13.3.11

babyshower

Έσιει 1 μήνα που προγραμματίζουμεν έναν μπέιμπιπάρτυ για τη φίλη μας την Λιβανέζα. Η καινουργια δουλειά του άντρα της έφερεν τα έτσι να περνά τους τελευταίους 2 μήνες εγκυμοσύνης μόνη της, με τες φίλες της, εμάς περίπου 1 ώρα μακρυά, τον άντρα της 3 ώρες μακρυά τες εργάσιμες μέρες, τζιαι την οικογένεια της στον Λίβανο. Οπότε εσκέφτηκαμεν να της κάμουμεν μιαν έκπληξη τζιαι να εμφανιστούμεν ούλλες σπίτιν της με φαγιά τζιαι δώρα για ένα παρτυ, εχτές το Σάββατο, 10 μέρες πρίν την γέννα. Ομολογουμένως, η όλη ιδέα του μπέιμπισιαουαρ εφάνηκεν μου μεγάλη αμερικανιά, αλλά είπα να το βλέπω σαν ένα απλό πάρτυ.Εισιεν με πιάσει τζιαι η προκατάληψη, οτι έννεν καλά να κάμνουμεν τόσα σχέδια τζιαι είχα έτσι εναν άσσιημο συναίσθημα...
Την Παρασκευή, μετά την δουλειά, μια φίλη μας που την Κολομβία τζιαι εγω στη κουζίνα μου να αννοιουμεν φύλλον, να τυλίουμεν κουπέπια, να κάμνουμεν μάφινς τζιαι να κοφκουμεν χαρτόνια για γιρλάντες ούλλη η νύχτα. Η ώρα 11 την νύχτα έπιασεν μας ο άντρας της, να μας πεί οτι η φίλη μας επήεν στο νοσοκόμείο, γιατι η μεγάλη κατακράτηση υγρών που είσιεν επέιραξεν την τζιαι εμπορούσεν να έσιει μόλυνση. Έτα ούλλα τζιαμέ.
 Την άλλη μέρα η εγγυος μας ήταν καλά, ευτυχώς, ήταν εχτός κυνδίνου, αλλά έπρεπε να μείνει μέσα για παρακολούθησην.
Αποφασίσαμεν να πάμεν ένιγουει τζιαι να δούμεν τι εννα γίνει. Τζιαι αφού ήταν ωραία μέρα με 16(!!!) βαθμούς τζιαι ήλιο, εστήσαμεν τα ούλλα στον κήπο του νοσοκομείου. Η γερμανίδα της παρέας ήταν λλίον εκνευρισμένη που ούλλα εσυμβαίναν με αποφάσεις άξιππες τζιαι εμάς (μιαν Κυπράιαν, 3 κολομβιανές τζιαι μιαν που το Καζαξτάν να σιησιηνίζουμεν ασταματιτί) τζιαι να κάμνουμεν ιμπροβάιζείσιον, τζιαι επέμενεν οτι εν επιτρέπουνται τούντα πράματα στο νοσοκομείον, εν χωρκαθκιόν, αφού μόνον οι Τουτζιοι εμγανίζουνται στα νοσοκομεία με τάπερ τζιαι ... κούπέπια. Εν εμπόρεσεν όμως να μεν κολλίσει τον ενθουσιασμόν μας, τζιαι εκάλμαρεν!

Τζιαι έτσι επέτυχεν η έκπληξη, τζιαι μάλιστα ήταν πολλά καλλίτερη, αφού η έγγυος μας ήταν πολλά στεναχωρεμένη που έπρεπεν να ήταν στο νοσοκομείο τζιαι εχάρηκεν πολλά που μας είδεν (τζιαι που έφαεν κουπέπια – το αγαπημένον της φαϊν.
Τζιαι τελίκα, το σούπερ οργανωμένο πάρτυ έγινε αυθόρμητον, περίμενουμεν την μικρή Λέιλα με ανυπομονεσία!



