20.11.11

Shag 4 democracy

Εναν που τα πρώτα πράματα που επρόσεξα όταν εμίνισκα στην Αίγυπτο ήταν η σεξουαλική καταπίεση. Βάσικα η πελιονότητα εν γαμά. Για τες κοπέλλες εν ταμπού πριν το γάμο, τζιαι οι άντρες, όσοι εν ανύπαντροι παν στες πουτάνες, όσοι εν κρατούν λεφτά, δήλαδη η συντριπτική πλειονότητα απλά εν γαμούν. Ορισμένοι ικανοποιούν τες ανάγκες τους σε ομοφυλοφυλικές σχέσεις, στα σούπερ κρυφά πάντα, τζιαι οι άλλοι εν απλά εξοργισμένοι.
Τούτοι εν οι πραγματικοί αγανακτισμένοι.
Τούτον οδηγεί σε μιαν σειρά αντιδρασεων, που όπως τες επρόσεξα εγώ εν οι εξής:

  1. Οι άντρες θωρούν γενέκα τζιαι φύρνουνται. Οτι γεναίκα τζιαι να’ναι. Ειδικά αμμαν εννεν σκουλλισμένη. Περνούν που δίπλα σου τζιαι ψιθυρίζουν σου στο φτίν κάτι χυδαίο. Ετύχε μου, μπροστά που έναν τζαμί. Ανεκάτσιασα τζιαι έβαλα του τύπου μιαν φωνή τζιαι είπα του στα σπαστά μου αράπικα: ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ; Βέβαιως τζιαι εκόπηκεν η μουτσούνα του. Η χρήση της λέξης αμάρτια ήταν στρατηγική. Σε έναν παναύριν εχουφτώσαν με. Τζιαι που μπροστά τζιαι που πίσω, αλλά μες την πολυκοσμία εν εμπόρεσα να καταλάβω ποιός ήταν. Ετσιρίλλισα τζιαι ΑΜΕΣΩΣ ήρταν 5 άθρωποι να με βοηθήσουν. Εκάμαν αλυσίδα γυρόν μου ώσπου να φκώ που τον όχλο, ενω εφωνάζαν γυρόν τους στον κόσμο ότι έπρεπεν να άντρέπουνται, τζιαι ότι αν μου ξανακοντέψουν κατίσιη τους. Μπρόστα που την βιβλιοθήκην της Αλεξάνδριας έσσιυψα να πληρώσω τον ταξιτζήν τζιια ένας που επέρναν πας την μοτόραν ετράβησεν μου μιαν πατσαρκάν πας το κωλομέριν. Ο ταξίτζης απολογήθηκεν μου, σαννα τζιαι εν τζείνος που έφταιεν. Αντιλαμβάνεσαι ανάγνωστερ ότι εν τόσον, μα τόσον σπαρκωμένοι, που εν αντέχουν. Θωρούν γεναίκα τζιαι ζαλίζουνται. Εν τόσον καταπιεσμένοι σεζουαλικά που εν αντέχουν, γυρίζει τους. Καταλαβαίνω τους, εν περιμένω να συμπέριφέρουνται όπως τους «πολιτισμένους Ευρωπαίους», που άλλωστε μπορούν να γαμήσουν. Ενι ξέρω οι ευρωπαίοι να ήταν τόσον σπαρκωμένοι τι θα εκάμναν.

  1. Αμμαν είσαι ξένη, σημαίνει οτι είσαι πρόθυμη να γαμήθεις με όποιονδήποτε. Απλώς επείδη, μάλλον κάμνεις σέξ, άρα είσαι πρόθυμη να το κάμεις με ούλλους. Επειδή για τζείνους πλέον εν καθαρά σωματική ανάγκη, εν θεωρούν ότι πρέπει να σου αρέσουν για να τους κάτσεις. Ούλλα τα πορνό που θωρούν εν που την ευρώπη, οπότε αν είσαι τζιαι Ευρωπαία, πππίιι, έκατσες τους πηλέ. Που εκάτεβηκεν ο τότε φίλος μου να πιάσει τσιγάρα είδε με ο ταξιτζής με νόημα τζιαι ερώτησεν με «fucking? Fucking?“ Οταν είπα οτι εν εκατάλαβα είπεν μου «γιου μί σέκεςΑπάντησα του πάλε ότι εν αμαρτία τζιαι ότι είμαι ανύπαντρη οπότε σέκες χαράμ. Εκόπειν η μουτσούνα του. Ποιός ξέρει πόσον τζιαιρόν είσιεν να κάμει σέκες ο γέριμος... Πρέπει να ήταν πολλά απεγνωσμένος.


