9.4.12

Tο τραπέζιν τζιαι ο καυκάς

Ανάγνωστερ, σου ομιλεί η άσωτη θυγατηρ σου! Πκιάε ποτζεί να σφάξουμεν τον μόσχον τον σιτευτό που εν τζιαι επίκαιρος. Σήμερα έχουμεν αργία καθότι κρυοχωρίτικο πάσχα τζιαι είναι μέλιν το καθίσιν. Σημείωσε ότι τζιαι η μεγάλη Παρασκευή εν αργία δακάτω οπότε εκάμαμεν την αμπέλιν. Την μεγάλην Παρασκευή (την κρυοχωρίτικην) εκάλεσα τα πεθθερικά για φαϊ, νηστίσιμον βεβαίως βεβαίως. Επεριόριστικα σε παραδοσιακές μαείρκες γιατί ξέρω ότι ο πεθθερός εν πειραματίζεται τζιαι πολλά. Εκαμα τους γεμιστά νηστίσιμα, κκιοφτέδες νηστίσιμους τζιαι φάβα κυπριακή. Κυπριακή λαλώ γιατί έκαμα την με κουτσιά ξερά. Αρέσαν τους πολλά νομίζω. Την ώραν του φαγιού, ο πεθθερός επεριέγραφεν μας λεπτομερώς την εγχείρησην που έκαμεν χουμίζοντας την μαεστρίαν των Κρυοχωρίτων γιατρών, για να καταλήξει με βουρκωμένα μμάθκια να μας λαλέι «και έτσι 2 μήναι μετά την εγχείρησην, έχομεν και σεξουαλικήν επαφήν».
Σημείωσε ότι άμαν μιλά για κάτι πολλά σημαντικόν, λαλεί το στην καθαρεύουσαν, π.χ. αμμαν μιλά για το παναϋριν του χωρκού του: «βεεεεβαια, εχομεν και τραγουδισταί, και οργανοπαίχται....»
Εν πολλά ευαίσθητος τζιαι με το παραμικρόν κλαίει ο γέριμος. Που την χαράν του που «έχομεν και σεξουαλικήν επαφήν» ελούθηκεν τα. Εγω εν άντεξα τζιαι εφύρτικα που το γέλιον όπως το μωρόν του δημοτικου. Ο Σιάολος μετά είπεν μου ότι αντράπηκεν που ο τζίυρης του μας τα ελάλεν λεπτομερώς, εγώ καταβάθος εχάρηκα που εννεν μόνον οι δίκοι μου οι γονιοί που κάμνουν ρεζιλλίκκια.

Πρόχτες στην πόλη που εθκιανεύκουμουν είδα κάτι πολλά εντυπωσιακό. Είδα ενα ζευκαρούιν, μιτσιούς, 20άρηες να τσακκωννουνται. Μα καυκάς μιάλος! Ήταν τζιαι οι θκύο ολτέρνατιβ νέοι, ο μίτσης είσιεν τα μαλλιά του ράστα, οι κορού εφόρεν σιαλούιν χίππικον πολύχρωμόν. Ο καυκάς τους ήταν τρικούβερτος. Τζείνου εφκήκαν οι νευρες του έξω που το σφίξιμο, τζείνης εγεμώσσαν τα μμάθκια της τζιαι εσφίγγετουν να μεν τα λουθεί. Παρόλον που καυκάς ήταν πολλά έντονος τζιαι ήταν μες τον πκιό πολύσυχναστον πεζόδρομο της πόλης εν εκατάλαβα καθόλου γιατί ετσακκώννουνταν. Γιατί τζείνοι, ήταν μόνοι τους, ανάμεσα σε σιηλλιάες κόσμον: Ο κάυκας εγίνετουν σε σάιν λάνγκουειτζ. Ήταν τζιαι οι θκύο κωφάλαλοι.
Επαρακολούθησα τους εξτασιασμένη! Εχτός που τα ύφη τους, ούλλον παράπονον τζιαι νεύρον, εμιλούσαν με πολλά απότομες τζιαι έντονες κινήσεις, υπέθεσα ότι εφώναζαν. Ενθουσιάσεν με τούτη η επικοινωνία τους, τζιαι όπως τους έχαννα που τα μμάθκια μου έβαλα τους ευτζιήν να μερώσουν τζιαι να φκέι πουπάνω οι κορού. Γυναικεία αλλυλεγγύη πάνω απ’όλα μαι φρέδες.

17 comments:

  1. Εφαντάστηκα την φάση με τον καυκά σαν μια πολλά έντονη εμπειρεία για να παρακολουθήσει κάποιος.

    Αχ τούτη η Γυναικεία Αλλυλεγγύη... συμφωνώ μά φρέδα :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. όντως ρε, έκαμεν μου μεγάλην εντύπβση, άσε που άμμαν είσαι πολύγλωσσος (κκουχχου-κκούχχου) χασκιάζεσαι επειδή εν καταλάβεις τίποτε! ούτε πόθθεν ένι τα πλάσματα!

