14.1.13

Κκούχχου κκούχχου ακούουμαι;



Ανάγνωστερ ποθθεν να αρκέψω; Εχω να σου πω πολλά αλλά δεν έχω χρόνο. Εννα σου κάμω μια σύνοψη



  1. Χρόνια πολλά! Καλά να μας μπει, εμένα ήβρε με χαρούμενη τζιαι θετική. Εσένα;
  2. Τα ρεζολούσια μου είναι να τζοιμούμαι παραπάνω, να κάμνω παραπάνω γυμναστική τζιαι να ταξιδεύκω παραπάνω. Το πρώτον ήδη κάμνω το όσον μπορώ, το τρίτον σχεδιάζω το, ξεκινώ με δειλά βηματα τον άλλο μήνα τζιαι το μεσαίον... ε το μεσαίον κκουχχου – κκούχχου ΟΥ!!! έσιεις μαϊντανο μες το δόντι σου ανάγνωστερ!
  3. Ο λάτινλαβα ακομά υφάρχει τζιαι κερδίζει πόντους με τες γοητείες του τζιαι τον εξωτικόν του καβαλιερισμόν: αννοίει πόρτες, πκιάννει σακκάκια, φέρνει ποτά, λάλει το στόμαν του απίστευτα τσιαλιμούθκια τζιαι σκέρτσα εις άπτεστον ισπανικήν, τζιαι σάζει ηλεκτρονικαί συσκευαί. Ενίοτε στρώννει τζιαι κρεβάτιν. Το τελεύταιον εν το πολλοκάμνει γιατί ακόμα δεν του επιτρέπεται φούλ η διανυχτέρευση στα βασιλικά διαμερίσματα. Κάνει να βράζω αυκά τζιαι να κάμνω καπήρες στο άλλο φύλο. Σούζει το λάγνο τζιαι σχεδόν άτριχον* κορμίν του σε λατινοαμερικάνικους ρυθμόυς άμμαν τον κυκλοφορίσω, κάτι το οποίον είναι εξαιρετικόν μεν, λλίον άβολον δε, γιατί σταμπάρει περιοχές τζιαι τσακρά φιλούθκια μόλις δει άλλον αρσενικόν να κοντεύκει όπως τον γλάρον του Νέμο: μάιν-μάιν-μάιν ή μάλλιον μία-μία-μία. Kατα τα άλλα έιμεθα σε διασκέδασην δίχως κολλημένες κλωστές. Κκούχχου.
  4. Μα είπα σου οτι το σπίτιν μου αρέσκει μου πολλά; Εν πολλά τέλειο με το εθνικ-όμοδος στιλ του τζιαι διατηρείται καθαρόν πολλά εύκολα τωρά που είμαι μονη μου.
  5. Α, τώρα που είπα μόνη μου: είμαι η μόνη σινγκολ γενάικα (έχτος που την Πρας) που κάθεται τζιαι κάμνει μαειρκές περίπλοκες για να κάτσει να τα φάει μόνη της. Α ρε Πρας τζιαι εν ερκεσουν ποδά να τρώμεν παρέα.
  6. Επήα συναυλίαν τούτον των κοπέλλιων που σου έβαλα πάνω. Εν έχουν λάθος. Εγνωρίσαμεν τζιαι ένεν του συγκροτήματος αλλά εν εμπόρεσα να είμαι όσο γκρούπη εννα έθελα γιατί ήρτεν ο γλάρος του Νέμο τζιαι εμπήχτηκεν. Πρέπει να το κοιτάξω τούτον. Όι να μπαίννει τζιαι εμπόδιον στην τύχην μας.
  7. Κατα τα άλλα ξεκινά ψόφος. Αλήθινός ψόφος, όι η γλυκασιά που σας έκαμεν εσας τζιαι έππεσεν η μασέλλα σας.
  8. Στο τούιτερ εξεκίνησεν μια συζήτηση με αφορμή κάτι ιντερνσιηψ της Ευρωπαικής Ένωσης για απόφοιτους με πληρωμή σιήλλια ευρά τον μήνα. Πολλοί φέλλοου συμπατριοτς ελαλούσαν ότι «ού, παρέτα, με 1000 ποίος ζιει στες Βρυξέλλες, έννεν λεφτά τούτα» κλπ.Και λέγω: Αντιλαββάνεστε ντήαρ συμπάτριοτς ότι 1000 ευρώ εν λεφτά; Ανιτλαμβάννεστε ότι εν πρακτική τζιαι όι δουλειά κανονική; Αντιλαμβάννεστε πόσος κόσμος ζει με πολλά πκιο λλία; Ξέρετε ότι η πρακτική εν σαν μέρος της εκπαίδευσης σας; Τζιαι τέλος, με πόσα λεφτα τον μήναν εσπούδασετε δηλαδή; Οξά στο Μπεβερλη Χιλς εν άλλοσπως τα πράματα;
  9. Ξέρω το ότι σε παραμελώ ανάγνωστερ αλλά εν ιβρίσκω χρόνον τα γέριμα. Σύντομα εννα κάμνω μιαν φοράν την εφτομάν χόουμ όφις για να μεν λαγκοδέρνουμαι μες τα τρένα τζιαι φιλοδοξώ να σε πκιάσω που πκιο κοντά. Οι πως εν σε θκιεβάζω! Θκιεβάζω σε αλλά εν σου το λαλώ.
  10. Εχτές έππεσεν μου ο κομπιούτορας χαμέ τζιαι σήμερα έκαμνεν νούμερα (ξέρεις, 0101010010101000111100101) αλλά εβοήθησεν ο λατινλάβα που εν του αθλήματος τζιαι εν εψόφισεν Οπότε ακόμα εν με ξιφορτώννεσαι.
  11. Σιαίρουμαι που εν θα ψηφίσω. Εν θα εμπορούσα να θκιαλέξω μεταξύ σκατά τζιαι κότσιρα με το σύμπαθκιο για τα γαλλικά.
  12. Ατε τζιαι με τον νού σου ανάγνωστερ! Τζιαι η Μεγαλομήτωρ είπεν μου να σου πω να φορείς φανελλούαν  πουκάτω επειδή εν κρυάδα.