  1. Ούλλοι θέλουν να πάρουν παρθένα.Οπως άμαν κάμεις σούβλα κοτόπουλλο τζιαι ούλλοι θέλουν την ζάμπα, αλλά κάθε κότα θκυο έσιει τα γέριμα... Οπότε, εν γίνεται τζιαι να γαμούν ούλλοι, τζιαι να παίρνουν παρθένες. Ακόμα τζιαι φίλοι μου που είχαν σπουδάσει στο εξωτερικό σε ΜΙΤ τζιαι Οξφόρδες εφιλοδοξούσαν να πάρουν παρθένα. Σε ένα πάρτυ που επήα, είσιεν 2 κορούες που εκάθουνταν παράμερα, μόνες τους. Επιασα τες κουβέντα τζιαι αμέσως ήρτεν ο οικοδεσπότης τζιαι είπεν μου να μεν τους μιλώ, επειδή, τζείνες έχουν τες για σεκες. Παρόλο που το σεξ έχουν το ούλλοι ανάγκη, παράλληλα το εξώγαμο σέξ εν αμαρτία με βάση το κοινωνικό τζιαι το θρησκευτικό κώδικα, για τες γυναίκες. Για τους άντρες εν αμαρτία με βάση μόνον το θρησκευτικό κώδικα, οπότε εν πιο χαλαρά τα πράματα. Ένας φίλος είσιεν ερωτευτεί σφοδρά την κορούν που είσιεν για σέκες. Αλλά εν εμπόρεν να την φκάλει έξω για φάι επείδη εν ήταν παρθένα. Αξιζεν μόνον για σέκες. Έτσι του τα εμάθαν. Οι δε κοπέλλες έχουν σχέσεις αλλά δεν μπορούν να κάμουν σεξ γιατί ο φίλος τους μετά εν θα τες παντρευτέι, τζιαι εννα φκέι το όνομαν τους. Οπότε υπομένουν τα τζιέρρατα επείδη τζείνες εν μπορούν να του το δώκουν. Μερικές υποκύπτουν στο μπροστά παρθένα και πίσω περνούν τρένα, άλλες απλώς κάμνουν σέξ μεταξύ τους, στα κρυφά, τζιαι ζουν ομοφυλοφιλικό έρωτα ωστι να παντρευτούν.

Οπότε είχα σκέφτεί οτι η Αίγυπτος χρειάζεται μια σεξουαλική μεταρρύθμιση, μιαν σεξουαλική επανάσταση για να ξιμπλοκκάρει ο κόσμος ρε παίδιν μου.
Εσκέφτηκα ότι ήταν να την ονομάσω Fuck 4 Egypt - shag 4 democracy.

Τζιαι πέφτει στα σιέρκα μου τούντο άρθρο, για μια μπλόγκερ που με τον τρόποντης εξεκίνησεν την καμπάνια που εσκέφτηκα. Εδημοσίευσε στο μπλογκ της γυμνές φωτογραφίες, δικές της τζιαι του φίλου της, ως διαμαρτυρία για την ελευθερία έκφρασης της σεξουαλικότητας.


Τζιαι φυσικά, εφκάλαν την στην μούττην του σιηπέττου. Κυριολεκτικά.


Η Μπλόγκερ έλαβεν συμπαράστασην που Ισραηλίτισσες, οπότε καταλάβεις ότι άψε σβήσε θα την κάμουν φιλοισραηλινή –κάτι που εν σιειρόττερο τζιαι που το φόνο.


Η Αίγυπτος, που τώρα εννα μάθει (μα εννα μάθει;) τί εστί σωστές εκλογές, τζιαι είναι σε περίοδο μεγάλης αστάθειας, με τους ισλαμιστές να καραδοκούν δεν είναι έτοιμη για κάτι τέθκια.

Οπότε:

Fuck 4 Egypt, shag 4 democracy, but take it slow: start with kissing!


