4.2.10

Το τέρτιν της ξενιθκιάς

Σήμερα έπιασεν με η Μεγαλομήτωρ τηλέφωνο σε ώραν περίεργην… συνήθως μιλούμεν νυχτα, τζιαι σήμερα επιαεν με το μεσομεριν.
Όπως έπαιξεν το τηλέφωνον εκοπήκαν τα πόθκια μου… έθελεν μόνο να δεί ινναμπου καμνω ίνναμπου εφαα, ότι εχωρισεν η Μενγάκη, τα κλάσσικα. Σε ουλλην την διαρκεία του τηλεφωνήματος είχα ταχυπαλμία.

Που τον τζιαιρον που επέθανεν η μακαρίτισσα η στετούλλα μου τζιαι ο μακαρίτης ο θκειος μου τζιαι εν ήμουν τζιαμαι, πκιαννεται η καρκιά μου αμμαν παίξει το τηλεφωνο σε ωρα παράξενην…

Εν τουτο που τρωει τζιαι κοκκαλίζει τον ξενιτεμένον… Ζεις με τούντο αγχος.

6 comments:

  1. oh i know...
    ka8e fora pou fefko pou kypro poshereto tous san na je en i teleutaia fora pou tous 8oro...

    ReplyDelete
  2. Ε στραφείτε ρε κορούες, εν καλά δακάτω!

    ReplyDelete
  3. katalabenonese apolitos...edo emeis imaste kipro ge egxonoumaste kamia fora an egine tipote...peti s megalomitor na to eshi sta ipopsi tis....

    ReplyDelete
  4. Μεν κάμεις τον κόπο να μιλήσεις της μάνας σου. Ό,τι και να τους πεις δεν καταλαβαίνουν. Αμαν θέλει να σου μιλήσει θα σε πάρει ότι ώρα και αν είναι. απλά μεν αγχώνεσαι όταν κτυπά το τηλέφωνο.

    ReplyDelete
  5. Συμφωνώ με τον Παύλο! Συμφωνώ και με τη Μάνα.
    Και ο Κλειδαριθμος έχει απόλυτο δίκιο: τούτη η ταχυπαλμία έντζαι φέφκει, ακόμα τζαι δίπλα να είσαι... Όμως, όποιος σε χρειαστεί, η κρυόχωρα εν μόνο 5-6 ώρες μακριά. Κιπ δατ ιν μάιντ τζαι... μα, τωρά που το σκέφτομαι, ακόμα εκπλήσσουν σε οι εμπνεύσεις της μεγαλομήτωρ; :)

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!