15 comments:

  1. Με το καλό να έρθει η γλυκιά Λέιλα! Και ειναι πολυ τυχερη η φιλη σας που σας εχει!!!

    φιλια

    ReplyDelete
  2. Μπραβο ρε Ποστ!! Έτσι ένι, οταν είσαι μακριά, οικογένεια εν οι φίλοι.

    ReplyDelete
  3. Για κουπέπια μεινίσκω τζιαι εγώ έγκυος! :)

    Πολλά καλά εκάμετε. Μπράβο σας ρε!

    ReplyDelete
  4. "εν χωρκαθκιόν, αφού μόνον οι Τουτζιοι εμγανίζουνται στα νοσοκομεία με τάπερ τζιαι ... κούπέπια."

    χαχαχα

    άτε με το καλό

    ReplyDelete
  5. χάου ατόραπολ!
    καλά εκάμετε, άτε με το καλό να της έρτει και το μωρό τζαι να εν ούλλα καλά...

    ReplyDelete
  6. ohhh...μάνα μου! μπράβο σας that's what friends are all about!

    καλώς να ορίσει το μπεμπέ στην παρέα σας!

    ReplyDelete
  7. Τζι εμέναν φακκούν μου οι αμερικανιές τούτες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση άξιζε τον κόπο... Όμορφα!

    ReplyDelete
  8. Ευτυχώς που εν καλά μάνα και μωρό να λαλείς!!! Καλώς να την δεκτείτε τη μπέμπα! Λέιλα, τί όμορφο όνομα!Εν ωραία έτσι παρτάκια, δίνετε και τα δώρα που χρειάζεται μονοφατσιά, βρίσκεστε οι φίλες και χαίρεστε...τι πειράζει που εν αμερικανιά;

    Εγέλασα πολλά με τη γερμανίδα-τί άλλο θα έλεγε η καημένη;Άσε που εν πολλά προχώ για να εν φίλη σας! :)))))

    ReplyDelete
  9. Αν αγκαστρωθώ τζι εγώ εννα μου τυλίξεις κουπέπια; :D

    ReplyDelete
  10. Στην αρχή ενόμιζα ότι θα εθκιάβαζα για κανένα όντως αμερικανιά πέιπιshower, όπως τούτα που οργανώνουν δαμέσα με 30 γεναίτζες σε ένα δωμάτιο να κακαρίζουν τζιαι να τσιριλλούν ούλλη την ώρα ώσπου να σου έρτει πονοτζέφαλος. Εσείς όμως είσαστε αυθεντικές! Χάτε με το καλό η μικρή Λεϊλά!!

    ReplyDelete
  11. Θέλω κι εγώ κουπέπια! Άτε έστω νοερά... Τα δικαιούμαι επίσης... κι εγώ είμαι σε φάση βαθιάς ξεκούρασης και αναγκαστικής ηρεμίας επειδή τα δίδυμα απειλούν να έρτουν πρόωρα... Είμαι σίγουρη πως δώσατε απίστευτη χαρά στην φίλη σας και αυτό ήταν ότι καλύτερο ρεε συ... σιγκινήθηκα!!

    ReplyDelete
  12. ohhh so cute!!!!tixeri i fili sou:)
    i germanida apanagia mou efkales tn ektos programatos...enje mporoun oi germanoi!!
    ego ama AMAN agkastro8o 8elo na m ani3eis filo:P

    ReplyDelete
  13. http://anisixos.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html

    ΟΜΑΔΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

    ReplyDelete
  14. ΑκκανούρηςMarch 15, 2011 at 8:11 PM

    Πεινώ. Εννα πάμε στο παντοπωλείον απέναντι που το κόκκινο ποδήλατο. Ψευτοκαλαμαρέξ αλλά έσιει τζαι μαϊρευτά τζιόλις. Το φαγητό ενώνει τις ψυσhες των ανθρώπων. Τζαι των κτηνών, δηλαδή.

    ReplyDelete
  15. ohhhhhhhhhhhh
    how sweet
    thelo tze ego koupepia

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!