*Να σημειωθεί οτι κατε ούδενα λόγο δεν ισχύουν τούτα που έγραψα για ούλλους τζιαι ούλλες. Γενικευω φορ δε σέηκ οφ πόετρι :-)

21 comments:

  1. εν που τα πράματα που εν εμπορούσα ούτε να καταλάβω ούτε να σεβαστώ στον μουσουλμανικό κόσμο.

    How can you reason with people that follow sharia law?..εν μπορείς..

    ReplyDelete
  2. Μεν ανησυχείς. Ισλαμιστές που τη μια, αμερικανόφιλοι που την άλλην, έννα γίνει shag for democracy...
    Εν τούτος που περιγράφεις ο λόγος που έχουν αυξημένα ποσοστά ομοφυλόφιλων. Τζαι έννεν ανθρώποι που απλά εγεννηθήκαν με παραπάνω ορμόνες αντίθετου φύλου ή κάτι. Αλλά αν δεν μπορούν να παν με άτομα του αντίθετου φύλου τζαι μεινίσκουν σπαρκωμένοι τον τζαιρό που οι ορμόνες τους εν πελλαμένες, γυρίζουν το στην ομοφυλοφιλία. Που εν εξίσου παράνομο στον πολιτισμό τους. Εν έχουν υπόθεση οι κληρικοί τους. Αντί να παίξουν λλίον πελλό στο θέμα της σεξουαλικότητας, παράγουν ομοφυλόφιλους που την άκραν.

    ReplyDelete
  3. ΑκκανούρηςNovember 20, 2011 at 7:18 PM

    Στην Αίγυπτο ποτέ δεν έγινε regime change. Αυτό που έγινε ήταν rulers switch. Η αυθαιρεσία παραμένει. Η καταπίεση εμφανής.

    Το κενό εξουσίας το καταλαμβάνει αργά αργά το Ισλάμ. Εξ ου και οι ατιμώρητες δολοφονίες κόπτων.

    Η σεξουαλική ελευθερία και το Ισλάμ είναι αντίθετες έννοιες. Δεν μπορεί να βρίσκονται μαζί στο ίδιο κείμενο εκτός εάν πρόκειται για κείμενο καταδικαστικής σε λιθοβολισμό απόφασης.

    ReplyDelete
  4. χαχαχα "Fuck 4 Egypt, shag 4 democracy, but take it slow: start with kissing!" χαχαχαχαχα

    Καλάν ας σκευτούμε όμως ότι και ο Χριστιανισμός και η σεξουαλική ελευθερία εν εξίσου αντίθετες.

    Εννεν μακριά ο καιρός που και στην Κύπροήταν πολλά παρόμοια τα πράγματα.
    Πριν 60 χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση κοπέλλα να παραδεχτεί ότι έκαμνεν σεξ πριν το γάμο.
    Οι θυμωνιές και τα γεφυρούθκια αναστέναζαν.
    Δαμέ συναντάς ακόμα ανθρώπους 30κάτι που δηλώνναν ότι εθέλαν παρθένα.

    ReplyDelete
  5. Ρε ποστ, τουτα τα ποστ σου αρέσκουν μου πολλά....

    Εν μπορω να φανταστω έτσι κοσμο όπως τον περιγράφεις....Ενιξερω τι να πω...εν κρίμα τζαι άδικο. Μεγαλο πράμα η ελευθερία....να ειμαστε ευγνώμων που εν ζουμε σε έτσι τόπους.

    ReplyDelete
  6. Συγγνώμη αλλά και στη Κύπρο ισχύει τούτο με την παρθενιά, ως ένα σημείο βέβαια. Εγώ ξέρω πολλούς που θέλουν την γυναίκα τους παρθένα, τζαι αν τύχει τζαι γνωρίσουν κοπέλα η οποία είχε σεξουαλικές σχέσεις πριν τον γάμο, π*****α την ανεβάζουν π*****α την κατεβάζουν.Φυσικά τζαι οι Κυπραίοι εν λίο ηλίθιοι με τούτο το θέμα, επείδη που τη μια θέλουν την κοπέλα παρθένα αλλά που την άλλη θέλουν τζαι να τους κάθεται....