*Φαντάζεσαι τους Λατινοαμερικάνους τους σπανούς τζιαι άτριχους ίντα φάτσαν εκάμαν που ήρταν οι Ισπανοί κονκοσταδόρες ούλλον γέννια μουστάτζια τζιαι τρίσιες πάνω σε κάτι ακόμα πκιο τριχωτά τετράποδα να τους καταχτήσουν; Πρέπει να έφυεν η κκελλέ τους. Είμαι ακόμα πκιο σχολαστική με το μουστακούιν μου τώρα που ύπαρχει λατινλαβα για να μεν το αντελοσσιάσω το κοπελλούιν.

28 comments:

  1. Κόρη μα εν καμνεις κατι τις εστω για τον λατινλαβα;;;; Εκαμα λαθος που εν ηρτα ποτζει κόρη. Τωρα θα ειχα τζαι παρέα στις μαειρκές τζαι το ποτένσιαλ να γνωρίσω κανένα φίλο/συγγενη του λατινλαβα.

    Στο ερωτημα στο πόιντ 11 η απάντηση εν απλη. Μεταξυ σκατά τζαι κοτσιρα η απαντηση ειναι κότσιρα. Γιαννη Κοτσιρα! (αλλά κατω τα χέρια γιατι εν το δικό μου αντικείμενο του πόθου! :Ρ)

    ReplyDelete
  2. υπομονή πρας τζιαι θα βρέθει τζιαι στην νήσον ένας λάβα (τσιάνσες αρ να εν τριχωτός όμως!)
    Αναμένουμε ποστ που τα λογιάσματα!

    ReplyDelete
  3. καλή χρονιά, είσαι τυχερή που δεν θα ψηφίσεις τζαι ακόμα πιο τυχερή που εν τους βλέπεις, τζαι όποτε θελήσεις συγκάτοικο πε μου να στείλω βιογραφικό :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. κόπκιασε κόπκιασε, εσείραμεν ο΄θλλην την ευρώπη στην κρίση τζιαι τραππηδούμεν ποθπάνω τους δαμέσα!

      Delete
  4. Καλά για τα καθημερινά σου εν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω, ξέρεις τα λίο πολλά, είσαι άξια τζαι καπάτσα γεναίκα (-δηλητρήριο), τζαι εν σε φοούμαι. Με στες δουγειές (σικ), με στες μαειρκές, με στες γεναικοδουλειές. ;)

    Αλλά ρε παιδί μου, εν στο Μαϊάμι που ζούμε. Εν εκηγείται αλλιώς. Άντρες με πανάκριβα αυτοκίνητα τζαι κάτι μύγες (σικ) γιγαντιαίους, γυναίκες με ψεύτικα βυζιά και μπότοξ, φοινικούδες...
    Εμπλεχτήκαν τζαι κάτι "εν τες εταιρείες που βοηθά τούτο το πράμα, όι εμάς"- εν εκατάλαβα ακόμα για ποιες εταιρείες μιλούμεν, περιτό να πω!
    Σάννα τζαι αναγκάσαν κανέναν σαν έχει ντρήμ τζομπ να τα παραιτήσει να πάει να κάμει ίντερνσhιπ με 1000 ευρά για λίους μήνες! Ήλεος, ήλεος!