      Delete
  2. Παντως τζαι εγω θα αντρεπουμουν να μιλουν οι δικοι μου για τα σεξουαλικα τους. Συμφωνω με τη Νεραιδα, ο καφκάς των κωφαλαλων ειναι μια εμπειρία. Μακαρι να τα βρηκαν μεταξυ τους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. τζιαι μένα θα εκόφκετουν η μουτσούνα μου, όπως άλλωστε εκόπειν τζιαι του Σιαολίν! χεχεχε

      Delete
  3. συγκλονιστικός ο shiaoloπαπάς...
    έτυχε μου να δω κωφάλαλους να συζητούν έντονα, όι ζευκαρούι, τζαι όι ιδιαίτερα μικρούς, αλλά το ότι είναι φάσινεϊτινγκ, είναι..
    κολλώ τζι εγώ, τζαι νοιώθω αδιάκριτη σε κάποια φάση...

    ReplyDelete
  4. χα χα, ο κολλητός μου ο καλαμαρας εν ετσι με την καθαρεύουσα, φαντάζουμε όμως τον shiaoloπαπά τζιαι κατουρκούμαι που το γέλιο...

    ReplyDelete
  5. hahahaa!! Τζαι εγώ ήταν να φυρτώ που το γέλιο, σίουρα πράματα!!! Μα πόσο χρονών εν ο πεθερός σου και κάμνει και σεξ ακόμα?:p

    ReplyDelete
  6. Εγω πάλε μια χαρα ειλικρινέστατο βρισκω τον παπα του Σιάολου!!! Ε τζαι με ετσι μενου πρεπει να ενθουσιάστηκε κορη τζαι χι γκοτ άουτ οφ κοντρολ! Συμμεριστου την χαρά του ανθρωπου!

    Ετυχε στο σχολειο το 2628 π.Χ. να καμω ενα προτζεκτ για τους κωφούς στην Κυπρο. Οταν επιαινα στο σωματείο τους εθελα 7 πανατολ απανωτα! Επειδη τα μωρα τους ακουαν, ετσιριλλουσαν τζαι κανενας εν τους ελάλεν "πιο σιγα" με αποτελεσμα να εγίνετουν το σώσε! Εκαμα τζαι λια μαθηματα νοηματικης. Εν πολλά ωραία! :))

    ReplyDelete
  7. ΑκκανούρηςApril 9, 2012 at 5:07 PM

    Θέλω να δω το "fuck you" του Cee Lo Green στη νοηματική.

    ReplyDelete
  8. ΑκκανούρηςApril 9, 2012 at 5:18 PM

    Μόλις το είδα!

    http://www.youtube.com/watch?v=yWU8iIBZ7zc&feature=fvwrel

    και...

    http://www.youtube.com/watch?v=9u7p9uFhhsw&feature=fvwrel

    Επιπλέον, καθώς είναι αγία εβδομάδα, θα απέχω από πολιτικαλι ινκορρεκτ δηλώσεις. Συνεπώς δεν θα σχολιάσω σεξουαλικές επιδόσεις γέρων ή την ανακούφιση που προκύπτει από το να μην ακους τη φιλενάδα σου να σε πρήζει.

    ReplyDelete
  9. Moonlight
    μα ειδες τον πεθερό; χεχεχεχε

    Κτηνό
    ναι, άμαν κάτι εν σημαντικό πάντα είς καθαρευουσαν φίλτατε

    Ανώνυμους
    67 μάσσιαλλα του, πτου του να μεν τον αμμαθκιάσουμεν, πάντα τέθκια!

    Πρασινάδα
    είμαστεν νέοι τζιαι εν φανταζούμαστεν ίνταλοις ένι να υπάρχει περίπτωση να μεν ιμπορούμεν...
    εσκέφτουμουν το τούτον με τα μώρα τους, προχτές είδε 2 κοπέλλες κωφάλαλες με αμαξούες... πρέπει να εν δύσκολο...

    Ακκαννούρη
    έτσι, να μπαίννεις στο πνευμαν των ημερών!

    ReplyDelete
  10. Κορη μα... ζαβαλλε μου! Εσυγκινηθηκεν τζιολας ο καϋμενος! Ε μα εν σηκωνει τζαι συγκινηση το πραμα? Σηκωνει! ΑΑΑΑνετα!

    ReplyDelete
  11. αχαχαχαχχαχαχαχ τέλειο ποστ!!!!

    ReplyDelete
  12. Υποθέτω ήλπιζεν ο Σιάολος όπως ανοίξει η γαία ίνα τον καταπιεί...

    ReplyDelete
  13. Άσχετο-σχετκό:κοοοοόρηηηη μα εχαρτώθηκες?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hallo?
      to petheros en figure of speech!

      Delete

Βάλε τη μουστάρδα σου!