27.10.10

Will I be pretty?

Αφιερωμένο στη Χ. που μέσα στην προσπάθειαν της να γίνει μαγκαζιν ματήριαλ έξιασεν πoια ενει. Τζιαι στη Ψ. που προσπαθωντας να μπει μες το σάιζ 34 εξίαζε να ζήσει.


Τζιαι τέλος αφιερωμένο σε όσους έχουν κόρες, !
Στη μάνα, τον Ινβικτους, τον Κουλλά, τον Ποδηλάτη αλλα τζιαι όσους θέλουν να κάμουν κόρην κάποτεJ

Δέτε το βίτεο, εν tres trihosicostique!



26 comments:

  1. σύμπτωση χτες εν ήθελε να πάει σχολείο η μεγάλη επειδή η χ. εν πιο όμορφη. έκαμα της ένα μάθημα και γελάσαμε καλά στο τέλος. αλλά ό,τι και να πούμε στα παιδιά μας η διαδικασία γίνεται εσωτερικά από τον καθένα μας. κρίμας στα δάκρυα που χύθηκαν για τούτη την εφήμερη τη γαμημένη την εξωτερική "ομορφιά".

    ReplyDelete
  2. μου αφιέρωνουν βίντεο και δεν μπορώ να το δω. φτου του ΙΤ που μας τα έκοψε. όταν πάω σπίτι.

    ReplyDelete
  3. Glory to the sons!!!!
    An mi ti allo, xrisimopoioun pio llies lekseis je miloun pio argaaaaaa!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ok, ahem. twra to eida ws to telos, actually.
    exw (alles) 2 paratiriseis: i leksi pretty en 6 grammata pou eshei, oi 5.
    En pou ta alithkeia.. ahem, (pws na to pw gia na men to prodwsw) erm, stevie-wonder-like?
    :|

    ReplyDelete
  5. Podhlth, tziai akoma poses enna klapsoun...

    Sike, it's all for the sake of poetry dear:-p
    Stevie wonder? elaborate?

    ReplyDelete
  6. Νευριάζω αν βάλλεται βιντεούθκια και βλέπω τα ποστ στη δουλειά. :/
    Την τζεφαλή του ΙΤ μας στο πιάτο...

    ReplyDelete
  7. @Mana + Defiance
    Να το δείτε ποννα πάτε έσσω, όπως εννα κάμω τζι εγώ (αναγκαστικά). Κάμνουμεν υπομονήν όπως κάμνουν τζι οι σιηράτες :D

    ReplyDelete
  8. Πολύ καλό και αν είσαι όμορφη, μετά που θα φθαρεί η ομορφιά σου με τι θα μείνεις; Και πάντα θα υπάρχει μια πιο όμορφη.

    Εγώ από την άλλη ρωτούσα τη δική μου: " Μάμα, πότε θα σταματησω να ψηλώνω;"

    ReplyDelete
  9. Όντως σηκώνεται η τρίχα σοθ!

    ReplyDelete
  10. από εκεί που ξεκίνησε να λέει για τις γυναίκες που γυρίζουν τα μολ να έβρουν το τέλειο φόρεμα αλλά εν μπορούν να έβρουν την πληρότητα ανατρίσιασα τζιαι γω. τζιαι μετά που μιλούσε για την κόρη της

    ReplyDelete
  11. ειναι ωραίο το βιντεάκι...ανατριχιαστικό... και πραγματικό πιστεύω... είναι δύσκολο να έχεις να ανταγωνίζεσαι όλα αυτά που σημαίνουν "ομορφιά" σήμερα... ότι αυτό που μετρά είναι το εξωτερικό περίβλημα και όχι η ουσία που έχει μέσα της η κάθε γυναίκα...

    ReplyDelete
  12. Όντως στο τέλος εσηκώστηκε η τρίχα μου! Ίντα πράμα α. Πρέπει να το δείχνουν στους γονιούς που το νηπιαγωγείο. Που μου 'γοράζουν lipgloss στες κόρες τους που τον τζαιρό που εν έμβρυα ακόμα.

    ReplyDelete
  13. Πολύ καλό βιντεάκι, η ομορφιά πιστεύω είναι παραπάνω θέμα στυλ και άνεσης που εκπέμπει κάποιος/α όταν είναι άνετη/ος με τον εαυτό του και όταν τον αγαπά. Δυστυχώς τα κόμπλεξ περι ομορφιάς κυριαρχούν περισσότερο στις γυναίκες, είναι κρίμα να βλέπεις 16χρονες να κομπλαρουν να βγουν έξω από το σπίτι τους ακόμα και για το σχολείο χωρίς μεϊκ απ, αν είναι δυνατό... Η ζωή των αντρών σε αυτό τον τομέα είναι πολύ πιο απλή...