    ReplyDelete
  7. Συμφωνώ με καισίν. εν έχει πολύ καιρό που εγίνουνταν τούτα και άλλα ακόμα χειρότερα και στην Κύπρο μόνο που εσχιεπάζαν τα καλά καλά. Άκουσα πολλές ιστορίες. Ενδιαφέρον post. Όπως είπε και η Πρασινάδα να ειμαστε ευγνώμων που επροχωρήσαμε 2-3 βήματα πιο μπροστά.

    ReplyDelete
  8. Δεν ξέρω αν η Αίγυπτος θα γίνει φιλελεύθερη ή αν θ΄ακολουθήσει την Τυνησία και την Λιβύη στον απόλυτο εξισλαμισμό της χώρας. Με όσα ισχύουν στην Ευρώπη,δεν ξέρω και τί να ευχηθώ.Είναι καλό να τους ευχηθούμε τη δική μας δημοκρατία; Τουλάχιστον ας αποκτήσουν οι γυναίκες την ελευθερία που είδε η γενιά μας.

    Στο θέμα της σεξουαλικής ελευθερίας,τα βλέπουμε και στην Παγόχωρα.Όχι τόσο έντονα όπως στις αραβικές χώρες αλλά τα βλέπουμε.
    Και πλυν των μουσουλμάνων,πόσοι είναι οι Νότιοι-ελληνοϊταλοϊσπανοί-που για χρόνια έβγαιναν αποκλειστικά με ξανθές παγοχωρίτισσες αλλά νυμφεύονται μόνο συντοπίτισσες τους;

    Για το θέμα της παρθενιάς, απ΄όσο γνωρίζω,μια από τις πιο διαδεμένες επεμβάσεις στις αραβικές χώρες είναι αυτή της παρθενοραφής.Το θέμα είναι να μην παντρευτείς τον μαμόθρεφτο πρώην σου και όλα καλά ή όπως ανέφερες,να συμβιβαστείς είτε με το κεράτωμα είτε με την πίσω πόρτα. Υποκρισία στο μεγαλείο της!

    Τα παιδιά πιο πάνω,έχουν δίκαιο.Η γενιά των μανάδων μας πόσο ελεύθερη ήταν; Η δική μας (-30+) ήταν τόσο ελεύθερη όσο οι σημερινές έφηβες;
    Πριν 4 περίπου χρόνια,σε διακοπές με μεγάλη παρέα,έφριξα όταν άκουσα συντοπίτες μας να λένε "η γυναίκα πρέπει να εν που πρώτο χέρι." Σα να πρόκειται για τοίχους. Βέβαια, εν οι ίδιοι που πιστεύουν πως η σωστή γυναίκα δεν αναμιγνύεται σε κουβέντες αντρικές,όπως η πολιτική αλλά κάθεται κι ακούεις τις βλακείες τους σιωπηλή,σαν τοίχος. Όποια τους προτιμά,κακό του κεφαλιού της!

    ReplyDelete
  9. ξέρεις, φαντάζομαι, ότι τωρά τζιαι να πάει εν σέκες ποννα το λαλώ.

    ReplyDelete
  10. Πως κάμνει έτσι ο κόσμος για μια πετσούα ρε παιδί μου.τζαι εγώ την πρωτη φορα λέω μα τούτο ήταν?? τουτος ο ντόρος για μια στακσιά αιμα?? ελεος

    ReplyDelete
  11. Defiance, eisai lio akyros
    touto pou perigrafei i Post isws mporei na onomastei eykairiaki omofylofilia k mporei na sygkrithei me touto http://en.wikipedia.org/wiki/Prison_sexuality alla se kamia periptwsi en mporeis na peis oti 'paragoun omofylofylous pou tin akran'
    opws episis en mporeis apla na peis oti oi omofylofiloi 'genniounte me parapanw ormones tou antithetou fylou'. Vlepe http://en.wikipedia.org/wiki/Biology_and_sexual_orientation
    Sorry eprepe na to pw. synexiste :p

    ReplyDelete
  12. @ thalassa mov: Η παρθενοραφή ήταν πολύ διαδεδομένη και στην Κύπρο μέχρι και τη δεκαετία του 80 και αρχές του 90.

    @ post (and all): Το κοτόπουλο σούβλα ΔΕΝ είναι σούβλα. Σούβλα είναι μόνο το αρνί/ρίφι, τ' άλλα ούλλα εν πελλάρες.

