23.1.13

Τα κατά του χωρισμού τζιαι της σηνγκολ ζωής που συνεπάγεται


Σήμερα ανάγνωστερ θα σου πω πού ακριβώς  λείπει ο Σιάολος, ή ο όποιςδήποτε Σιάολος:

 •  Στο στρώσιμον του κρεβαθκιού, δηλαδής στα ντυσίματα του κκούιλτ που στα ποδά ημισφαίρια εν 2.20 χ 2.40 , το περιεχόμενον τους κλαίουν το μια φάουσαν παπήρες, οπότε εκατάλαβες πόσον βαρετόν κουττούτζιν ενι. Επίσης η μικρότατη διαφορά πλάτους τζιαι μάκρους των μόλις 20cm καθιστά το σιουρότατον ότι την πρώτην φοράν εννα το βάλεις ανάποδα. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! Δηλαδή: Όι πως εν το μπορώ επειδή είμαι πόρτισσα, απλώς φακκά μου.

 • Στο κουβάλημαν νερού. Ναι είμαι πόρτισσα, εν το σώννω. Πίννω της βρύσης οπότε προβέπεται πέτρα στα νεφρά όπου τζιαι να'σαι. Δηλαδή: Επαράγγειλα  ενα φίλτρον νερού για 19:99 τζιαι προβλέπεται να λύθει.

 • Στο ξύπνημα. Μμμ, ναι σιγά που εννα εννοώ τζείνον που εσκέφτηκες, αμμεν πκιω καφέ τζιαι τσιγάρο ενι μπαίννει ούτε ο Μπραντ Πιττ πάνω μου. Εννοώ το ξύπνηπα αυτό καθεαυτό. Την περασμένην εφτομάδαν εν έπαιζεν το μόπαιλ μου με εποτελέσμαν να ποτζοιμηθω. Εν καιρό Σιαολίν εν είχα έτσι πρόβλημαν αφού έκαμνεν σνούζ που τες 5 ως τες 7 το πρώι. (τωρά που το σκέφτουμαι εν το λαλείς τζιαι κατά) Δηλαδή: Εγόρασα εναν ξυπνητίρι με ράδιο για 12:99 τζιαι εφκαλα τον φον μου.
Τζιαι τωρά πάμε στα υπέρ:
 • ΛΑΗΦ ΙΝ ΤΖΙΕΝΕΡΑΛ.
 • Ιτς μπγιούτιφουλ!

Αντιλαμβάννεσαι ότι με θκυο αγορές που μου εκάτσαν 33€ ήβρα την υγειάν μου. Στο στρώσιμον έφα την βέβαια, αλλά εννα το καταπκιώ το φαρμάτζιν. Δε ρεστ ισ πράησλες.Ππιές: ναι αντιλαμβάννουμαι ανάγνωστερ ότι εν λυπηρη αυτή η φτωχότατη απογραφή τζιαι αντιλαμβάννουμαι τζιαι την ματζουτζιάν μου συνεπάγεται ότι με δέρνει, αλλά ιντα να κάμουμεν, σπάζουμεν την φλάνγκαν του άλλουν να ταράζουμεν που το κκόμφορτ ζόουν, ή ζώουν που λαλεί τζιαι η Μπρέντα...
αλλα ον δη άδερ χαντ: Μπέττερ λεήτ δαν σόρην εννε;

24 comments:

 1. The good thing is that you made the decision and now you do not have 2nd thoughts. Huuugggggg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oute 2nd thoughts oute tipote! Meli! :-*

   Delete
 2. Το καλό εν ότι είσαι καλά. Μισώ τα πισωγυρίσματα ερ γαμώτο.
  Κατά τα άλλα, εν ήσουν μαζί του μόνο για τούτους τους 3 λόγους αντιλαμβάνομαι. Αλλιώς είσαι ππούλλιν. Αλλά αφού εν είσαι.
  Τωρά για να μιλήσουμεν για πρακτικά πράματα, το βάρμαν του παπλώματος μες στο κάβερ εν αγαπημένη δουλειά, εν με πειράζει να παιδεύκουμαι μόνη μου. Έβρε μας κανέναν που να σιδερώνει γιατί πλέον εν φορκούνται ούλλα μου τα ρούχα ασιδέρωτα, τζαι να καθαρίζει τόιλετς. Όι μπάνια κλπ. Τόιλετς συγκερκιμένα. :p Εν ήβρα κανένα μηχάνημα που να συμφέρει παραπάνω τζαι να τα κάμνει τούτα... χμμμ....

  ReplyDelete
  Replies
  1. a kala, sto sideroma katse kartera... en giauto pou en forw poukamisa.

   Delete
 3. Στρώσιμο is overrated! Αφού θα ξανακοιμηθώ σε 15 ώρες. Άλλαγμα σεντονιών, κανόνιζε το όποτε έχεις φιλοξενούμενους παντός είδους.Κουβάλημα νερού, βρες κανένα γείτονα ψηλό ξανθό γαλανομάτη με στιβαρά μπράτσα και πες του ότι τον έχεις ανάγκη.
  Παρακαλώ ούτε λόγος!

