17.4.11

Εκπαιδεύοντας την Εβραιοπούλλαν

Πριν λλίον τζιαρόν στην αίρεσην (λέγε με εταιρία που χαμαλοδουλεύκει η γιουαρζ τρούλη) επροσλάβαμεν - με δικήν μου πρωτοβουλίαν- μιαν τζαινούρκαν. Τα πρώτα 2 ιντερβγιου έκαμα της τα εγώ. Μια 25αρα που τωρά εξισκόλισεν, Εβραιούα που την Αγίαν Πετρούπολη και τώρα στην Κρυοχώρα. Ομορφούα, αφράτη, έτσι νάκκον στρουμπουλούα, πως να το πώ, νάκκο χυμώδης. Πολλά περιποιημένη, με το φουστανούιν της το θυληκόν τζιαι τα τακκουνούθκια της. Τούτη η πρώτη εντύπωση, στην δεύτερην εφάνην μου τζιαι σπιρτόζα, τσαχπινέλλα, πρόσχαρη, με χιούμορ, άξιππη.Τες ερωτήσεις απάνταν τες σπίρτον.
Εν θα σου κρύψω ντήαρ ανάγνωστερ, οτι την επροτίμησα επειδή εν τζιαι Εβραιούα. Γιατι θεωρώ οτι εννα κάμει καλόν στην ομάδαν αλλο λλίον νταιβέρσιτη, αφου όπως εξαναείπα έχουμεν κάτι κρυφοραστιστές στο γραφείον που συρνουν ροτσιές για τους ξένους τζιαι χαρκούνται οτι η Ιταλίδα τζιαι’γω εν πέρνουμεν χαπάριν.Οπότε είπα οτι εννα τους κάμει καλόν τζιαι μια που να θυμίζει νάκκον το όι τζιαι τόσον περήφανον παρελθόν της Κρυοχώρας. (μούαχαχαχαχαχαχα)

Παρόλον που μου άρεσεν πολλά σε ούλλα τούτη η κορού, ομολογώ σου οτι το μάτιν μου εκόλλαν πάντα σε ένα σημείο:
πουπάνω που τα σαρκώδη της σιειλούθκια είσιεν στρολιαστέι εναν αγνόν παρθένο μουστακούιν. Μεν νομίσεις οτι υπερβάλλω ντήαρ ανάγνωστερ! Εν ήταν το λεγόμενον «χνουδούιν» που μια Μεγαλομήτωρ θα ελάλεν «εν φενεταί αγάπη μου μεν το πειράξεις».Ήταν κανονικό μουστάτζιν, τζιαι επειδή η Εβραιοπούλλα ήταν πολλά περιποιημένη τζιαι σασμένη, εφένετουν ακόμα παραπάνω.

2 μήνες ολόκληρους εθώρουν το τζιαι εθώρεν με, με την μαστόρισσαν του εβρίσκαμεν τα πολλά τζιαι εμιλούσαμεν άνετα, ώσπου μιαν ημέραν σαν ετρώαμεν, έππεσεν η κουβέντα σε νεογέννητα, τζιαι είπα οτι έσιει πολλά μεγάλον τσιάνς αν γεννήσω τζιαι κάμω κόρην να γεννηθεί με μουστάτζιν. Πε τζιαι να πείς, λαλεί τζιαι η Εβραιοπούλα «ου, μα έχω τζιαι γω λλίον μουστακούιν, τζιαι ενι ξέρω τι να το κάμω, θέλω να το φκάλω, αλλά ενι ξέρω πως, τζιαι φοούμαι» τζιαι ποτούτα. 'Αησ’ το πανω μου λαλώ της.

Την άλλην ημέρα επήα στο γραφείο οργανωμένη: Με ποτζείντα αυτοκόλλητα αποτρίχωσης, πούτρα, σαπουνούιν για πλύσημον τζιαι ειδικήν κρεμούαν φουσιτίν.
Βάλλω της μιαν φωνή, «Κορού, έλα δα! Πάμεν 2 λεπτά στην τουαλέττα!». Η Ιταλίδα μόλις επήρεν χαπάριν ναμπου εγίνετουν, ήρτεν πατημένη να δεί τζιαι τζείνη το γεγονός.
«Το λοιπόν κορού» λαλώ της. «Εφερα τα ππουρτού μου για το μουστακούιν σου. Θέλεις να σου το κανονίσω θκυό λεπτά;»  η κορού εχασκογέλαν, «ε, ναι θέλω, αλλά εννα πονήσω;» «εννα πονήσεις λλίον ναι, αλλά εν για καλό σκοπό, πλύννε το μουστακούιν σε με τούντο σαπουνούιν...» μέσα σε 2 λεπτά έκαμα της το κούννα ντήαρ ανάγνωστερ τζιαι που την χαράν της αππήαν ίσιαπάνω. «Τωρά είδες ίνταλως γίνεται» λαλώ της, «τούντα αυτοκόλλητα εν για σένα, πάρτα να τα έσιεις» είπα της τζιαι εδωκα της το μουστάτζιν σαρβάιβαλ κίτ να το πάρει σπίτι.
Όπως εφκάινναμεν που την τουαλέττα ενας συνάδερφος ερώτησεν γιατι εσιησιηνίζαμεν τζιαι οι τρέις μες την τουαλέττα, τζιαι είπα του «γενετζίσιμες κουβέντες, έννεν που την δουλειάν σου».

