16.8.11

Έχω σε στο δείν μου α!



Ποστμπάμπυλον ριλόουτετ, ο τιμωρός! Προχτές ντήαρ ανάγνωστερ, επήα στον Τουρκομπακκάλλην να ψουμνίσω.
Αν πάεις απόγευμα στον Τουρκομπακκάλλην να ψουμνίσεις μές το ραμαζάνιν, πάρε μαζίν σου χρόνον μπόλικον, γιατι θα είναι όπως το άλφα μέγα την Μεγάλην Παρασκευήν, ή την παραμονήν Χριστουγέννων, για 28 μέρες συνεχόμενες μάιντ γιου! Ούλλοι να ψουμνίζουν λάικ δερς νό τουμόρροου!

Συγκόφκω 2 μιτσιές, μιαν 12χρονην, προφανώς την μεγάλην αδερφήν, τζιαι μιαν μιτσιάν, αλόπως 5 χρονών, την οποίαν ανάγνωρισα σαν την μιτσιάν,  κακομαθημένη αδερφή. 

Ηταν μια κλασσική κατάσταση: έστειλεν τες η μάνα τους να γοράσουν ψωμίν. Η μεγάλη εβάσταν 2 ευρώ σφιχτά μες το σιέριν, η μιτσιά εβάσταν μιαν τσεντούαν χέλοου Καττίν στο ένα σιεριν τζιαι το «μικρό της πόνυ» στο άλλον σιεριν. 

Μπροστά που το ράφιν με τα ληξιά η μιτσιά έθελεν κάτι, η μεγάλη επροσπάθαν να της πεί οτι εν βαστά λεφτά, ππαρά γιοκ και τα λοιπά, αλλά το κακομαθημένο, καμία συγκίνηση.
Επήενεν τούτη η κουβέντα σειρίν τζιαι ο κοτσιροπάμπουλος, εσκέφτηκεν να εφαρμόσει στην αρφήν της το χιλιοδοκιμάσμένον κόλπον που κάμνει στην μάναν της τζιαι προφανώς, πιάννει:

 Αρκεψεν να κλαίει ο σκούλουκος! Σιγά σιγά το κλάμαν έγινεν τσιριλλιτόν, τζιαι αφού το δίευρον τηνα αρφής της της μεγάλης εν επολλαπλασιάζετουν εσκέφτην να ππέσει τζιαι χαμαί τζιαι να τζοιλιέται τζιαι να τσιριλλά ακόμα παραπάνω τζιαι να λαλέι με αγκαριστήν φώνην ΘΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Η μεγάλη αντρέπετουν, τζιαι φανερά εν έξερεν τι να κάμει: να της γοράσει το ληξιόν για να σκάσει τζιαι να πάει σπίτι δίχως ψωμίν στην οικογένεια, που αη αμ γκέσσιν εν έφαεν ούλλη μέρα, ή να δείξει πυγμήν;

Λαλώ που μέσα μου "πόστ, δις ις νοτ δε τάιμ το μάιντ γιορ όουν μπίζινες". 

Επήα στο ράφιν με τα λήξια, τζιαι έκαμα ότι εθώρουν κάτι πισκόττα, αλλά στην πραγματικότηταν εστάθηκα που πάνω που την κλαμούραν, σε απειλιτηκήν απόστασην τζιαι άρκεψα να την θωρώ επίμονα, με το πιο φοητσιάρικον μου ύφος που ελάλεν «έναν άλλον μωρόν που έκαμνεν έτσιν έφαεν το Κκουλλάς, αη γουέρκ γουιθ χίμ!» Το δείν μου έφκαλλεν αζίνες α!

Ήταν κάπως έτσι:
Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα η μιτσιά εσήκωθηκεν, εν εσκούπισεν δάκρυα, αφού εν ψευτοκλάματα που έκαμνε, τζιαι ακολούθησεν την αρφήν της σαν το μαρτούιν στο ταμείο. Επέριμενα δίπλα τους στο ταμείο να πληρώσω. Σε μια φάση θωρώ την μιτσιαν οτι φλερτάρει με κάτι πίσσουες. Πάει να άνοιξει το στόμαν της να ζητήσει πίσσούαν τζιαι δικλά πάνω μου: 

το ύφος μου απαράλλαχτον! 


Έκρυψεν. Η μεγάλη είδεν με έναν πολλά ευγνωμων ύφος τζιαι έσυρεν μου έναν γελούιν. Σαν έφεφκεν είπεν μου τζιαι καλό ραμαζάνιν.

Έθελα να της πώ «για τιμωρίαν μεν την ξαναφήκεις να τζίσει πας τα φλομάστερ σου α!» αλλά είπα να μεν χαλάσω την μούγκαν του τιμωρού.