  ReplyDelete
  Replies
  1. επειδή δαμέσα εν έχουμε σεντόνι αλλά μόνο κουίλτ, αντιλαμβάννεσαι ότι το στρώσιμον έννεν δουλειά. Αλλά το άλλαμαν; καλά λαλείς εννα χώννω τους καλεσμένους μου!

   Delete
 4. Αλλαμα cover: Εμπηκα ουλλη μεσα που την τρυπα του για να καταφερω να εβρω τις γωνιες του, τζιαι μετα εν εμπορουσα να εβρω την τρυπα να φκω. Τζιαι ειμαι τζιαι κλειστοφοβικη. Καταλαβαινεις.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Γελώ με λυγμούς. Φαντάζουμαι σε βουττημένη μες το κόβερ πανικόβλητη τζαι να μεν ημπορείς να αβλέψεις φως!!!!

   χαχαχαχαχαχα!!!!

   Delete
  2. αχαχχχαχχαχχα ε οιιιιιιι ακουσΑ το τζαι τούτοοοο

   Delete
  3. Θα σας καμω τρέινιγκ με τη 1η ευκαιρια

   Delete
 5. Ο λάτινλαβα εν μπορει να βοηθήσει σε τιποτε;;; :ΡΡΡΡ

  ReplyDelete
  Replies
  1. άηστον εν καλά τζείνα που κάμνει. να μεν μας γίνει τζιαι του σπιθκιού...

   Delete
 6. Eν αδιανόητο που έτσι ποστ να λείπει το κατέβασμα των σκουπιθκιών.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Εν μπορώ να πεθυμήσω πράματα που ΕΝ έκαμνεν εννε;

   Delete
  2. E τότε καλά εκαμες τζιαι πολόγιασες τον.

   Delete
  3. αχαχαχαχαχαχαχα!!!

   Delete
 7. Πραγματι ρε Ποστ! Τσακρουν τα νευρα μου με το καβερ! Αλλα αν βαλω τον Γρουτο να μου τανησει σχειροττερα εν να νευριασω γιατι την τριγωνομετρια μονο στο θεωρητικο την κατεχει :ζ

  ReplyDelete
  Replies
  1. βαρτον εσυ να τα κάμει τζιαι μεν είσαι τζιαμέ να μεν νευριάσεις. Τζιαι ας λαγκοδέρνεται!

   Delete
  2. Οπ! Βλεπω μιλουμεν το καλα το ισπανικο! Λαγκουερνω! :Ρ

   Delete
 8. επίσης άμα έχεις να ανοίξεις κανένα κουτί και εν μπορεί και άμα έχεις κανένα φερμουάρ πίσω στην πλάτη και εν έχει κανένα να σου το κλέισει και φκάλλεις τα χέρια σου. τούτα εν σημαντικά επίσης.

  ReplyDelete
 9. Για το νερό βέβαια θα πρότεινα τον Λάτινλάβερ αλλά άτε,είπες ότι δεν θέλεις ακόμα. Το λίφερ σέρβις ποτών/νερού πάντως στη Λουκανικούπολη είναι χρυσή επιχείρηση,ειδικά για κάτι διαμερίσματα στον 6ο χωρίς ανελκυστήρα.Ρώτα σε κανένα ποτάδικο της γειτονιάς σου,πρέπει να έχουν.
  Τη παπλωματοθήκη έχεις την ανάποδα,πιάνεις πάπλωμα και θήκη από τις γωνιές,και πααααφ,έτοιμο! Μετά από τόσα χρόνια,επιτέλους έμαθα το. Βέβαια,εμείς έχουμε χωριστά παπλώματα,του 1.35χ2.20 οπόταν είναι αρκετά πιο ελαφρά. Πλας τον χειμώνα,που ο ένας θέλει να γίνεται μούμια και η άλλη όχι,είναι μπόνους το ατομικό πάπλωμα.

  Στα κατά ναι,να θέλεις να κουμπώσεις/κλείσεις φερμουάρ στο πίσω μέρος του φορέματος και να μη μπορείς μόνη σου.

  Αστεία αστεία,33 ευρουλάκια για την καθημερινότητα και Πράισλεςς Χριστούγεννα στην Κύπρο! Μόνο εσύ κερδίζεις! :))))))))))


  ReplyDelete
 10. ΑκκανούρηςJanuary 24, 2013 at 6:04 PM

  ...χμμμμ...

  Κάτι μου λέει ότι με 6.99 θα μπορούσες να αντικαταστήσεις και το Λατίνο.

  ReplyDelete
 11. ακκαννούρη
  νόου μαν, τσιέκκαρεσ τιμές στο νετ να δεις.

  Μπεατρίξ
  ναι ευτυχώς εν έχω κάτι με φερμουαρ πίσω επειδή εν ζω στην Κύπρο άρα εν πάω γάμους. χεχε

  Θάλασσα
  εγόρασα Μπρίττα, περιμένω το να έρτει. Τζιαι πκιο φτηνή λύση τζιαι αποκλείεται να αποχτήσει διακιώματα!
  χαχα!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΑκκανούρηςJanuary 25, 2013 at 3:11 PM

   http://www.adultvibetoys.com/delightful-dong6-wballs-p-118464.html.

   Ξεχνάς ότι είμαι στο giving advice business...

   Delete

Βάλε τη μουστάρδα σου!