    ReplyDelete
  13. @Tatsa
    Τόσον κακόν για μιάν τάτσαν :Ρ

    @postbabylon
    Εν εμπόρεσα ποττέ μου (τζι ούτε πρόκειται νομίζω) να κατανοήσω πώς ακολουθούν τούτοι οι ανθρώποι τούτον τον "θρησκευτικό κώδικα τιμής" (my ass)

    ReplyDelete
  14. Συμφωνώ ότι και στην Κύπρο έχουμε αυτόν το "ανατολίτικο" τρόπο σκέψης όσον αφορά το σεξ. Είχα γνωστούς επίσης από την Αθήνα, νέα παιδιά, που έλεγαν ότι η γυναίκα τους πρέπει να είναι παρθένα!
    Η διαφορά όμως είναι ότι στην Κύπρο δεν είναι η πλειοψηφία που το πιστεύει αυτό και δεν μας το επιβάλλει καμία θρησκέια και κανένας νόμος. Εάν θέλεισ να ξεφύγεις από τέτοιες νοοτροπίες τουλάχιστον έχεις κάποια επιλογή.

    ReplyDelete
  15. Τζι εσκεφτουμουν να παω ενα γυρω να ω τες πυραμιδες... Αστο καλυτερα!

    ReplyDelete
  16. @Ανώνυμος
    Ωραία η σύγκριση σου με την ομοφυλοφιλία στες φυλακές, αν εξαιρέσεις τους βιασμούς. Αλλά, ακόμα, ένας ετεροφυλόφιλος στες φυλακές έσιει παραπάνω πιθανότητες να καταφύγει στην ομοφυλοφιλία για να ικανοποιήσει τες ορμές του παρά αν ήταν έξω. Με τον ίδιο τρόπο, ένας ετεροφυλόφιλος σε μια κοινωνία-φυλακή έσιει παραπάνω πιθανότητες να στραφεί στην ομοφυλοφιλία για τον ίδιο λόγο. Εν γι’αυτό που λαλώ παράγουν ομοφυλόφιλους που την άκρα. Ας πούμε, παρά το γεγονός ότι εν παράνομο στη χώρα τους, οι Ιρανοί εν οι δεύτεροι σε επεμβάσεις αλλαγής φύλου μετά την Ταϊλάνδη. Καθόλου τυχαίο.
    Για τες ορμόνες, εν γι’αυτό που επρόσθεσα το «ή κάτι», που εν ανέφερες στο δικό σου σχόλιο.

    ReplyDelete
  17. Θάλασσα, Καϊσιν τζιαι αουρόρα
    ναι, έσιετε δίκαιο. Εχω άτομο στην οικογένεια μου που έκαμε παρθενοραφή γύτω στο 95.
    Νομίζω όμως οτι ο Πατατούλλης έθεσεν το πολλά σωστά.

    Γρούτα
    τούτος δεν είναι λόγος να μεν επισκευτείς την χώρα! αξίζει τον κόπο 100 τοις 100. Τζιαι ακόμα παραπάνω άμμαν έσιεις εθκαιρία να παρατηρήσεις διαφορετικότητες σαν τούτες.

    Ντεφ
    ενδιαφέρον!

    ReplyDelete
  18. Ποστ μου να παω δηλ. να παρατηρησω την διαφορετικοτητα με την οποια σου πιανουν το κωλο σου, ή αν εν πιο βαρετο το σχερι τους πως να σου την ξαστραφκουν πας τον κωλο σε ανυποπτες στιγμες? χαχαχχαχα

    Φυσικα εν να παω! Με τον Στυλλο! Ποιος εν να τολμησει να μου τζισει?

    ReplyDelete
  19. Νομίζω εξεχάσετε τζαι κάτι άλλο. Σε πολλές που τούντες χώρες υπάρχει τζαι το ενδεχόμενο της κτηνοβασίας, αν δεν κάμνω λάθος.

    ReplyDelete
  20. Sike said...

    ξέρεις, φαντάζομαι, ότι τωρά τζιαι να πάει εν σέκες ποννα το λαλώ.


    μόνο τούτο έχω να πω....
    οι σκέψεις που για τα υπόλοιπα γραφούμενα εν πολλά ανάμεικτες...

    επίσης χαράς το κουράγιο της κορούδας...

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!