16.12.12

Σφάξατε τον μόσχον τον σιτευτό



Ανάγνωστερ ανάγνωστερ τι να κάμω που εν τέλει εν αλήθκεια το ότι άμμαν είμαστεν καλά εν πατούμεν δαμέσα; Συμπάθα με ανάγνωστερ που σε επαραμέλησα αλλά ίντα να κάμω; Περνώ δεύτερην εφηβείαν. Που τον τζιαιρόν που εχώρισα η ζωή μου έγινεν πολλά ενδιαφέρουσα, πάω συνέχειαν πατημενη, γυρίζω τζιαι γεννικά εν τζοιμούμαι τζιαι πολλά. Το αποτελέσμαν εν ότι αρώστησα διότι κύρια μου δεν μπορείς να παίζεις την 18άρα σαν ετριαντάρισες. Το πνεύμαν πρόθυμον η σαρξ δε, σάστα τζιαι εγύρασειν.

Το καλόν εν ότι ήβρα τζιαι εναν ανεβαστικόν προσκόλιον, εναν μελαμψόν νεαρόν λάτιν λάβερ που ειναι «πριν απο σας για σας» , μακάρι ναν καλά το κοπελλούιν. Αλλά ανάγνωστερ μεν φανταστείς ότι εννα κατασταλάξω! Όοοοοοι. Εμάθαμεν πλέον να μεν βουττούμεν μετα των μούτρων εις τας ετερόφυλας σχέσεις. Ετο κάμνουμεν χάζιν. Α, τζιαι για να σου απαντήσω την ερώτησην που κρέμμεται που το στομοσιειλόν σου ναι, λαλεί με μαμα(τ)σίτα. Τζιαι ναι ξέρει τζιαι να χορεύκει. Θα ήταν πολλά τελενουβέλα να ήταν παράνομος μετανάστης να μεν πω αλλα έσιει χαρκιά τα γέριμα. Εν τζιαι επιστήμονας. Δηλαδή λάτιν λάβερ 2.0. αντβανστ βερζιον.

Αν διερωτάσαι ναμπο γινεν ο άλλος ο επιστημονας με τον οποίον επροέκειψεν ρομαντικο δέιπνον κεφαλακίου άηστα ανάγνωστερ. Καλός καλός ο σιιοιρος μας μα εξέβειν χαλαζιάρης. Αρνηθηκα του να φκούμεν έξω μιαν ημέραν επειδη ήμουν λυμένη της δουλειας τζιαι που το κακόν του έστειλεν μου εναν δακρύβρεχτον γοτσαπ στο οποίον βασίκα ερώταν με θέλω να τα πκιάμεν. Μάλιστα! Μετά που μιαν σούππαν κεφαλάκιν τζιαι μιαν έκθεσην φωτογραφίας! Υποψιάζουμαι ότι αν επήεννα τζιαι κανέναν σινεμά μιτά του είσιεν να μου κάμει πρότασην γάμου. Αντιλαμβάννεσαι ότι εφρίκαρα τζιαι έφυα που την πίσω πόρτα με τρόπο. Τώρα άμαν με θωρεί στο τρένον κοτσιηνίζει τζιαι τρέμουν τα σιέρκα του. Αντρας δυο μέτρα σαν το κουκλί που λαλεί τζιαι η Μαρινέλλα.

Να σε ενημερώσω επίσης ότι ετοιμάζω κάθοδον εις γην εναλίαν για να περάσω Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μεγαλομήτορος. Έσιει που το 2004 να κάμω Χριστούγεννα στην Κύπρον. Είες είες ίντα θυσίες έκαμνα για τον Σιάολον ανάγνωστερ! Απαρνιούμουν την γαλοπούλλαν του κηδεμόνα της Εόλικας τζιαι την γουρουνιά του φάδερ για να τρώω μακαρόνια με τον κειμαν με το σόιν του Σιάολου! Ποια εγώ η μαγειρόπτης! Αλλά πιττίν ανάγνωστερ. Ινάφ ις ινάφ. Εχω σκόπον να βάλω τα 6 κιλά που έχασα λόγον χωρισμού. 

