαι εννα μου το γράψουν τούτον;

    Κορίνα
    μόλις εκατάλαβες τι εστι Σιαολίν! πριν 2 χρόνια έκαμα γιουβαρλάκια τζιαι εν του αρέσαν επειδή εκαρτέραν να τα κάμω όπως της γιαγιάς του. Πριν κανένα μήνα επούλησα του τα ως "σούππα με κεφτεδάκια" τζιαι αρέσαν του πολλά! το ππούλλιν. Ηταν ακριβώς η ίδια συνταγή! Τι σου είναι το μαρκεττινγκ!

    Αχάπαρη
    φέκκιου, σαννα ταράσσω λλίον παραπάνω σήμερα!

    ReplyDelete
  23. Περαστικά, αλλά ένα λεπτό...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ δεν σου δίνει η γιατρος muscle relaxant??? Δεν θα βρισκόμουν πουθενά χωρίς τα χάπια μου. Να σε καλωςορίσω στο φαρμακείο μου....Μπουάχαχα....

    ReplyDelete
  24. ΑκκανούρηςNovember 15, 2011 at 1:48 PM

    O Πατατούλλης είναι στο μοστ γουόντετ λιστ του FDA και του WHO. Βασικά φτιάχνει δικά του φάρμακα με το παλιό απόθεμα των Σοβιετικών αποθηκών.

    Από τη γκάμα του Πατατούλλη συστήνω στους αναγνώστες την "μεγενθυντική" αλοιφή η οποία μεγαλώνει όχι όλα τα άκρα.

    Για τη Πποστ συστήνω το "χαλαρωτικό κόκτεϊλ". Δοκιμασμένο. Πάνω σε ζώα. Και τους άρεσε. Πολύ.

    ReplyDelete
  25. Εγώ πάσαρα στον Αλ κόκκινη σάλτσα με τόνο και φέτα ως σάλτσα με κιμά και έγλειφε τα δάχτυλά του! Δεν έχουν υπόθεση, μάνα μου! Εν φτάνει που είναι γαστρονομικά αναλφάβητοι, έχουν μου τζιαι άποψην!

    ReplyDelete
  26. korinna
    αχαχαχαχα! μα επούλησες του τόνο για κειμά; αχαχαχαχαχα γιου αρ αν ινσπιρέισιον!

    Πατατούλλη
    αλώπως εννα της κλαφτώ σήμερα!

    Ακκαννούρη
    χεχεχεχε

    ReplyDelete
  27. Καλά κόρη Ποστ, ένα βολταρέν(λ;) μπορείς να το αγοράσεις χωρίς συνταγή γιατρού. Αγόρασα το στον Λάβη,μια χαρά για το χέξεσους (αρέσκει μου να το γράφω έτσι γιατί θυμίζει μου -Χέξε!Σουουουςςςς... :) ) του.
    Ένα καλό μασσάζ με 2-3 επαναλήψεις από τον αγαστρονόμητο Σαολίν και θα είσαι μια χαρά!Ή τουλάχιστον στο εύχομαι!

    ReplyDelete
  28. φιλούρες εν σου έγραψα!
    Παν μαζί με τις ευχές για περαστικά όμως!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ReplyDelete
  29. Είπα του το μετά και έγινε μια από τις αγαπημένες του συνταγές! :)

    ReplyDelete
  30. χαχα αρέσκει μου πολλά ο διάλογος Πόστ-Κόριννας...

    Περαστικά σου Πόστ. Κομπρέσες με ζιβανία. Εν χάνουν!

    ReplyDelete
  31. ουυυυυ εν πολλές οι παρατηρήσεις μου τζιαι βιάζουμαι τωρά.

    μα πιζέλι με κιμά;; να πλέει μέσα οξά στεγνό; άρεσεν μου πολλά το μάρκετιγκ στράτετζι πάντως. Περαστικά! Πιλέμου μιλάς;

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!