 2 μέρες επαραμίλαν: «εν το πιστευκω, εν πολλά ωραία χωρίς το μουστακούιν, άδε, σαν το κώλον του μωρού» τζιαι ποτούτα.

Τζιαι έτσι απομουστακώσαμεν την Εβραιοπούλλαν τζιαι μπορώ να τη θωρώ επιτέλους μες τα μμάθκια.
Εκ των υστέρων εφαντάζουμουν να την ρωτά η κολλήτη της: «κόρηηηη, μα πούντο μουστάατζιιιν σού;;» τζιαι η μιτσιά να της απαντά «έφκαλεν μου το η μαστόρισσα μου».

Η εκατοστή πρώτη απόδειξη ότι εν κάμνω μάνα μου εγώ για μαστόρισσα...

18 comments:

  1. ahahahaha aresen mou polla to post simera! etsi mastorissa enna ithela je ego pantos!

    ReplyDelete
  2. ahahahah ΤΕΛΕΙΟΝ! ^_^

    ReplyDelete
  3. "μουστάτζιν σαρβάιβαλ κίτ" χαχαχαχα!!! Είσαι πολλά κέαρινγκ μαστόρισσα τελικά!!

    ReplyDelete
  4. kudos for the mustache job!

    ReplyDelete
  5. Αντίθετα, ΤΟΥΤΗ εν η απόδειξη ότι ΚΑΜΝΕΙΣ για μαστόρισσα. Διότι, αγαπητή μου:
    1. εντόπισες το πρόβλημα του υπαλλήλου σου
    2. δεν του το έτριψες μες στα μούτρα
    3. είπες του το διακριτικά και με στυλ
    4. επροσφέρτηκες να βοηθήσεις
    5. επροετοίμασες τον καλά
    6. επροσέφερες αποτελεσματική λύση
    7. έδωσες τα εφόδια για να συνεχίσει ο υπάλληλος να επιλύει το πρόβλημα και να μην του είσαι απαραίτητη, άρα ουσιαστικά αποκέντρωσες την εργασία
    8. έκαμες και επιμόρφωση ταυτόχρονα (βλέπε Ιταλίδα)

    και το +1:
    9. επέδειξες διακριτικότητα ΚΑΙ after-sales (βλέπε περίεργος συνάδελφος)

    9 τζαι καλά :D

    ReplyDelete
  6. χαχα..εννά συμφωνήσω με την Leni..κάμνεις για μαστόρισσα. καλά τούτη εν 25 χρονών και εν ξέρει τι να κάμει με το μουστακούδιν?!!

    ReplyDelete
  7. Εν νιώθεις περήφανη τωρά; I mean εφαντάστηκες να μεν την επροσλαμβάνετε; Ήταν να γυρίζει ποτζί ποδά σαν μια cute αλλά μουστακωφορούσα Εβραιοπούλα. Ενώ τωρά you changed her life.

    ReplyDelete
  8. εμένα εσυγκίνησεν με το σχέδιο πρόσληψης: εννα τους κάμει καλόν τζιαι μια που να θυμίζει νάκκον το όι τζιαι τόσον περήφανον παρελθόν της Κρυοχώρας. (μούαχαχαχαχαχαχα)
    και προσθέτω: μουάχαχαχαχαχαχαχα!!!!

    ReplyDelete
  9. Πολλά γλυτζιύν τούτον που έγραψες, όπως πάντα, τζιαι σίουρα έσιει σου πολλήν εμπιστοσύνην η κορούδα α) για να μέν προσβληθεί, β) να δείξει τόσην χαράν δίχα αντροπήν. Εφαντάστηκες την ίδια κουβένταν σε κυπριακό γραφείο?

    ReplyDelete
  10. eskoullisan me oloi oi apopanw :P

    ektos i athkeiaseri i leni

    ReplyDelete
  11. ΑκκανούρηςApril 18, 2011 at 8:33 AM

    Άμαν ο πατατούλλης αφήνει μουστακούιν, λαλώ του ότι έγινεν γριβούιν.

    Ρώτα την αν ξέρει Krav Maga. τζαι αν ξέρει το motto των Simpsons: " NO GROIN, NO KRAV MAGA"

    A! τζαι αν ξέρει τον Τζβίκα Μπαράκ που το Τελ αβίβ (ο τζύρης του κάμνει body bags). Χρωστώ του ένα dvd των φρέντς που το 2002. Για να μεν λαλούν ότι μόνο οι Εβραίοι θυμούνται.

    ReplyDelete
  12. να μεν ακούω πελλάρες. κάμνεις για μαστόρισσα.

    αν τζαι τωρά που το σκέφτομαι μπορεί να μεν κάμνεις. σαν να τζαι πολλοκόφτει σε που τους υφίσταμενους σου τζαι τούτο εννε καλό για ένα μάστρο.

    ReplyDelete
  13. Πολλά καλά έκαμες, μπράβο. Διότι μετά που λλίον τζαιρόν, θα αναγκάζεσουν να βουράς με το ψαλλιδούϊν να το περιποιάσαι, να κόφκεις τες μουττούες τοης μουστάκας που θα εξέχαν, να το κλώθεις εις τες άκρες...

    ReplyDelete
  14. Kαμνεις τζιαι μπικίνι? Μασχάλες?

    ReplyDelete
  15. Τωρά το είδα τούτο! "μουστάτζιν σαρβάιβαλ κίτ " LOL aaa!!!

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!