Το θέμαν εν ότι πετώ 21.12. Την μέραν του τέλους του κόσμου. Εχώ θκύο κεντρικές ανυσηχίες: Αν θαν το τέλος του κόσμου εννεν πολλά ντεκαβλέ να κορτώσω νούρον που μιαν μήαρ πτώσην αεροσκάφους ένω ούλλοι οι άλλοι που ενναν πουκάτω εννα βιώσουν σεισμούς, τσουνάμια, φωθκιές τζιαι λαμπρατζιές που το ριζόφκια της γης, επιστροφές δεινόσαυρων τζιαι ζόμπι;
Η αλλη μου ανύσηχια εν ότι εννα ρτει το τέλος του κόσμου τζιαι εν θα προλάβω να φάω σουβλάκια. Σαφώς πιο σοβάρη ανυσηχία τούτη. Αν τα καταφέρω πάντως να προσγειωθώ στον διεθνή αερολιμένα Σκάλας θα πάω ολόισια στα γραφεία της Σάιππρους Έαργουεης τζιαι θα τους πω να μου κανονίσουν μιαν πιττάν ενισχυμένην που την καττίναν των εργατών. Εχώ τα δοκιμασμένα τα σουβλάκια τους, έναν φεγγάριν έκαμα συνοδός εδάφους-εδάφους στην Λάρνακα.
Το ηθικό δίδαγμαν του ποστ είναι επομένως: Ανάγνωστερ, κανόνισε να φάεις τα σουβλάκια σου πριν τες 21.12. Εννά σου την συγχωρήσει την αμαρτία ο Πλάστιξ μου.

20 comments:

  1. Κόρη τζι εγώ μιαν παρόμοιαν έννοιαν έχω την. σουβλάκια να φαν τζι οι κότες, αλλά πετώ τζι εγώ 21.12 για Ελλαδιστάν. Αν μεν καταφέρω με να φτάσω στο ζεστό σπίτι της αδερφής, πόσο μάλλον στη ζεστή αγγαλιά του καλαμαρακίου, πόσο ξενέρωμα να πεθάνω ον δε γουέι;;; που την άλλη, κάποιος είπεν live (loved) or die trying. Η παρένθεση εν τζιαμέ, βάλλεις ό,τι θέλεις, εγώ έβαλα το δικό μου. Οπότε ας ένει. Στο ταξίδι να με έβρει το κακό, στο ταξίδι.
    Καλή επιστροφή cherie και καλά να περνάς πάντα! :)

    ReplyDelete
  2. στις 21 λαλείς να μεν ταϊσω το σσύλλο, να μαιρέψω, να κάμω κανένα κέικ τζαι θα πάει χαμένο; προβληματισμός.
    κόρη αρέσκει μου που περνάς καλά. βάστα γερά/

    ReplyDelete
  3. Μελαμψος λάτιν λάβερ τζαι επιστημονας;;;; Κόρη που τους βρίσκεις;;; Εγω εν ειδα κανένα ετσι ποτέ τοσα χρονια μεσα σε εργαστήρια!!! :ΡΡ

    Τζαι μεν ακούεις τες πελλάρες για το τέλος του κόσμου...μπορεί ο λάτιν λάβερ να εσhει ρίζες που τους Μάγιας τζαι να έσhεις κονέ! :)))

    ReplyDelete
  4. Είσαι πολυ απολαυστική οταν γράφεις! Θα με καμεις να παρακαλώ να μην είσαι καλα!