19 comments:

  1. Έπρεπε να της πεις "αϊ γουιλ μπι μπακ ιφ γιου τοντ μπιχέηβ"!

    Πάντως, άλλες στη θέση της μιάλης μπορεί τζιαι να αρπάσσαν κανένα κουτούιν πίσσες να το εσύρναν μες την πούγκα τους..

    ReplyDelete
  2. αμάναμουμαναμου πιάννουν με τζαι μενα τα ιχλιχλι μου με έτσι ροκόλούθκια α!

    ReplyDelete
  3. Αμαααααν! ήθελα να είμαι που μια μερκά να εθώρρουν! Μπορεί να μεν τα έκαμε πάνω της η μιτσιά! χαχα

    ReplyDelete
  4. πάω στοίχημα ότι το σκατό δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ τίποτα ξανά. από το συγκεκριμένο μπακάλικο τουλάχιστον! :-)))

    ReplyDelete
  5. εύγε, άξιον τέκνον του ΣΙΚ Oυροπεέν

    ReplyDelete
  6. χαχαχα τέλεια η πόστ ΤΕΛΕΙΑ!!!

    ReplyDelete
  7. χαχαχαχαχαχαααααα
    τέλεια!

    τούτο το δίδυμο -καμιά φορά και τρίδυμο-θωρώ το συχνά στο τουρκομπακάλικο και πιάνουν με τα νεύρα με τις Τουρκάλες που στέλλουν το πρωτότοκο για να φέρει ένα πράγμα και μετά το αφήνουν στο έλεος των μικρότερων.
    Το δειν σου εν μπορώ να το μιμηθώ (αντί να τσιριλλά εννά γελά το μωρό)και εδώ οι ταμίες λαλούν στα μωρά πως μόνο οι μαμάδες/παπάδες δικαιούνται ν΄αγοράζουν ληξιά και στις τόσο μικρές ηλικίες,πιάνει.

    Καλό Ραμαζάνι-ευχή,δεν την αφήνουμε να πέσει κάτω
    :)))))))))))))))))))

    ReplyDelete
  8. νομίζω έναν δολοφονικόν ύφος χρειάζεται μέσα μέσα

    εγώ έθελα να δω το ύφος της μιτσιάς
    άλλη φορά να παίρνεις φωτογραφική

    ReplyDelete
  9. speaking of which, ήνναμπου γίνεται ο Κκουλλάς σιόρ; Εχάθην τέλλια...

    ReplyDelete
  10. καλά της έκαμες της παλιοροκόλας!
    την επόμενη φορά να δεις έτσι τζιαι τις κοτσιακαρούες που χώνουνται με το καροτσί τους μες τον κώλο του μπροστινού στα σούπερμαρκετ! :)

    ReplyDelete
  11. Εγω αμμαν θωρώ έτσι μωρά αννοίει η όρεξη μου.... μέστο φούρνο με πατάτες τζαι κρομμύθκια εν ότι πρέπει.

    ReplyDelete
  12. έκαμνε σου το η μάμα σου το δολοφονικό βλέμμα?..maybe its passed from mum to daughter..έκαμνε μου το και μένα και εστέκουμουν προσοχή!

    καλά της έκαμες..ε μα δηλαδή..

    ReplyDelete
  13. i know that look..... τεχνική που χρησιμοποιώ τζι εγώ!

    ReplyDelete
  14. Ξαδέρφιν, είσαι έτοιμη να γίνεις μάνα!

    ReplyDelete
  15. Ευγε Ποστ με το κίλλερ λουκ!

    ReplyDelete
  16. Αυτό το βλέμμα το έκανε η μάνα μου της μικρής μου αδελφής (η οποία δεν έκαμνε ακριβώς αυτά αλλά χειρότερα!) και την ρωτούσε "Βλέπεις με ήνταλως σε θωρώ;" Η απάντηση ήταν "Με τα μάθκια σου!". Φυσικά η μάνα εφήρνετουν του γέλιου και η μιτσιά έκαμνε τα δικά της!

    ReplyDelete
  17. ιων σκεπτικόςAugust 17, 2011 at 10:43 PM

    Χα χα χα, Αθάνατο τζιαι διαχρονικό το "Θωρείς με ήνταλοης σε θωρώ;" με το ανάλογο υφάκι τζιαι το φρύδιν διμμένον.

    ReplyDelete
  18. χαχαχαχαχα υποκλίνομαι. Έπρεπε να ήσουν τζαι δαμέ.. :p
    http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

    Red

    ReplyDelete
  19. LOOOLLLL den paizesai

    ReplyDelete

Βάλε τη μουστάρδα σου!