31.1.13

We love...

Ενθουσιάστηκα τόσον πολλά ανάγνωστερ, που έπρεπε να το μοιραστώ μιτά σου! αν έβρεις εναν τεταρτούιν δε το, εν θα το μετανοιώσεις.

Εχτός που συγκινητικό τζιαι υπερόχο... ο παρέας είναι όου σόου χοτ τζιαι μιλά με την προφορά που μου θυμιζει μαη περσοναλ τζήζους

9 comments:

  1. Πισκαλιώ του!!!

    Θα εμπορούσεν να γίνει κάτι ανάλογο τζαι στην περίπτωση της Κύπρου

    ReplyDelete
  2. Νίκο
    μαη πλεζιαρ!

    Καϊσούιν
    εσκέφτηκα το ίδιο πραμα...

    ReplyDelete
  3. πολλά συγκινητικό τζαι πολλά πολλά πολλά αισιόδοξο. Έννεν τούτο που θέλουμε ούλλοι οι άθρωποι πας τούντην γή. Ειρήνη. Να ζήσουμεν, να αγαπήσουμεν, να χαρούμεν την οικογένεια μας, τη φύση. Εν τζαι μισούμεν κανέναν.

    Θέλω να ελπίζω (τζαι ειδικά μετά που τούτον το βίτεο) ότι ίσως με την τεχνολογία, εννα μιλούμεν πιον κατευθείαν ο ένας με τον άλλον χωρίς την προπαγάνδα των κυβερνήσεων μες τα πόθκια μας.

    Νάσαι καλά, έφτιαξες μου την μέρα μου. Χ

    ReplyDelete
  4. ΑκκανούρηςFebruary 1, 2013 at 11:36 AM

    Καλά ρε παιθκιά. Είμαι ο μόνος που σκέφτηκε ότι υπάρχει, έστω και εκείνη η μικρή πιθανότητα να είναι σχεδιασμένο από τη Mossad? Μμμμ όχι δεν είμαι!!!

    Αν χάσει το Χομεϊνιλίκκιν τη λαϊκή υποστήριξη (που αυτό είναι πιθανό) τότε δεν θα χρειαστούν να εισβάλουν οι Ισραηλίτες. Cool eh?

    Ενώ η Ισραηλινή κολεκτιβιστική ιδιοσυγκρασία εδράζεται πάνω στο paradign "είμαστε περικυκλωμένοι από εχθρούς".

    Τίθεται θέμα βιωσιμώτητας του Ιράν; Είναι το Ιράν που θέλει να εξαφανίσει το Ισραήλ. Συνεπώς είναι πολύ λογικό να υπάρξει άμεση ανταπόκριση των πολιτών του Ιράν που ξέρει ότι το Ισραήλ θα δράσει προληπτικά όπως έχει κάνει μέχρι τώρα σε ΟΛΕΣ του τις διενέξεις. Ακόμα και στην περίπτωση του Ιράν, για δείτε πως έχουν εξαφανιστεί οι μισοί του πυρηνικοί επιστήμονες από τις πρωτοβουλίες της Mossad...

    Όπως μιλάμε και ευχόμαστε τα ίδια για την Κύπρο μας, οι Ολλανδοί δανείζουν συστοιχίες patriot στους Τούρκους, οι Ισραηλίτες βομβαρδίζουν μυστικά εργοστάσια στη Συρία, ο Νετανιάχου ξαναβγαίνει στην κυβέρνηση με ατζέντα εναντίον του Ιράν, το Μάλι ισοπεδώνεται από τους Γάλλους, η Αίγυπτος αναβιώνει τη δεύτερή της Άνοιξη (Η πρώτη ήταν μυρωδάτη και λουλλουδοφόρα... Άχχχχ... η Δεύτερη δεν θα είναι το ίδιο?.. ), η μεταρρυθμιστική κυβέρνηση Ερντογάν καταργεί τα βιβλία του Δαρβίνου και κατηγορεί τον Άινσταϊν για Εβραϊκή Προπαγάνδα, η Χαμας γαμα, κτλ κτλ κτλ.

    Και τι θα γίνει για την Κύπρο δηλαδή; Θα λέμε στους Τ/Κ ότι τους αγαπάμε digitally και θα φύγουν οι 43,000 κατοχικοί στρατιώτες; Btw δεν τίθεται τέτοιο parallel γιατί ένα αυξανόμενο ποσοστό των συνεργατών μου είναι Τουρκοκύπριοι με τους οποίους έρχομαι σε επαφή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Είπα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Και καφέδες και αστειάκια και see you later και excellent report και hey mother fucker κ.α. Δεν ήμαστε όπως τους Ιρανούς που βλέπουν τους Ισραηλίτες μόνο σε τσόντες.

    Εντάξει χοτ ο τύπος, κουλ η προφορά, σπέσιαλ το θεματάκι, αλλά ας μην το παρακάνουμε. Για τα επόμενα 1000 χρόνια που θα υπάρχει η ανθρωπότητα θα μιλά η βόμβα και το δολάριο. Όλα τα άλλα είναι wet dreams...

    ReplyDelete
  5. ΑκκανούρηςFebruary 1, 2013 at 12:24 PM

    Btw, καλό μήνα και καλές δουλειές. Nihil timendum est και όπως είπε και ο Ούτοπος πρόσφατα στην τηλεόραση ...."ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ" (Ο δημοσιογράφος του είπε "παρασύρεστε...")

    ReplyDelete
  6. μπραβο του ανθρωπου. πολλα ευγενικο. Αλλα εγω στην θεση του ηταν να φοουμαι να καμω ετσι πραμα.... Φανταστου να δεις την φωτο καποιου ελληνοκυπριου να καμνει γυρους μες το φεηςμπουκ τζε να γραφει κατι αναλογο..

    ReplyDelete
  7. το βίντεο δείχνει οτι οι επιθυμίες των ανθρώπων είναι πολύ πιο ισχυρές από τις βόμβες και τα δολάρια και τις προκαταλήψεις. Αλλωστε αυτά από ανθρώπους φτιάχτηκαν και χρειάζονται ανθρώπους να τα χρησιμοποιούν για να έχουν δύναμη. Απλώς οι περισσότεροι από μας επιμένουμε να κοιμόμαστε έναν ύπνο συνωμοσιών που είναι φαινομενικά ανώτερες από εμάς και δεν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε. Time to wake up :)

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!