    ReplyDelete
  14. Ritsa:
    tziai mena se tzeinh th fash esikostiken h trixa mou

    Helen:
    akrivws, ta eswterika xarismata ephan tou kwlou

    Leni:
    Fkainei lipgloss me "mikro mou pony" panw!!!

    Ina:
    Join the club:-) tziai egw etsi erwtousa th mama mou tziai panta elalen mou oti oi kopelles psilwnoun ws ta 21 :-/

    Defiance:
    ypomonh ton gion mou!

    Twra na pistepsw ton Invictus oti en mporei na dei viteouthkia pou th douleia?

    ReplyDelete
  15. Εμένα εν με ανατρίσhασε πάντως. Έσπασε μου την τζιόλας που εμίλαν/απήγγελε με κλειστά μάθκια συνέχεια.
    Κατά τα άλλα πολλά σhάλλοου για φεμινιστικό. Εν ήταν ανάγγη να μας το πει κάποιος τούτο το πράμα, έχουμε νου που μόνοι μας. Αλλά το να νοιώθεις όμορφα για σένα που πότε εν αμάρτημα; Το να ισιώνουμε τα δόντια μας (όι εγώ) ποιός είπε πως το κάμνουμεν για ομορφκιά τζαι όι για υγεία;
    Σίουρα το σωστό εν να μαθαίνουμε στα μωρά μας ότι η εξωτερική εμφάνιση έννεν το πιο σημαντικό πράμα, αλλά ούτε ούλλα τα άλλα που μόνα τους ένι. Ούτε ο όμορφος πρέπει να νοιώθει ανωτερότητα, ούτε ο έξυπνος, ούτε ο καλλιτεχνικός, ούτε κανένας. Τζαι που την άλλη ούτε άσhημα εν θα έπρεπε να νοιώθει ο άσhημος, ο πιο χαζός/αργός, ο πιο ατάλαντος.
    Επιάμεν την ομορφκιάν τζαι εκάμαμεν την ιστορία. :S

    ReplyDelete
  16. Moonlight
    "Κατά τα άλλα πολλά σhάλλοου για φεμινιστικό."
    Ti ennoeis? Ta feministika en "deep"? Oksa en shallow epeidh mporei na to katalavei tziai h aplh kommotria/politria pou en eshei 3 master?

    Esy esheis noun pou monh sou, tziai ksereis to, alla h X. tziai h Ps. pou anafera en to kseroun tziai kamnoun sillogi tes epemvaseis pou prin na kleisoun ta 30...
    Oute oi mitsikouroues pou exoun anorexia to kseroun distixws.

    ReplyDelete
  17. Εν μπορώ μαν :(

    ReplyDelete
  18. τάχα τυφλή;
    λλίον τα μμάθκια τα κλειστά, λλίο το "I havent seen my face in ten years"... τάχα εστραώσαν την;

    ReplyDelete
  19. hah! eskeftikan to ji alloi!
    epia na kamw google to onoma tis je efkalen mou autocomplete options "katie makkai blind"

    mallon enneni, alla esy de oti to eskeftikan ji alloi :D

    ReplyDelete
  20. όντως tres ... πως το είπες?
    Α, trihosicostique (κόπι πέηστ μουάχαχαχα)
    Τι να κάμουμεν ? Τα βάσανα μας εν πίσω δηλαδή.

    Θέκκιου για την αφιέρωση

    ReplyDelete
  21. Sike,
    alwpws en tifli korh h geneka!
    Twra pou to eipes eproseksa to tziai gw...
    en hvra tipote sto internet...

    ReplyDelete
  22. Όντως τρε τριχοσικωστίκ...Σαντ μπατ τρού...

    ReplyDelete
  23. Ναι, ενοχλητικό βίντεο, και η κοπέλα φαίνεται όντως τυφλή. Και αν κατάλαβα τυφλώθηκε λόγω αισθητικών επεμβάσεων;

    Επί της ουσίας, πιστεύω πως η υπερβολή βλάφτει. Και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε εμείς οι γονείς, αλλά και τον τρόπο που γίνονται οι αντιδράσεις. Δηλαδή αν ένα κοριτσάκι δεν είναι pretty creative, pretty amazing, pretty intelligent και είναι απλώς …pretty, τι πρέπει να κάνει, να κόψει τις φλέβες της;

    Η κοπέλα μου αρέσει που μιλά με τόσο πάθος, και όταν λέει “…Not enough strangers found you suitably fuckable” το ακροατήριο παραληρεί. Γιατί όλοι νοιώσαμε κάτι παρόμοιο, και αγγίζει ευαίσθητη χορδή.

