3.3.10

ο λος τα αδρωπου εν κκοτσιανιν

Κύρος. Ουλλοι θέλουμεν να το έχουμεν γιατι ο λος τα αδρωπου εν κκοτσιανιν.

Εγω σαννα τζιαι χάννω το τωρα τελευταία το κύρος μου γιατί κλαιουμαι αλλά διω του Σιαολή την τρίτην ευκαιρίαν που εν τη εκέρδισεν. Εγώ του την διώ, χαττιρικά. Επειδή παρακαλά με τζιαι επειδή ακόμα έχω την ρομαντικήν ιδέα ότι το πλάσμαν μπορεί να αλλάξει. Με αγάπη.

Μια φίλη είπε μου ότι όπως φαίνεται εν είσαι έτοιμη να πάρεις απόφασην για χωρισμό. Οπότε καρτέρα τζιαι αννενει χωρίζεις τον άλλο μήνα. Ακούεται λλιον περίεργο, τζιαι λλιον κυνικόν, αλλα άρεσεν μου. Άρεσεν μου να έχω μπακ απ πλαν που λαλεί τζιαι η Ελένη της Τροίας. Να μεν είμαι μονίμως με την πίεση να πάρω την απόφασην.

Εν όσον διαρκεί η 3η ευκαιρία, που ελπίζω να μεν χρειαστεί να την πκιαω πίσω, (γιατί είπαμεν, αποφασίζω να μείνω στην σχέσην, οι επειδή μπορώ να αντέξω να τρώω σκατα, αλλά επειδή πιστευκω ότι εν θα εν άλλο σκατά) αποφάσισα να κάμνω πράματα για μένα μόνο, σε τακτά διαστήματα. Ξεκινώ με ένα ταξίδι στο Βερολίνο με καλές φίλες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Tζιαι ως παρατζει.



Όσους σας άρεσε τον εχτεσινο τραγουδάκι έβαλα σας τζιαι έναν άλλον βερζιον jazz-flamenco από apo Bebo και Cigala.




10 comments:

  1. είσαι σε πολύ καλό δρόμο. βάλε μια ημερομηνία καταληκτική και φρόντισε να την τηρήσεις. πες του ότι αν μέχρι τότε δεν γίνουν κάποια πράγματα εσύ θα την κάνεις.

    επίσης πολύ καλή σκέψη το ταξίδι. μέχρι να έρθει το deadline πρέπει να του δείξεις πως θα κάθεσαι να κλαις τη μοίρα σου, πως είσαι αποφασισμένη να τηρήσεις αυτά που είπες και πως περνάς και χωρίς αυτόν καλά.

    ReplyDelete
  2. νομίζω το πλάσμαν εν αλλάσσει στη συμπεριφοράν του, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα του, αν δεν τον ταράξει κάτι πολλά μέσα του ας πούμε

    ούλλοι αξίζουν τζαι δεύτερες τζαι τρίτες ευκαιρίες, αλλά αν θα περνάς τον παραπάνω σου τζαιρό στενοχωρημένη παρά χαρούμενη τότε εν κρίμα να χάνεις τον καιρό σου, διότι κόφκεις πίσω που άλλα πράματα

    αλλά για να είσαι ακόμα μαζίν του σημαίνει ότι αντέχεις κόμα, δεν έφτασες στα όρια σου, άρα μείνε να δεις αν άλλαξεν κάτι - όμως τέσταρε τον, μεν αφήνεις το χρόνο να περνά έτσι

    χάτε καλές υπομονές :)

    ReplyDelete
  3. Κυρία ΌλσενMarch 3, 2010 at 4:08 PM

    Ο λόος του αδρώπου να είναι κοτσιάνι άμα έρκεται που συνεργάτες που θα σου κάμουν μια δουλειά τζαι θα σε στήσουν σαράντα εφτά φορές πριν να τον τηρήσουν. Ο λόος του αδρώπου για αποφάσεις δικές του είναι όπως τα προγράμματα: γίνουνται για να αλλάσσουν ανάλογα με το πως βολεύκουν/ νιώθουν καλλύττερα τζαι για να χωρούν ταξίθκια. :))

    ReplyDelete
  4. Τες "απειλές" πρέπει να τες κάμνουμε ειδεμή εν να νομίσουν ότι επιάμεν τους στο περιπαίξιμο.

    Κατά τα άλλα, εν πάρα πολλά ωραία τα τραγουδάκια, φενκς φορ σιέαρινγκ!

    ReplyDelete
  5. 1ον: Εκόλλησα με τους σπανόλους τζιαι το τραγουδάκι, φέκκιου τζιαι που'μένα.

    2ον: Σιουρεύτου ότι ο γάρος σου καταλάβει ίνταμπον η αγάπη τζιαι ότι την ήβρεν. Αν πάλε δεν το πάρει είδησην πε του να τυλίξει αλλόναν τζιαι να μας παραιτήσει.

    3ον: Σωστόν το νέον outlook για τα συναισθηματικά σου. Δικά σου ένουν, ότι σου καπνίσει κάμνεις. Κανούν μας τα deadline στη δουλειά, έννεν ανάγκη να φορτωννούμαστε τζι'άλλα που μόνοι μας.

    ReplyDelete
  6. ε κάμε όπως νιώθεις, αν δε νιώθεις ότι χάννεις που κάπου αλλού
    τα ταξιδάκια πάντα εν καλή ιδέα, μπράβο

    ReplyDelete
  7. Απ'ότι κατάλαβα φιλενάδα θέλεις να το πάρεις στα όρια το θέμα! Πολλά καλά κάμνεις.. Έκαμνα το τζαι εγώ κάποτε.. Αλλά εν ψυχοφθόρο.. Καλήν υπομονή!
    Ο νούρος του σσιήλλου εν τζαι ισσιώνει όμως, να το ξέρεις.. Όση αγάπη τζαι αν του δώσεις!
    Μπορεί το ταξίδι να σε κάμει να αντιληφθείς κάποια πράματα.. Ελπίζω!
    ΧΧΧ

    ReplyDelete
  8. Φιλενάδα αν νομίζεις πως αξίζει, σίγουρα να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στην αγάπη! Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους... είναι καλό αυτό που κάνεις,τα ταξιδάκια με φίλες και οι επαφές...η ισσοροπία σου και η καλή σου διάθεση είναι σημαντικές για να δεις που θα πορευτείς! Τελικά χρειαζόμαστε πολλά κομματάκια να φτιάξουμε το παζλ της ευτυχίας...

    ReplyDelete
  9. Για να δίνεις και 3η ευκαιρία- επέρασαν 3 μήνες που τότε; !!!!- ξέρεις γιατί το κάνεις.
    Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε.
    Αγαπάς και είσαι και στην Παγόχωρα. Νιώθω σε...
    Να σε αγαπά και τούτος όμως. Sei sicher.

    ReplyDelete
  10. paithkia... symfwnw me olous!

    aresen mou polla o Pavlos, etsi eksw ap ta dontia!

    euxaristw sas polla gia th symparastash:-)

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!