    ReplyDelete
    Replies
    1. μάντα δηλητήριο κόρη; γλυτζιά μέλιν θέλεις να πεις!

      ναι, Μαιάμι, Μπέβερλι Χίλς, Μοντε Κάρλο, Στρόβολος

      Delete
  5. 4. Εννα θελα πολλά να δω το σπίτι σου σε φωτό. Άμαν σε θκιαβάζω αθθυμούμαι ότι πρέπει να φέρω ποδά το κάλυμμαν του κρεβαθκιού που μου έκαμεν η στετέ μου με το σμιλί!
    7. LOL πόσο δίκαιο έχεις
    8. Εν τραγικό που ακόμα εν εκατέβηκε ο νους του Κυπραίου σε ότι αφορά τα οικονομικά.. σοβαρά, ζω στη Θορυβούπολη με λιγότερα από 500 ευρώ το μήνα..
    11. τζιαι εγώ

    Σάμπου εγλυκάθθηκες με το "αλλοδαπό"? :DD



    ReplyDelete
    Replies
    1. μάλιστα! τζιαι εγψ έτσι ξέρω ότι ζιουν οι φοιτητές.

      Εγλυκάθθηκα ίντα να κάμω; Εσιει τζιαι εξότικ φάκτορ

      Delete
  6. yoohoooooo! yoohooooooooooo! Μα ειες ο λατινλαβα! Διεκδικητικός λάβα! I like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είες είεσ, εσηκβστήκαν τα μπουρίτος τζιαι τυλίουνται μόνα τους!

      Delete
  7. we love λατινλαβα. Go Post, go.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ζαττίν ξέρω το ότι τα γκομενικά ποστ εν η χαρά σας:-p

      Delete
  8. Τι αγαπώ τα ποστς σου!

    Ωραίος ο Λατινλάβα έχει όλες τες χάρες!

    Υ.Γ. Στην άσκηση μου εγώ έπιανα 125 Λίρες Κύπρου FYI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι κόρη ότι έσιει χάρες έσιει, αλλά εννεν ψηλός τα γέριμα. Ούτε κοντός. Αλλά ούτε ψηλος.
      Είπα ότι ο επόμενος επίσημος γκόμενος πρέπει να είναι ανω του 1.88! Τζιαι επειδή εν τον θωρώ να ψηλώννει έχουμεν έννοια για άλλες ψηλες παρουσίες

      Delete
    2. Μεν είσαι πλεονέκτης! Άμαν σάζει κομπιούτερς τζαι στρώνει κρεβάτι, βάλε φλατ τζαι σιώπα.

      Delete
    3. ασιλας! συμφωνώ απολύτως με την Μπρέντα

      Delete
  9. Κορη μου, εσυ, Κυπραια οριτζιναλ, πως ανεχεσαι να σου ντζιζει αντρας μη-αρκουδα? Γενεται αδρωπος χωρις τουλαχιστον ενα κιλο τριχα? :Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ααα γρούτα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσον γλήορα συνιθίζεις στα σπανά και άτριχα!

      Delete
  10. xaxaxaa. ma poso se agapo poso!!!
    she
    ps = a, tze pou to resolution three, xeris, magnitouthkia!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. η παρακληση σας έχει ληφθει υποψιν φίλτατη!

      Delete
  11. Γιουυ γκοοο γκιρλ και με την σινγκλ ζωή και με τον λατιν λαβερ!

    Θέλω και εγώ φωτογραφίες του σπιτιού, αφού για αυτό έκαμα ττουίτα αλλά δε βρήκα τίποτα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalan kori esy giati enomizes oti enna valw to spiti mou sto twitter (ta aplita mou sth fora)?

      Kopiase na to deis live! (tziai fere tziai ena tsesto, leifketai mou sto decoration)

      Delete
    2. Επειδή παλιά σου εκάμαν σχόλιο στο μπλογκ ότι εν φαίνεται ωραίο το σπίτι χωριό-Όμοδος στάϊλ που έβαλες στο Ττουίτερ.

      Και ναι ότι θυμούμε shαίρουμε!

      Delete
    3. Sorry oti fainetai wraio ht8ela na pw

      Delete
  12. Δεκτή η απολογία, που με επαραμέλησες, αλλά χαλάλιν αφού υπάρχει λάτινλαβα στο προσκήνιο. Άλλωστε μες τον ψόφο που έσιετε, ούλλον τζαι κάποιαν χρησιμότηταν εννά έσιει ο λάτιν ο λάβα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma tzai egw en gia na men krywnnw pou to kamnw glyko mou mirikastiko!

      Delete
  13. ούλλοι οι πελλοι εν πόξω που το φρενοκομείο! Αυτό διαπιστώνω όποτε σε δκιαβάζω καλή μου! Παντα τέτοια
    και εις ανώτερα!

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!