    ReplyDelete
  5. Πέρνα εσύ καλά τζι ας υποφέρει το μπλογκ (νομίζεις εν τυχαίον;)
    Τζι εγώ την ίδιαν έννοια έχω που πετώ 21.12 αλλά τουλάχιστον σουβλάκια έφαα πριν λλίες μέρες, εν έχω παράπονο!
    Καλό ταξίδι τζιαι θα τα πούμεν ες γην εναλίαν Μεγαλομήτωρος!

    ReplyDelete
  6. Τα σουβλάκια δεν είναι η πιο όμορφη στιγμή της ανάρτησης - αλλά εκοντέψαν! Χαιρόμαστε που χαίρεσαι!

    ReplyDelete
  7. αχαχαχαα Καλά να περάσεις κόρη, τζιαι μεν μαραζώνεις εννα φάεις σουβλούθκια, ο Πάπας εδήλωσεν/εδιαβεβαίωσεν τον κλήρον ότι εν θαν το τέλος του κόσμου 21.12 (ο δικός μας τίποτε.. ) :P

    ReplyDelete
  8. ΑκκανούρηςDecember 17, 2012 at 6:00 AM

    Η συχνότητα των αναρτήσεων είναι συναρτάται με το επίπεδο ευτυχίας...Χμμμ...



    ReplyDelete
  9. Λάτιν Λόβερ 2.0 advanced,χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ....
    Άρκησες αλλά έγραψες πάλε!
    Καλώς να ορίσεις duuuuuude!

    ReplyDelete
  10. wohooooooo! Μπραβο κορη! Έοκες του τζ'αψεν!


    (...του χορού!)

    ReplyDelete
  11. Εγώ πάντως άκουσα οτι μόνο όσοι τρων τα σουβλάκια με πίκλα θα επιβιώσουν το τέλος του κόσμου.
    (μεν ανησυχείς για το blog κάθε φορά αποζημιώνεις μας με το παραπάνω)

    ReplyDelete
  12. Φιλενάδα πόσο χαίρομαι! Πιστεύκεις ότι εχτές την ώρα που έκαμνα μπάνιο εσκέφτηκα σε και είπα άραγε τι κάνει αυτή η ψυχή; που χάθηκε; Τώρα που ξέρω που χάθηκες χαίρομαι ακόμα παραπάνω. Α ναι και πράγματι απολαυστικότατο το ποστ σου!Κάθε πρόταση και ηχηρό γέλιο!

    Τι εννοείς γιατί σε σκέφτομαι ενώ κάνω μπάνιο;

    ReplyDelete
  13. Σιέρουμαι που είσαι καλά. Τούτον έσιει σημασία. Όσο για τα σουβλάκια, συμφωνώ και επαυξάνω.

    ReplyDelete
  14. μα πως τα καταφερετε τζαι πετατε ουλλες ιδια μερα? Περκι να νομίσετε εννα ποφύεται το "τελος" με τούντο τρόπο.
    Το πρόβλημα με την 21/12 ενει ότι εν ξερουμε την ώρα ρε παιδί μου.
    Εννα προλάβω να πιω καφέ αμα ξυπνήσω? εννα προλάβω να μεσομερκάσω?
    Να μεν πάμε νηστιτζιοι τζ αποτοι τόσο τόπο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τζι αν δεν προλαβεις να πιεις τον καβε το πρωι, να παεις τζι ασ**στη! τς τς τς

      Delete
  15. http://3.bp.blogspot.com/-4s08Dvlv7dE/TVjvHmmmipI/AAAAAAAABik/eByIWkffPWs/s1600/Pittoues.jpg

    ReplyDelete
  16. Λάτιν λόβερ τζαι επιστήμονας???
    Μάσhιαλλα του! Καλοφάγοτος ναν τούτος κόρη τζαι ας μείνουν τα σουβλάκια :-Ρ

    ReplyDelete
  17. Καλως να ορισεις Ποσταρα! :)

    ReplyDelete
  18. παντως εγω 7,10 επροσγειωθηκα 9,30 ετρωα σουβλακια :)

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!