    Όταν ήμουν μικρότερος και ελευθερότερος, επέστρεφα στο σπίτι με ανάμικτα αισθήματα, και σίγουρα κάποτε ίσχυε αυτό που λέει πιο πάνω. Αλλά ξέρετε, δεν ήταν αποκλειστικά το (not) fuckable που με ενοχλούσε. Ήταν το (not) likeable, in a whole lot of other issues.
    Γιατί νομίζω όλοι θέλουμε να αρέσουμε: με την εξυπνάδα, την ομορφιά, τα λεφτά μας, τα ενδιαφέροντά μας. Αν κόψουμε αυτή την επιθυμία νομίζω αντιστρατευόμαστε τη φύση, και αυτό δεν είναι πολύ καλό.

    Και εδώ γυρίζουμε στη βάση μας και πιστεύω συμφωνώ με την Katie Makkai, πως πρέπει να δούμε τι ιδέες, τι κατευθύνσεις και τι αρχές μοιραζόμαστε με τα μωρά μας. Από κει και πέρα τα μωρά δεν ζουν σε γυαλλοκλούβι, έχουν και ένα σωρό άλλες επιρροές, και ελπίζω μόνο να είμαστε καλά και να τα χειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδάκια μας.

    Προς το παρόν πάντως η κόρη μου είναι και πανέξυπνη και πανέμορφη:)

    ReplyDelete
  24. Post,
    ευχαριστώ για το ποστ, ήταν πολλά ωραίο. Εν πάρα πολλές φορές που έρκεται μου να τσιριλλίσω που απόγνωση άμαν θωρώ τις αντίστοιχες Χ και Ψ να παν που πλαστική σε πλαστική...
    Γιατί το θέμα ένεν η ομορφκιά. Εν...όμορφη ο ομορφκια. Το θέμα εν ότι πάρα πολλοί σταματούμε τζιαμέ. Όμορφος; Άρα καλός. Άρα ποθητός,άρα άρα. Άσιημος ή όι τόσο όμορφος; Ας εν κακό τζιαι εξόριστο, μακριά που εμάς.
    Μια βιτρίνα εν η ομορφκιά. Τίποτε παραπάνω. Τζιαι πολλοί έχουν πατσιαούρκα πίσω που την βιτρίνα...

    ReplyDelete
  25. Εγύρεψα τζι εγώ να δω αν εν τυφλή πριν να πω την κουβέντα μου τζαι εν έφκαλα συμπέρασμα αλλά είδα πως διερωτούνται πολλοί τζαι έτσι έγραψα το.
    Anw, όι εννοούσα απλά ότι έκαμε μου εντύπωση που εν τόσο απλό για φεμινιστικό, διότι συνήθως έννενι. Τζαι εν έχω 3 μάστερ (ούτε πτυχίο εν έχω οπότε εν είπα ότι πρέπει να καταλάβει τζίνος που έχει 3 μάστερ).
    Το κόλλημα εν ότι εν θα το δει τούτο τζήνη που βουρά τους πλαστικούς, ούε τζίνη που έχει ανορεξία. Αν οι γονείς της και το περιβάλλον της δεν της εδώσαν τα σωστά ερεθίσματα τόσα χρόνια τζαι δεν της εμάθαν να καταλάβει τι ΕΝΙ τζαι τι ΕΝ ΕΝΙ σημαντικό στη ζωή της, εν θα μάθει που τούτην δαμέ τζαι τες κουβέντες της, ούτε θα μάθει να σέβεται τζαι κανέναν άλλο αφού τον εαυτό της δεν τον σέβεται.
    Αν είχε το νου και το τρόπο να σκέφτεται εν θα εχρειάζετουν να της το πει τούτη, τζαι τωρά που εν τον έχει εν νομίζω τούτη να κάμει διαφορά στον κόσμο.
    Κατά τα άλλα ούλλους τους καλλιτέχνες εκτιμώ τους, αλλά εν σημαίνει ότι εν θα κρίνω ως τζιαμέ που καταλάβω. Τζαι τούτο ενόχλησε με διότι (όπως είπα τζαι πάνω) έννεν σωστό να μαθαίνεις του μωρού ότι η ομορφκιά έννεν σημαντική ενώ ούλλα τα άλλα ένι... όπως έννεν σωστό τζαι το αντίθετο.

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!